![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() ![]() |
![]() |
Tenma |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 601 Joined: 18-January 07 From: in your shadow... ![]() |
eh, tagad man toč negribas uz darbu iet
![]() cilvēks zem manis ar cieš no pavasara depresijas -------------------- ![]() Nekas vairāk nepastāsta par cilvēka raksturu, kā tas, par ko viņš smejas. /J. V. Gēte./ the lone wolf is licking its scars kaut kas absurdi ģeniāls! ![]() ![]() ![]() ![]() |
FuschichO |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1522 Joined: 27-October 07 ![]() |
nē
Cilvēks zem manis ir ļoti atklāts -------------------- |
Bellzy |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 15 Joined: 14-November 09 From: Rīga ![]() |
Bingo!Es pasaku taisnību,pat ja mēģinu melot.
Cilvēks zem manis šodien būs animefestā -------------------- I can make your ass bleed.
|
Arts |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 940 Joined: 10-September 05 From: The world itself,in reality ![]() |
Droši vien.
Cilvēks aiz manis fotogrāfēs frīkus. -------------------- ![]() When you do things right,people will think you haven't done anything at all. |
Tenma |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 601 Joined: 18-January 07 From: in your shadow... ![]() |
nē...
cilvēks zem manis fotogrāfēs rīkus -------------------- ![]() Nekas vairāk nepastāsta par cilvēka raksturu, kā tas, par ko viņš smejas. /J. V. Gēte./ the lone wolf is licking its scars kaut kas absurdi ģeniāls! ![]() ![]() ![]() ![]() |
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
Jā!
Cilvēks zem manis fotografēs līķus. |
Tenma |
![]()
|
hm, ceru, ka nē...
cilvēks zem manis jūtas patīkami pavadījis dienu -------------------- ![]() Nekas vairāk nepastāsta par cilvēka raksturu, kā tas, par ko viņš smejas. /J. V. Gēte./ the lone wolf is licking its scars kaut kas absurdi ģeniāls! ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bellzy |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 15 Joined: 14-November 09 From: Rīga ![]() |
Daļēji.Jo esmu saslimis
![]() Cilvēks zem manis vasarā staigā basām kājām. -------------------- I can make your ass bleed.
|
Arts |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 940 Joined: 10-September 05 From: The world itself,in reality ![]() |
Nav ko pīpēt ārā, nesaslimsi!
![]() Cilvēks aiz manis patērē daudz alus. -------------------- ![]() When you do things right,people will think you haven't done anything at all. |
FuschichO |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1522 Joined: 27-October 07 ![]() |
Nē, tāpēc priekšroku dodu labam alum.
Cilvēks zem manis brūvē alu vai ir dzēris mājās brūvēto -------------------- |
Arts |
![]()
|
Esmu dzēris mājas alu laukos, cik atceros, tas bija ļoti,ļoti garšīgs.
Cilvēks aiz manis bauda atkarības. -------------------- ![]() When you do things right,people will think you haven't done anything at all. |
rebelstrik |
![]()
|
Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 40 Joined: 6-March 05 ![]() |
jā, atkarības spēj būt ļoti dažādas un es atzīstu, ka pāris no tām mani savā valstībā ir paķērušas.
cilvēks zem manis ir noskatījies teletūbijus..... 9 reizes! |
Koneko |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 161 Joined: 23-October 09 ![]() |
Nē, paldies visiem dieviem, ka nē...
Cilvēkam zem manis patīk slepeni fotografēt cilvēkus -------------------- |
FuschichO |
![]()
|
Nē
Cilvēkam zem manis patīk bildēt kailus cilvēkus -------------------- |
Sigfa |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: ALK Posts: 2738 Joined: 17-May 04 From: Starp pudelēm un četrām sienām ![]() |
nav gadījies, bet visticamāk patiktu gan.
cilvēks zem manīm pārāk bieži smejās par savu naivumu. |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17 June 2025 - 03:01 |