![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() ![]() |
![]() |
FuschichO |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1522 Joined: 27-October 07 ![]() |
.. Nē. Es pat sezonā tās nedzeru. Just plain Black'n'Green ar pašas pieliktām garšām.
Cilvēks zem manis pastāstīs, kā garšo Lieldienu tēja, un kas tur iekšā -------------------- |
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
Olu čaumalas un truša gaļa, doh!
Cilvēks zem manis laipo gar liepām. |
Yanka_ronin |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 345 Joined: 9-October 04 From: Liepāja ![]() |
Gan tas, gan arī laipa no liepas ir taisīta. XD
Cilvēks zem manis ir galdnieks. |
Arts |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 940 Joined: 10-September 05 From: The world itself,in reality ![]() |
Nepatīk atskabargaini dēļi.
Cilvēks aiz manis ir valdnieks. -------------------- ![]() When you do things right,people will think you haven't done anything at all. |
Ayumi |
![]()
|
![]() Kyuuketsuki ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1079 Joined: 3-June 05 ![]() |
valdniece!
cilvēks aiz manis izgudroja laika mašīnu. -------------------- Those who say there's nothing like a nice cup of tea for calming the nerves never had *real* tea. It's like a syringe of adrenaline straight to the heart!
|
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
Un ne to vien!
Cilvēks zem manis ir saguris. This post has been edited by Kikyou: May 4 2010, 18:52 |
FuschichO |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1522 Joined: 27-October 07 ![]() |
Jā! un es jau zināju par to tēju! Tikko uztaisīju. Garšīdzīga!
Cilvēkam zem manis IR dzīve -------------------- |
Lawnice |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 2 Joined: 4-May 10 ![]() |
Man ir daudz dzīves, jo esmu geimeris
![]() Cilvēkam zem manis ir vienalga -------------------- ![]() |
Kikyou |
![]()
|
Hmmm, nebūs laikam. Vareni daudz lietas par kurām galvu lauzīt!
Cilvēks zem manis mēdz negulēt, kad citi guļ. Kasījās piere, nevarēju aizmigt. |
FuschichO |
![]()
|
Jā. man ļoti patīk, kaut arī mana sirds un pārējais ķermenis pret to protestē.
Cilvēks zem manis guļ, kad citi ir nomodā -------------------- |
Tenma |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 601 Joined: 18-January 07 From: in your shadow... ![]() |
pavisam noteikti laika periodā, kad es guļu, vismaz viens cilvēks šajā pasaulē būs nomodā, jo nav dzirdēts, ka visa cilvēce gulētu vienlaikus.
cilvēks zem manis ir apslimis. nu, man vismaz vairs nav aizkritušas ausis ![]() -------------------- ![]() Nekas vairāk nepastāsta par cilvēka raksturu, kā tas, par ko viņš smejas. /J. V. Gēte./ the lone wolf is licking its scars kaut kas absurdi ģeniāls! ![]() ![]() ![]() ![]() |
FuschichO |
![]()
|
Nē, bet ar +15, kas man dzīvoklī tagad, varētu arī
Cilvēks zem manis strīdās ar vecām iecirtīgām tantēm -------------------- |
Keydan |
![]()
|
![]() Key-dano ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1766 Joined: 16-April 06 ![]() |
┌─┐
┴─┴ ಠ_ರೃ I'm afarid you are wrong my lady. Cilvēkam zem manis ir >10% WARN uz Otaku. This post has been edited by Keydan: May 7 2010, 14:39 |
anti |
![]()
|
![]() Draņķītis ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 922 Joined: 2-April 05 From: Latvija, Rīga ![]() |
Nē, bet cilvēkam virs manis gan ir >10%.
-------------------- ALWAYS, I WANNA BE WITH YOU
AND MAKE BELIEVE WITH YOU AND LIVE IN HARMONY, HARMONY, OH LOVE ♫ |
Arts |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 940 Joined: 10-September 05 From: The world itself,in reality ![]() |
You knew?!
Cilvēks aiz manis uzskata,ka warn meter ir exp meter līdz jaunam lvl. -------------------- ![]() When you do things right,people will think you haven't done anything at all. |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 3 August 2025 - 03:09 |