![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() ![]() |
![]() |
undux |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 180 Joined: 22-June 07 From: mangaland ![]() |
Nu vaita es izskatos pēc džeka?
Cilvēkam aiz manis ir zaļas čības ^^ |
sabrina19 |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 37 Joined: 4-December 06 From: Rīga ![]() |
Ne vella - leoparda krāsā.
Cilvēks aiz manis ir iekļuvis kādreiz auto avārijā -------------------- ![]() |
Spectre |
![]()
|
![]() Hentai ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1008 Joined: 27-May 04 From: Bristol, UK ![]() |
He veselās 3 esu pabijis - p.s. 2x pa mata tiesu no nāves izglābos - ir patīkama sajūta redzēt kā visa tava dzīve paskrien garām pāris sekunžu laikā, tiesa šoka stavoklis pēc tam uz kādu dienu ir - neadekvāta reakcija uz visu riņķī notiekošo
![]() Cilvēks aiz manīm rīt spers otro soli šajā nedēļā savas dzīves izmanīšanai -------------------- ![]() SPECTRE - Special Executive for Counter-intelligence, Terrorism, Revenge, and Extortion |
Asuka |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 354 Joined: 8-July 05 From: bottle of Concha y`Toro ![]() |
jā, izgulēsies.
cilvēks aiz manis ada zeķes. -------------------- ![]() don`t see. don`t hear. don`t talk. don`t care. ![]() |
Tomoko |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 594 Joined: 27-April 05 ![]() |
Nē, bet vajadzētu adīt cimdus, kurus rītdien skolā jānodod [bet kuri protams nav pat iesākti] :B
Cilvēks aiz manis ir COnietis. Ja nē, laiks par tādu kļūt! XD |
Misa |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 311 Joined: 12-November 06 From: ? ![]() |
jā. es esmu COnietis ar visu sirdi un dvēseli xD
cilvēks aiz manis grib slidot. -------------------- Nori Nori Nori~ |
Storm |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 290 Joined: 12-April 06 From: nya ![]() |
yaa man patiik slidot
![]() cilveeks zem manis nemaak krievu valodu -------------------- skills of a snail
![]() |
Asuka |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 354 Joined: 8-July 05 From: bottle of Concha y`Toro ![]() |
ar mani runāt krieviski ir tāpat kā runāt ar koku.
cilvēks aiz manis mētājas ar kēksiem. This post has been edited by Asuka: Nov 8 2007, 00:23 -------------------- ![]() don`t see. don`t hear. don`t talk. don`t care. ![]() |
Misa |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 311 Joined: 12-November 06 From: ? ![]() |
ir gadījies, bet ar tortēm foršāk.
cilvēkam aiz manis patīk pirkt apskšveļu ![]() -------------------- Nori Nori Nori~ |
Church |
![]()
|
![]() sewer rat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1775 Joined: 17-February 04 From: latvia / riga ![]() |
nee, driizaak patiik vilkt nost seksiigu sievieshu apakshvelju ;>
cilveekam zem manis besii paarsarezhgjiitie kruushturu aakjiishi, lieki apgruutinoshi nonjemshanu tumsaa uz tausti ;D |
sabrina19 |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 37 Joined: 4-December 06 From: Rīga ![]() |
Nē, nebesī, tas jau drīzāk vīriešiem...
Cilvēks aiz manis vēlētos atmest smēķēšanu This post has been edited by sabrina19: Nov 8 2007, 02:41 -------------------- ![]() |
Pakkun |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 824 Joined: 20-February 06 From: λ=56.923** φ=24.039** ![]() |
vispirms būtu jāsāk
![]() cilvēks zem manis nekad nav pieredzējis kā izdeg spuldzīte. -------------------- |
Bitter_me |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 137 Joined: 28-April 05 ![]() |
Esmu esmu. Gan galvaa gan ligzdaa. Un pirmo ieskruuveeju, kad biju beerns(kauns manai mammai, kura nevareeja tikt ar vinu galaa)
![]() Cilveekam zem manis garsho neparasti edieni. -------------------- |
Misa |
![]()
|
juu. garšo gan. tikai ne pārāk neparasti.
cilvēks aiz manis ir mākslinieks. -------------------- Nori Nori Nori~ |
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
Kā to ņem. Daži manu mākslu pie mākslas neskaita.
Cilvēks aiz manis ir noķēris iesnas. |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 22 June 2025 - 02:01 |