![]() |
Cienījamie, pirms aizsākat jaunu tēmu par kādu seriālu vai filmu, pārbaudiet, vai tāds pavediens jau nav izveidots. To var izdarīt vai nu šeit vai arī izmantojot meklēšanu.
![]() ![]() |
![]() |
bubu |
![]()
|
Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 526 Joined: 24-January 05 From: Rīga ![]() |
Es velku no šejienes: http://tracker.majin2007.com:6969/index.ht...ilter=Inu+Yasha
Vēl jau ir arī anime-4ever, bet šie izlaiž lēnāk nekā Anime-HQ. |
lastguru |
![]()
|
![]() The one who knows ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1174 Joined: 23-May 05 From: Kaigan (Riga, LV) ![]() |
QUOTE(Kagome @ Aug 26 2005, 07:11) lastguru vari luudzu pateikt kur tu dabuuji izuyasha torrentus, es vienkaarshi nevaru atrast pirmajaam seerijaam gandriiz nevienu torrentu. ja kaut ko nekur nevari atrast - ieskaties ieksh boxtorrents.com. dazhi torrenti ir nosaukti "Inu-Yasha", dazhi - "InuYasha" -------------------- Choice is an illusion created between those with power and those without. - The Merovingian
The Tao of posting: Don't argue with idiots - they will drag you to their level and beat you with experience. And never underestimate the power of stupid people in large groups... |
Kagome |
![]()
|
![]() Fire Rose ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 588 Joined: 19-March 05 From: guarding Hell's gates ![]() |
liels, liels paldies!!
![]() -------------------- |
pinksakura |
![]()
|
![]() Hentai-chan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 604 Joined: 23-July 05 From: :D ![]() |
Ahhhhhhh tauta kā man patīk šīs animes atsevišķi ļaunie chari...teiksim...
Kagura ![]() Kaguya ![]() Sesshomaru(mhmm is he evil?) ![]() and Kanna(ahhh a cute litle girl ![]() ![]() -------------------- Agent Smith: We're willing to wipe the slate clean, give you a fresh start. All that we're asking in return is your cooperation in bringing a known terrorist to justice.
Neo: Yeah. Well, that sounds like a pretty good deal. But I think I may have a better one. How about, I give you the finger [He does.] Neo: ...and you give me my phone call. |
Tigra2 |
![]()
|
![]() kawaii tora ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 2359 Joined: 19-August 05 ![]() |
Man liekas, ka ļauna no šiem tēliem ir tikai kaguja, jo kanna un kagura ir spiestas darīt to, ko naraku liek.
Sesshomaru nav ļauns, viņš taču spēl lietot Tenseigu, tātad viņā ir arī kaut kas labs. Sesshomaru vienkārši ir pofigists. -------------------- |
pinksakura |
![]()
|
![]() Hentai-chan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 604 Joined: 23-July 05 From: :D ![]() |
paldies kad mani izlabojāt....ar šito vispār es izgāzos ...
![]() maza piebilde Kanna dara visu no brīvas gribas bet Kagura gan nē... -------------------- Agent Smith: We're willing to wipe the slate clean, give you a fresh start. All that we're asking in return is your cooperation in bringing a known terrorist to justice.
Neo: Yeah. Well, that sounds like a pretty good deal. But I think I may have a better one. How about, I give you the finger [He does.] Neo: ...and you give me my phone call. |
Kagome |
![]()
|
![]() Fire Rose ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 588 Joined: 19-March 05 From: guarding Hell's gates ![]() |
veel piebildiishu, ka ljaunasi teel ir ariii Naraku
![]() -------------------- |
Kagome |
![]()
|
taa, noskatiijos inuyasha 4 filmu (beidzot
![]() ![]() -------------------- |
Tigra2 |
![]()
|
![]() kawaii tora ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 2359 Joined: 19-August 05 ![]() |
Man liekas ka ceturtā moowie nav tik laba kā trešā. Bet tās jau tikai manas domas...
-------------------- |
Kagome |
![]()
|
nee nu filmas visas labas, bet 4. filmaa ir daudz action
![]() ![]() -------------------- |
Kagome |
![]()
|
plzzzz, visas inuyasha bildes likt sheit
Comment from lastguru: ieprieksheejo postu, kur bija tikai bildes paarvietoju. Aizraadiijumu no Kagome (jau otro shodien, paldies vinjai par to) atstaaju lai citi arii pamana, ka nav ko sheit likt postus kuru vieniigaa veertiiba ir bildes. This post has been edited by lastguru: Sep 17 2005, 23:08 -------------------- |
X_Kamui |
![]()
|
![]() CLAMP Fan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1352 Joined: 17-November 04 From: Дома... ![]() |
Mdems es laikam esmu vieniigais otaku kurš nava noskatijis Inuyashu
![]() visu laiku gribu nokachat un nesanaak ![]() -------------------- ![]() "Peace is but a Shadow of Death desperate to forget it`s Painful Past..." |
Gutts |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 122 Joined: 22-October 05 From: fantaziju pasaule ![]() |
Ko jus tur murgojat paris lapas ieprieks ka Inu Yasha ir 67 gadus vecs. Vins ir daudz vecaks. Mazliet virs 150 gadiem
100 gadi lidz Kikyo satiksanai ~1 gads kuru pavadija kopa ar Kikyo 50 gadi iemidzinats pie koka stumbra +Viss tas laiks ko vini tagad kopa ar Kagome pavada. Inu Yasha bija mana pirma anime ko es redzeju neskaitot pokemonus, digamonus un tada veiida drankus. Man patik story un nav iebildumu pret to ka tas ir izvikts jo to visu atsvaidzina visadi recigi gadijumi. Nepatik man dazas pedejas serijas, kuras bija viss koncentrets bija pa vienu varoni. Tas likas man garlaicigas galigi.... un ta dala par Dark miko tur ar bija mazliet parak gari viens un tas pats. |
lastguru |
![]()
|
![]() The one who knows ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1174 Joined: 23-May 05 From: Kaigan (Riga, LV) ![]() |
Nu es nezinu no kurienes bija ceelushies murgi par 67 gadiem... it kaa vinjsh buutu cilveeks kaads... phe... Nezinu arii no kurienes tev ir info ka Inu Yasham ir tieshi 150 gadi. Manupraat vinjsh vareetu buut veel vecaaks, vareetu buut kaut kur ap 200-300 gadiem. A Sesshoumaru ta i virpaar ir kaadi 500-700 gadi, ja ne vairaak
-------------------- Choice is an illusion created between those with power and those without. - The Merovingian
The Tao of posting: Don't argue with idiots - they will drag you to their level and beat you with experience. And never underestimate the power of stupid people in large groups... |
Gutts |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 122 Joined: 22-October 05 From: fantaziju pasaule ![]() |
Mana info avoti
100 gadi lidz Kikyo satiksanai (tresa filma pie sakuma kad par vina tevu mazliet pastastija) ~1 gads kuru pavadija kopa ar Kikyo(Anime serijas par atminam tur var noverot paskatoties kopa visus gadalaikus ka apmeram gads tur pagajis) 50 gadi iemidzinats pie koka stumbra(Nu to Inu Yasha pats pie sakuma pasaka ka vins pie stumbra gulejis 50 gadus del kikyo) +Viss tas laiks ko vini tagad kopa ar Kagome pavada.(te es domaju ir saprotams visas 167 serijas) |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 15 June 2025 - 11:28 |