![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() ![]() |
![]() |
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
Nē, man nepatīk ne pa tiem staigāt, ne kad man ar tiem met!
Cilvēks zem manis mīl mīlestību. |
Yanka_ronin |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 345 Joined: 9-October 04 From: Liepāja ![]() |
Jā, mīlestību, nevis cilvēkus. Pagaidām.
Cilvēkam zem manis ir bezvadu austiņas. This post has been edited by Yanka_ronin: Apr 15 2010, 00:00 |
JnVbt |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 80 Joined: 28-October 07 From: Šaurais gals ... Liepāja! ![]() |
nop, bet nebūtu slikti
![]() cilviņš zem manis izveidoja 2 lpp garu, bezjēdzīgu postu ... -------------------- Live your life with joy & no regret! =]
![]() ATSLĀBSTI un baudi to ko dzīve tev sniedz! Smieties ir labāk nekā raudāt. It sevišķi, ja nepalīdz ne viens, ne otrs. Life`s a party! Let`s smoke it, drink it, ejoy it! |
Sephy |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 49 Joined: 15-October 08 ![]() |
no U
cilvēks aiz manis ir n00bs -------------------- There is nothing either good or bad, but thinking makes it so.
|
Tenma |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 601 Joined: 18-January 07 From: in your shadow... ![]() |
kā kurā jomā, esmu perfekta suņanagla
cilvēku zem manis mana klātbūtne nomāc /nogurdina /atņem enerģiju -------------------- ![]() Nekas vairāk nepastāsta par cilvēka raksturu, kā tas, par ko viņš smejas. /J. V. Gēte./ the lone wolf is licking its scars kaut kas absurdi ģeniāls! ![]() ![]() ![]() ![]() |
FuschichO |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1522 Joined: 27-October 07 ![]() |
Oh you egocentric person
Cilvēks zem manis ir bijis zem kāda cita -------------------- |
Bellzy |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 15 Joined: 14-November 09 From: Rīga ![]() |
Atkarīgs ko tu ar to domā.Bet cik atceros nē.
Cilvēks zem manis ir ar labu humora izjūtu. -------------------- I can make your ass bleed.
|
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
OH HOO HOO HOO, bet tas taču ir ļoti individuāli, tev tā nešķiet? Ne visi smejas par to, par ko smejos es.
Cilvēks zem manis ir narciss. |
Arts |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 940 Joined: 10-September 05 From: The world itself,in reality ![]() |
Smiltsērkšķis.
Cilvēks zem manis skatās depresīvas filmas. -------------------- ![]() When you do things right,people will think you haven't done anything at all. |
FuschichO |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1522 Joined: 27-October 07 ![]() |
Pēdējā bija into the wild. Ja neskaita to, ka galvenais varonis mirst un vismaz 20 gadus mocījās ar vecāku kompleksiem kā tāds zīdainis, nē.
Cilvēks zem manis šodien tika apmierināts -------------------- |
Sigfa |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: ALK Posts: 2738 Joined: 17-May 04 From: Starp pudelēm un četrām sienām ![]() |
jā, orāli. pietam tieši šobrīd. tik garšīgu roltonu sen nebiju ēdis
cilvēkam zem manīm šķiet, ka fuschi vajadzētu piebremzēt ar seksuālu inuendo |
FuschichO |
![]()
|
Kāpēc seksuālo? Es tikko ēdu kartošku. Was good. Tā ka ne.
Cilvēks zem manis stāv man blakus un dzer ūdeni -------------------- |
Kikyou |
![]()
|
|
Arts |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 940 Joined: 10-September 05 From: The world itself,in reality ![]() |
Nestāvu un nedzeru. Sēžu vai guļu.
QUOTE cilvēkam zem manīm šķiet, ka fuschi vajadzētu piebremzēt ar seksuālu inuendo Ur just jealous. ![]() Cilvēkam aiz manis ir gaišreģa spējas, var noteikt laiku. -------------------- ![]() When you do things right,people will think you haven't done anything at all. |
Bellzy |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 15 Joined: 14-November 09 From: Rīga ![]() |
Šodien spīdēs saule.
Cilvēks zem manis vasarā nelieto sauļošanās krēmu. -------------------- I can make your ass bleed.
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17 June 2025 - 04:26 |