![]() |
Cienījamie, pirms aizsākat jaunu tēmu par kādu seriālu vai filmu, pārbaudiet, vai tāds pavediens jau nav izveidots. To var izdarīt vai nu šeit vai arī izmantojot meklēšanu.
![]() ![]() |
![]() |
Hikaru |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1427 Joined: 25-October 04 From: Latvia ![]() |
Man pirmās 66 sērijas ir japāņu valodā ļoti labā kvalitātē. (Super, var kaifot) Pārējos nesaglabāju...pagaidīsu, kad varēs dabūt labā kvalitātē. Bet nu, sākot kaut kur ar simto sēriju, sērijas ir labā kvalitātē.
|
Hikaru |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1427 Joined: 25-October 04 From: Latvia ![]() |
Nu ko... ielikt vēl kaut ko nibudj...
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hikaru |
![]()
|
Šeit bildes no filmām. Redzams, ka chari ir uzzīmēti mazliet savādāk. Kaut kā nevisai labi. Pirmajā filmā tas ir vislabāk redzams.
Movie 1: ![]() Movie2: ![]() Movie3: ![]() |
AnimaaCija |
![]()
|
Unregistered ![]() |
anime jau normaala shat tad paskatos pa rtl... a kur jus skataties tas citas animes? man gribetos zinat...
![]() |
deleted-ray |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 0 Joined: 14-June 04 ![]() |
Taas citas animes mees ka4aajam vai dabuujam apmainjas celjaa - cd pret cd utt. ")
|
AnimaaCija |
![]()
|
Unregistered ![]() |
nu ja skaidrs... man ta nemainiities utt... un dc+ ari neka jedziga neesmu redzejis
![]() |
Hikaru |
![]()
|
QUOTE(AnimaaCija @ Nov 28 2004, 02:39) DC++ var atrast gandrīz visas animes (vismaz visas jaunas animes točno), tikai vajag ieiet pareizos hubos. Piemēram, Internetā var ieiet www.hublist.org, uzrakstīt meklēšanā vārdu "anime" un tiks atrasti tie hubi, kuros var nokačāt anime. |
AnimaaCija |
![]()
|
Unregistered ![]() |
a nu sk... es jau ta tikai pa lv hubiem parasti esmu
![]() |
tostermaize |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 371 Joined: 1-September 04 From: Riga ![]() |
nu es tik pa lv hubiem tuseejos nu taadas populaaraakas anime var jau arii latvju hubos dabuut
-------------------- ![]() |
deleted-ray |
![]()
|
Noskatiijos otro muuviku un rodas jautaajums - t muuviku darbiiba notiek starp kurajaam seerijaam?
|
Rob_X |
![]()
|
Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 491 Joined: 16-February 04 From: Riga ![]() |
Tie moviji po hodu ir not-related attieciibaa uz seerijaam... bet ceturtais buus taa kaa nosleedzoshais un tur buus related 100%
|
Hikaru |
![]()
|
Movie 1 jāskatās pēc 54. sērijas. Ne agrāk.
Movie 2... nu aptuveni itkā kaut kur pēc 95. sērijas. Movie 3 - kaut kur pēc 129. sērijas. Movie 4 - laikam jau pēc seriāla. Vai tas būs noslēdzošais...? Kaut kā neesmu par to pārliecināts... Vai kaut kur ir informācija, ka Movie 4 būs noslēdzošais? |
deleted-ray |
![]()
|
QUOTE(Hikaru @ Dec 2 2004, 12:19) Movie 1 jāskatās pēc 54. sērijas. Ne agrāk. Movie 2... nu aptuveni itkā kaut kur pēc 95. sērijas. Movie 3 - kaut kur pēc 129. sērijas. Movie 4 - laikam jau pēc seriāla. Vai tas būs noslēdzošais...? Kaut kā neesmu par to pārliecināts... Vai kaut kur ir informācija, ka Movie 4 būs noslēdzošais? Nu tad es neko iipashi nezaudeeju, jo skatos visus muuvikus peec 167. seerijas ") |
Rob_X |
![]()
|
Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 491 Joined: 16-February 04 From: Riga ![]() |
|
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
Filmaas, ja nekljuudos, vinji meegina ziimeeshanas stilu uztaisiit liidziigaaku mangas stilam :3
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 04:04 |