IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

> Jauni pavedieni

Cienījamie, pirms aizsākat jaunu tēmu par kādu seriālu vai filmu, pārbaudiet, vai tāds pavediens jau nav izveidots. To var izdarīt vai nu šeit vai arī izmantojot meklēšanu.

15 Pages V « < 9 10 11 12 13 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Inuyasha, kas patīk kas nepatīk
Tigra2
post Aug 23 2005, 20:12
Post #151

kawaii tora

Group: Chuunin

Kikyo taču arī nomira
Bet pēctam atradās kautkāda veca babuška( to babušku sauca urasue) un viņu atdzīvināja huh.gif

--------------------
IPB Image
*+*[b]Mans Deviantarts *+*
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
bubu
post Aug 23 2005, 23:49
Post #152

Shishaku

From: Rīga

Kagome nav gluži tas pats, kas Kikyo.
+Quote Post
Tigra2
post Aug 24 2005, 16:37
Post #153

kawaii tora

Ei, bet es taču neteicu ka kikyo ir tas pats kas kagome.

--------------------
IPB Image
+Quote Post
Hikaru
post Aug 24 2005, 16:42
Post #154

Tennou

From: Latvia

A varbūt nomirs Naraku, un visi pārējie paliks dzīvi. blink.gif KURŠ var iedomāties tādas beigas ??? Lai kaut ko tādu izdomātu vajag visu ļoti dziļi izanalizēt, pakonsultēties ar dažādu valstu prezidentu konsultantiem, un, izrēķinot sarežģītas formulas, varētu nonākt pie TĀDĀM beigām!!! biggrin.gif
+Quote Post
Kagome
post Aug 24 2005, 22:30
Post #155

Fire Rose

From: guarding Hell's gates

bet kas vispaar inuyasham buus taalaak, naaks veel kaadas seerijas vai nee? gribas jau redzeet kaaadas buus beigas.

--------------------
+Quote Post
xikes
post Aug 25 2005, 07:02
Post #156

Koushaku

Nez.. imo nebuus nemaz beigas.. Shitaadaa garaa, kaa liidz shim, to seriaalu tik vilks un vilks garumaa... Vai nu muus gaida veel 100+ seerijas, vai arii tas bija viss..

--------------------
The Universe doesn't care what You believe in.
IPB Image
+Quote Post
Hikaru
post Aug 25 2005, 09:24
Post #157

Tennou

From: Latvia

Esmu redzējis šādu tekstu:

I've been told from a few reliable sources (atleast, they better be), that the Inuyasha series will be ended with OVA's and Movies. Kinda like what they did for Rurouni Kenshin.
+Quote Post
ShinChan
post Aug 25 2005, 10:32
Post #158

ultrafilozofs

From: durdom

QUOTE(Hikaru @ Aug 24 2005, 15:42)
A varbūt nomirs Naraku, un visi pārējie paliks dzīvi. blink.gif KURŠ var iedomāties tādas beigas ??? Lai kaut ko tādu izdomātu vajag visu ļoti dziļi izanalizēt, pakonsultēties ar dažādu valstu prezidentu konsultantiem, un, izrēķinot sarežģītas formulas, varētu nonākt pie TĀDĀM beigām!!! biggrin.gif
*

Bet varbūt nomirs Inuyasha veidotāji (piemēram, zemestrīcas laikā), un visi šova fani veiktu sepuku (vienlaicīgi). Kā jums šāds sižeta pavērsiens? Kā jums šādas beigas? Lūk tas būtu kaut kas!

--------------------
Es esmu, kas es esmu
+Quote Post
Kagome
post Aug 25 2005, 11:02
Post #159

Fire Rose

ja nomirs Inuyasha veidotaaji, tad kaa mees uzzinaasim kaa beidzaas inuyasha? nu nee, taadas beigas gan negribas, tad jau labaak lai beidzas ar OVA un filmaam.

--------------------
+Quote Post
Tigra2
post Aug 25 2005, 14:39
Post #160

kawaii tora

Kā to saprast "veiks sepuku"un Ko vispār nozīmē vārds - sepuks?(es tiešām nezinu)

--------------------
IPB Image
+Quote Post
Kikumi
post Aug 25 2005, 15:13
Post #161

Ecchi-san

From: Rīga

Sepuku ir rituāla pašnāvība, kuru piekopj japāņi. Tas ir tā: paņem katanu un uzšķērd sev vēderu... Vai kaut kā tamlīdzīgi... Harakiri arī bija rituāla pašnāvība (ja atmiņa neviļ)...

Bet, principā nav ko spekulēt par to, kas būs! Ļaujieties pārsteigumam! rolleyes.gif ph34r.gif

--------------------
Go and die, please.
+Quote Post
lastguru
post Aug 25 2005, 23:27
Post #162

The one who knows

Group: Jounin
From: Kaigan (Riga, LV)

Principaa, Seppuku un Harakiri ir viens un tas pars, vnk Harakiri skaitaas vulgaars nosaukums tam pasham jeedzienam

--------------------
Choice is an illusion created between those with power and those without. - The Merovingian

The Tao of posting:
Don't argue with idiots - they will drag you to their level and beat you with experience.
And never underestimate the power of stupid people in large groups...
+Quote Post
Sigfa
post Aug 26 2005, 01:26
Post #163

Kami-sama

Group: ALK
From: Starp pudelēm un četrām sienām

haha, nu ljauzhi, juus dodat. Seppuku- japaaniskais nosaukums rituaalai pashnaaviibai, radies ap Oninu karu laiku Japaanaa (ja nemaldos 11. gs.) Harikiri- eiropeiskais nosaukums, radies deelj 'seppuku' nosaukum sarezhgjiitiibas, itkaa vienkaarshojums. Tieshi tas pats- ar Wakizashi (daisho iisais zobens) paargriezhot kungji. Sho rituaalu izmantoja, un veeljoprojaam ir gadiijumi, paarsvaraa biznesa neveiksmju deelj, par negoda celshanu savai dzimtai. Briivie ljauzhi to nedriiksteeja dariit, jo vinjiem jau no saakta gala nav pietiekami goda, lai to zaudeetu un arii tapeec, ka vispaar nedriiksteeja njemt rokaa wakizashi (samuraja ierocis).

Par inuyasha, jo aatraak beigsies, jo labaak. Tad arii domaaju noskatiities kaa viengabala anime.
+Quote Post
lastguru
post Aug 26 2005, 01:43
Post #164

The one who knows

Group: Jounin
From: Kaigan (Riga, LV)

damn, kaads offtopic... iznest vai nodzeest laikam vajag smile.gif

un harakiri nav nekaads ekskluziivi eiropieshu termins. seppuku un harakiri ir rakstiiti ar vienaadiem kanji (tik otraadaa seciibaa), vnk seppuku ir on-yomi (izruna peec kjiinieshu valodas imitaacijas), bet harakiri ir kun-yomi (natiivaa izruna), liidz ar to harakiri skaitaas vulgaaraaks. tas _vareetu_ [murgs (to ko rakstu, es pats tikko izdomaaju, un tam nav nekaada veesturiskaa pamata) buut radies pateicoties kaadam eiropietim kas ir sajaucis kanji seciibu ja tie ir bijushi uzrakstiiti vertikaali bet vienaa rindaa, un tad samurgojis shaadu diivainu izrunu [end of murgs], bet termins kaa taads tiek arii lietots japaanaa. bet par izpildiijuma formu gan tev, Sigfa, ir taisniiba. klasiskajaa rituaalaa par par godu shim pasaakumam teejas ceremoniju riikoja smile.gif

bet es to IY skatos pamazaam, tiiri labi patiik, tik torrenti leeni velkas un formaats dazhiem ir tik diivains ka es balanseeju starp trim dazhaadiem videoplejieriem lai tos noskatiitos smile.gif

This post has been edited by lastguru: Aug 26 2005, 01:46

--------------------
Choice is an illusion created between those with power and those without. - The Merovingian

The Tao of posting:
Don't argue with idiots - they will drag you to their level and beat you with experience.
And never underestimate the power of stupid people in large groups...
+Quote Post
Kagome
post Aug 26 2005, 07:11
Post #165

Fire Rose

QUOTE(lastguru @ Aug 26 2005, 01:43)
bet es to IY skatos pamazaam, tiiri labi patiik, tik torrenti leeni velkas un formaats dazhiem ir tik diivains ka es balanseeju starp trim dazhaadiem videoplejieriem lai tos noskatiitos smile.gif
*

lastguru vari luudzu pateikt kur tu dabuuji izuyasha torrentus, es vienkaarshi nevaru atrast pirmajaam seerijaam gandriiz nevienu torrentu.

--------------------
+Quote Post

15 Pages V « < 9 10 11 12 13 > » 
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 15 June 2025 - 10:57