![]() |
Cienījamie, pirms aizsākat jaunu tēmu par kādu seriālu vai filmu, pārbaudiet, vai tāds pavediens jau nav izveidots. To var izdarīt vai nu šeit vai arī izmantojot meklēšanu.
![]() ![]() |
![]() |
Saki Hanajima |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Kaigan Valde Posts: 67 Joined: 11-July 05 ![]() |
Patīk animācija, tēli. reizēm interesants sižets.
nepatīk pārāk mazā saistība starp sērijām un principā sižeta atkārtošanās... nu ne gluži atkārtošanās, visu laiku jau ir kaut kas cits, bet ja skatās vairākas stundas pēc kārtas, liekas, ka lielos vilcienos un būtībā ir viens un tas pats... kaut kāda darbība, kaķis, skuķis, kautiņš... (tas gan daudziem seriāliem raksturīgi, bet gribētos kaut ko sižeta līnijās interesantāku) -------------------- Did you know in many ways the flow of electrical ways through our bodies can be compared to the flow of water? Over 60% of the human body is made up of water. In other words, if you were to round up, people are water. Many people fail to realize this considering the body's solid appearance, but nonetheless, on the inside, we are essentially a liquid. Water is continually flowing through us. It streams through our viens, it sustains all parts of our body - the heart, the stomach, the kidneys, the bladder -
|
Tador |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Kaigan Valde Posts: 699 Joined: 20-October 04 ![]() |
skatos... 162 epu... patiik
![]() |
kaarleens |
![]()
|
![]() Hentai ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1150 Joined: 13-February 04 From: Jelgava ![]() |
es gan apmeeram ap 60 iestreegu bet pieljauju ka noskatiishos intresanti kaa beigaas izveidosies vinju attieciibas
-------------------- PERVERTS HELPING PERVERTS
![]() |
Hikaru |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1427 Joined: 25-October 04 From: Latvia ![]() |
|
Tsukino |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 296 Joined: 24-April 05 From: Hinata-sou ![]() |
Ko noziimee ITKAA???
![]() -------------------- ![]() Insanity: a perfect rational adjustment to an insane world. |
Kagome |
![]()
|
![]() Fire Rose ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 588 Joined: 19-March 05 From: guarding Hell's gates ![]() |
QUOTE(Tsukino @ Jul 13 2005, 12:11) tas noziimee to, ka laikam buus veel divas seerijas(ja nemaldos). -------------------- |
Tsukino |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 296 Joined: 24-April 05 From: Hinata-sou ![]() |
Sapratu.....
-------------------- ![]() Insanity: a perfect rational adjustment to an insane world. |
pinksakura |
![]()
|
![]() Hentai-chan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 604 Joined: 23-July 05 From: :D ![]() |
mhmmm šī anime ir mans favorīts.....sižets ok...viss ok.....gribās redzēt 4 filmu....
![]() ![]() -------------------- Agent Smith: We're willing to wipe the slate clean, give you a fresh start. All that we're asking in return is your cooperation in bringing a known terrorist to justice.
Neo: Yeah. Well, that sounds like a pretty good deal. But I think I may have a better one. How about, I give you the finger [He does.] Neo: ...and you give me my phone call. |
Kikumi |
![]()
|
![]() Ecchi-san ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1286 Joined: 3-May 04 From: Rīga ![]() |
Seriāls ir patīkams, lai gan notikumi ir sasodīti līdzīgi un skatoties liekas, ka nekas jauns nav noticis. Tēlu dizains ir labs. Nav vairs kur piesieties. Šausmīgi nepatīk tas mazais lapsēns (Shippo laikam). Krīt uz nerviem ar saviem Kagomes un Inuyashas samierināšanas padomiem. Par mūziku nevaru neko teikt, jo esmu ļoti maz dzirdējusi, pārsvarā OP un ED dziesmas, lai gan tās nav nemaz tik sliktas. Dodu seriālam 8 balles (un tas tikai tāpēc, ka notikumi ir ļoti līdzīgi! Vajag dažādību!).
-------------------- Go and die, please.
|
xikes |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 949 Joined: 15-February 04 ![]() |
NJaa..es ar skatos.. esmu ticis liidz 118 seerijai.. nez taa jau neko..Man pat tiiri vai patiik.. Gluzi kaa atslodze no NGE + Elfen Lied + Saikano..
![]() Kas man nepatiik.. tas ir sizeta staaveeshaan uz vietas.. Nekas radikaals nenotiek, nemainaas. Kopsh 1. seerijas [SPOILER] , kad Kagome saskaidiija Shikon, sizets uz priekshu virzaas looti leeni.. Nu tad mees uzzinam visaadus nostaastus, ko galvenajiem varoniem pastaasta pa celam satiktie otraa plaana chari. Nostaastus, ka veel ne paaraak sen ir noticis shis un tas.. dazaadi notikumi ar diezgan iespaidiigu noziimi, bet par briinumu tieshi seriaala tagadnee nekas nenotiek.. Liidz kaut kaadai 80+ seerijai man veel pilniigi nebija skaidrs par Sessomaru dziives meerki.. Tad shamais ar savu komandu vienmeer kaut kur devaas.. nekaadi nedarot zinaamu tieshi uz kurieni un kaapeec, it kaa, netiishaam patraapoties celaa Inuyasha party. Ak un veel.. Taa septinu viiru armija, ko Naraku bij uzceelis no mirushajiem (neatceros nosakumu tik preciizi, lai vareetu uzraxtiit) ir uzziimeeta veel labaak par Inuyasha galvenaijiem chariem.. tb, detalizeetaak, ar lielaaku izdomu.. ![]() Ak.. un anglu dub tulkojums (saakuma seerijaam) ir vienkaarshi shausmiigs. Shis bija pirmais gadiijums, kad izveeleejos skatiities jap+eng sub. Bet nu, neskatoties uz manu kritiku, seriaalas man tiiri labi patiik, es tikai ceru, ka beigaas beidzot sizetaa kaut kas arii beigsies, nevis taa arii paliks.. karaajoties gaisaa.. 7/10 -------------------- |
Kagome |
![]()
|
![]() Fire Rose ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 588 Joined: 19-March 05 From: guarding Hell's gates ![]() |
inuyasha esmu gandriiz pabeigusi skatiities, un teiksu ka man shii anime ljoti patika (pati miiljaakaa anime). dziesmas arii forshas, visvairaak man patiik (laikam OP) Angelus dziesma, interesanti skatiities taapeec, ka interesee kas notiks taalaak, jo notikumu ir tik daudz. niku njeemu no shiis animes.
9/10 -------------------- |
-kumori- |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 322 Joined: 5-February 05 From: 【 My Own Paranoia 】 ![]() |
Man patik tas, ka sizhets ir njemts no dzives. Kagomes un Inuyashas attiecibas. tas padara sho anime interesantaku pusaudziem. *hmm* ta ir sopene anime stila
![]() -------------------- |
Tigra2 |
![]()
|
![]() kawaii tora ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 2359 Joined: 19-August 05 ![]() |
Man šajā animē patīk viss, arī tas ka tai nav nobeiguma, jo tad taču nobeigumu var izdomāt pats. (Es cenšos sevi mierināt, domājot optimistiski)
Lai gan gribētos, lai būtu vairāk sēriju... Un gribētos arī nobegumu... Ja tu būtu šīs animes autors kā izbeigtos šī anime? -------------------- |
bubu |
![]()
|
Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 526 Joined: 24-January 05 From: Rīga ![]() |
Izbeigtos tā, ka Inuyasha un Kagome nomirtu. Tad tiešām nekā vairs turpināt nevarētu.
|
Church |
![]()
|
![]() sewer rat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1775 Joined: 17-February 04 From: latvia / riga ![]() |
QUOTE(bubu @ Aug 22 2005, 22:52) maz esi skatiijies meksikaanju seriaalus. vienmeer ir iespeeja ka 'nomira nepaiistam' 'resurekteet' 'piepiit dazhaadas pakaapes augshup/lejup ejoshos radiniekus' ;D Ljenjin umer. no djelo jevo budjet zhitj ;> |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 15 June 2025 - 22:10 |