![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() ![]() |
![]() |
Tenma |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 601 Joined: 18-January 07 From: in your shadow... ![]() |
labprāt graužu lazdu riekstus un rūsgana esmu, bet ar to arī līdzība apraujas
cilvēks zem manis ir malanholiķis -------------------- ![]() Nekas vairāk nepastāsta par cilvēka raksturu, kā tas, par ko viņš smejas. /J. V. Gēte./ the lone wolf is licking its scars kaut kas absurdi ģeniāls! ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bendžamins |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 0 Joined: 29-May 09 ![]() |
Un kaads veel! =0
Cilveex zem manis ir iedvesmas pilns! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- |
Koneko |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 161 Joined: 23-October 09 ![]() |
Jā, protams, iedvesma man "bija", kad vakar sēdēju stundu ar zīmuli rokā pie tukšas papīra lapas...
Cilvēkam zem manis patīk krāt naudu -------------------- |
Yanka_ronin |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 345 Joined: 9-October 04 From: Liepāja ![]() |
Krāt patiktu, ja būtu, ko krāt. Jādomā par biznesu.
Cilvēks zem manis ir pašnodarbinātais. |
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
JĀ, NODARBINU SEVI! Tik nemaksā man! HMM
CIlvēkS ZEm MAnis IR ApjUKuSI ShiFT pOGaaa |
Arts |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 940 Joined: 10-September 05 From: The world itself,in reality ![]() |
Noņem uzlīmi no tās.
Cilvēks aiz manis meklē darpu. -------------------- ![]() When you do things right,people will think you haven't done anything at all. |
Deivids |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 0 Joined: 26-February 09 From: Latvian ![]() |
Ne, nemeklee mans cilveks darpu. un ja, arii darbu nemeklee
![]() cilveks zem manis meklee cilvekus. -------------------- i'm pretty.
|
Koneko |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 161 Joined: 23-October 09 ![]() |
Nē, nemeklēju, viņi paši atrod ceļu pie manis, ja kaut ko vajag.
Cilvēkam zem manis nepatīk pieskatīt mazus, nerātnus bērnus -------------------- |
Bendžamins |
![]()
|
Nee kapeec... man patiik, ja kads uz galvas kaapj! Tas noruuda raksturu.
![]() Cilveeks zem manis ir apmaldiijies trijaas priedees. -------------------- |
Deivids |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 0 Joined: 26-February 09 From: Latvian ![]() |
Nee, drizaak apmaldiijies cetraas
![]() Cilveks pad manis no rita eda.... -------------------- i'm pretty.
|
Bendžamins |
![]()
|
ko veel ne!
![]() Cilveeks zem manis ir prieciigs, ka shogad nav vasaras ^^ -------------------- |
Deivids |
![]()
|
ah?
![]() cilveks pad manis ir loti jauks siveens This post has been edited by Deivids: Jun 13 2010, 20:38 -------------------- i'm pretty.
|
Bellzy |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 15 Joined: 14-November 09 From: Rīga ![]() |
Ja ta padoma.Man iesauka bija sivens kadus 4 gadus atpakal
![]() Esmu jauks sakuma,jo daudz nerunaju.Bet kad pierodu pie tautas.Tad varu but loti nejauks.Bet tads parasti nav mans nodoms.Tada ir tikaj mana humora izjuta. Cilveks zem manis grib iet tuset.Bet nevar izdomat kur.Vai ari nav kur. -------------------- I can make your ass bleed.
|
Yanka_ronin |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 345 Joined: 9-October 04 From: Liepāja ![]() |
Eju tusēt tikai tad, kad zinu, ka gribu tusēt un kur tusēt, un kad tusēt.
Cilvēks zem manis ir ballīšu zvērs. |
Bendžamins |
![]()
|
Jāāāāāā!!!!!!!! -sit ar duureem sev pa kruutim un auro-
Cilveeks zem manis ir tieshi tads pats siveens kaa Bellzy ![]() -------------------- |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 03:20 |