![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() ![]() |
![]() |
Arts |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 940 Joined: 10-September 05 From: The world itself,in reality ![]() |
Er....esmu aita, ne cūka.
Cilvēks aiz manis saka MEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE EEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE EEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE MĪLI MANI! X3 -------------------- ![]() When you do things right,people will think you haven't done anything at all. |
Deivids |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 0 Joined: 26-February 09 From: Latvian ![]() |
jaa
![]() cilveks zem manis grib uzinaat, kas ir bellzy ![]() -------------------- i'm pretty.
|
Bendžamins |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 0 Joined: 29-May 09 ![]() |
nee negrib. [ otaku.lv lietotājs.
![]() Cilveeks zem manis tikko bija pie friziera. [un ir apmierinaats ar rezultaatu] ![]() This post has been edited by Bendžamins: Jun 15 2010, 14:55 -------------------- |
Tenma |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 601 Joined: 18-January 07 From: in your shadow... ![]() |
nē, es tāpat esmu apmierināts ar rezultātu.
cilvēks zem manis arī ir apmierināts ar savu pašreizējo frizūru -------------------- ![]() Nekas vairāk nepastāsta par cilvēka raksturu, kā tas, par ko viņš smejas. /J. V. Gēte./ the lone wolf is licking its scars kaut kas absurdi ģeniāls! ![]() ![]() ![]() ![]() |
Deivids |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 0 Joined: 26-February 09 From: Latvian ![]() |
nuuu... ne. ja. neitrali. vienalga
![]() cilveks zem manis nemiil pinkainus kakus . -------------------- i'm pretty.
|
Keydan |
![]()
|
![]() Key-dano ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1766 Joined: 16-April 06 ![]() |
Vispār nemīlu kaķus.
Cilvēks zem manis nemil Kīnu. This post has been edited by Keydan: Jun 15 2010, 22:18 |
Deivids |
![]()
|
nepatiik kaki, kas nak no kinas. bet kinai nav ne vainas.
cilveks zem manis grib apcelot pasauli. ![]() -------------------- i'm pretty.
|
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
Nudien!
Vakar skatījos uz fotogrāfijām no Āfrikas. Gribu! Cilvēks zem manis nepatīk pīpli, kuri beztēmā sprauž savos sentensos barbarismus. In my opinion galīgi lame izskatās. Nē, nopietni, kāda starpība starp ^___^ meitenītēm, kuras saka kawaii un kakkoiiiiiii ^____^ un šiem te? Nekāda! Šis būs garākais cilvēks zem manis teikums jebkad!!! RRR! Es esmu jauns un pilns NAIDA UN ASARU. This post has been edited by Kikyou: Jun 18 2010, 11:15 |
Tigra2 |
![]()
|
![]() kawaii tora ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 2359 Joined: 19-August 05 ![]() |
Man nav iebildumu tik ilgi, līdz cilvēks sāk spraust savos tekstos iekšā dzimumorgānus.
Cilvēkam zem manis arī ir Artblock. :__; -------------------- |
Yanka_ronin |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 345 Joined: 9-October 04 From: Liepāja ![]() |
Tā ir, kā ir. Mācības izspiež kreativitāti. u_u Bet tik un tā esmu apņēmības pilns. >:3
Cilvēks zem manis arī ir apņēmības pilns. |
Bellzy |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 15 Joined: 14-November 09 From: Rīga ![]() |
Ja!Dazreiz pietiek apnemibas uztaisit sev est.
Cilveks zem manis grib atmest smekesanu. -------------------- I can make your ass bleed.
|
Isabel Carmin fon Edelhain |
![]()
|
![]() Satsujin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1071 Joined: 19-June 05 From: Somewhere over the rainbow ![]() |
Ja būtu ko smēķēt, tad padomātu par atmešanu
![]() cilvēks aiz manis kaut ko dara -------------------- |
Arts |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 940 Joined: 10-September 05 From: The world itself,in reality ![]() |
Kaut ko darīju. NEXT!
Cilvēks aiz manis uzrakstīs kādu interesantu cūkgaļas marinādes recepti (marinēt sieriņos netaisos). -------------------- ![]() When you do things right,people will think you haven't done anything at all. |
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
Sojasmērce un medus, un ķiploki, un ingvers. :I
Cilvēks zem manis bieži kasa galvu. |
Koneko |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 161 Joined: 23-October 09 ![]() |
Hmm... *pakasa galvu*
Cilvēkam zem manis nepatīk, ja zemenēm liek klāt cukuru -------------------- |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 15 June 2025 - 19:09 |