![]() |
Cienījamie, pirms aizsākat jaunu tēmu par kādu seriālu vai filmu, pārbaudiet, vai tāds pavediens jau nav izveidots. To var izdarīt vai nu šeit vai arī izmantojot meklēšanu.
![]() ![]() |
![]() |
ShinChan |
![]()
|
![]() ultrafilozofs ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1808 Joined: 18-February 04 From: durdom ![]() |
QUOTE(Gutts @ Nov 22 2005, 11:08) Mana info avoti 100 gadi lidz Kikyo satiksanai (tresa filma pie sakuma kad par vina tevu mazliet pastastija) ~1 gads kuru pavadija kopa ar Kikyo(Anime serijas par atminam tur var noverot paskatoties kopa visus gadalaikus ka apmeram gads tur pagajis) 50 gadi iemidzinats pie koka stumbra(Nu to Inu Yasha pats pie sakuma pasaka ka vins pie stumbra gulejis 50 gadus del kikyo) +Viss tas laiks ko vini tagad kopa ar Kagome pavada.(te es domaju ir saprotams visas 167 serijas) ![]() -------------------- Es esmu, kas es esmu
|
Gutts |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 122 Joined: 22-October 05 From: fantaziju pasaule ![]() |
|
Righorn |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 242 Joined: 11-February 05 From: Pie kompja ![]() |
IISTS KARSASINIGS FANAATSS/CILVEEKS KURU AR CIENU VAR SAUKT PAR OTAKU!!!!! tomeer man tas ir pa daudz! Tas ir nedaudz slimi....
|
Tigra2 |
![]()
|
![]() kawaii tora ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 2359 Joined: 19-August 05 ![]() |
Inuyashai ir 200 gadi, trešajā movie tas ir pateikts skaidri un gaiši. Sesshomaru varētu būt apmēram 300-400. Tā es domāju.
Ja nu kādam interesē. -------------------- |
NOAR |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 87 Joined: 22-November 05 From: Latvia ![]() |
Šādi sarēķinot iznāk, ka viņš noveco apmēram 10 reizes lēnāk, kā mirstīgais, bet vaitad apkārt skraidīja un nogalināja sīciņš (apmēram kā Šipo) Inuyashins? Tēvs viņam nomira ātri un māte bija parasts cilvēks, nu nesanāk, ka viņš, kad sāka dzīvot patstāvīgi, ir izskatījies daudz vecāks par 6 gadiem.
Protams var gadīties (neesmu eksperts), ka viņš auga normāli un apstājās, kad izskatījās apmēram tā kā tagad. Vai kāds zin precīzāk? -------------------- (\__/)-( \_/ )--(\_/)
(O.o )-(^_~)--(o o) (> < )-(>..<)<( ' *)>join the bunny army Copy bunnys into your signature to help them on ther way to galaxie domination! |
Minako |
![]() ![]()
|
Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 6 Joined: 7-December 05 ![]() |
![]() ![]() ![]() Tad nu tā... ZIŅA JO ĪPAŠI Tigrai2. liec mierā Sesshoumaru vecumu. Trešajā filmā vispār nekas nav minēts par viņa vecumu, SKAIDRS?! Ak, jā... un pārējās filmās arī. Nu kā var nesaprast, ka Sesshoumaru ir noslēpumos tīts un tā tam jābūt?! ![]() ![]() tripple-posts merged by lastguru later, removed a comment about how to write InuYasha in latvian |
Hikaru |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1427 Joined: 25-October 04 From: Latvia ![]() |
Inuyasha ir nodzīvojis ~200 gadus, bet fiziski viņš ir 17-gadīgs.
Inuyashas Age Jā, Sīciņš Inuyasha skraidīja un nogalināja(nezinu cik daudz) apkārt... kas bija parādīts kaut kādās sērijās (varbūt arī kādā filmā) par viņa pagātni. Vispār par viņa pagātni ļoti maz rādīja. |
Kikio |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 61 Joined: 29-November 05 From: Pie upes ābeles zarā... ![]() |
jāpiedomā pie tā, kā raksta personāžu vārdus, lai nesanāktu lieki pārpratumi. Un vēl kas - ja jau sākām runāt par svešvalodu vārdu iesaistīšanu latviešu tekstā, tad man būtu tev šis tas sakāms. Izlem, kurā valodā rakstīt kaut vai Inujašas vārdu - latviešu vai angļu, citādu sanāk tizli - pats vārds angliski, bet galotne latviski. Un vēl - Sesumaru ir Sesshoumaru latviskotā versija, kuru lietoju arī savos stāstos, lai nejauktu kopā divas valodas. Tas ir precīzākais tulkojums, kāds man pieejams. Pagaidām viss, bet es paturēšu tevi acīs.
Ar "mīlestību" - Kikio. This post has been edited by lastguru: Dec 10 2005, 00:28 -------------------- Tall ships and tall kings Three times three What brought they from the foundered land Over the flowing sea? Seven stars and seven stones And one white tree. |
lastguru |
![]()
|
![]() The one who knows ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1174 Joined: 23-May 05 From: Kaigan (Riga, LV) ![]() |
1. par tiem komatiem - pietiek ar sho spamu! naakamais posts par sho teemu buus nodzeests kopaa ar visiem ieprieksheejiem. EDIT: done this, thanks to Minako...
2. kas attiecas uz Sesumaru - tas ir tik pat taalu no Sesshoumaru pareizaas izrunas, kaa vaards Jahve no vaarda Jeshua (pirmais ir tetragrammaton, otrais ir pentagrammaton). Pareizā transkripcija buutu "Sešomaru" vai pat "Sesšomaru". ceru ka shii diskusija arii liidz ar to ir sleegta. This post has been edited by lastguru: Dec 10 2005, 00:29 -------------------- Choice is an illusion created between those with power and those without. - The Merovingian
The Tao of posting: Don't argue with idiots - they will drag you to their level and beat you with experience. And never underestimate the power of stupid people in large groups... |
Kriss |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 5 Joined: 15-December 05 ![]() |
Nu es tā padomāju par to abu brāļu vecumu. Ja tā loģiski padomā, vai tad viņiem gadījumā nebija tikai viena māte un kā tad viņa varēja 100-200 gadus nodzīvot??? Es Inuyasha skatos pa RTL2. Man tā ne visai īstenībā patīk, ka no sākuma rāda vairākas reizes, bet var jau saprast, ka tik ātri jau nevar iztulkot un vēl viskko... bet man Inuyasha visvairāk patīk, jo tur ir visi tie notikumi un vēl man patīk šaut ar loku(
![]() ![]() |
lastguru |
![]()
|
![]() The one who knows ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1174 Joined: 23-May 05 From: Kaigan (Riga, LV) ![]() |
nee, nebija vinjiem viena maate. Sesshoumaru ir demons (youkai), kuram abi vecaaki ir demoni. Inu Yasha ir pusdemons (hanyou), kuram tikai viens no vecaakiem ir demons.
-------------------- Choice is an illusion created between those with power and those without. - The Merovingian
The Tao of posting: Don't argue with idiots - they will drag you to their level and beat you with experience. And never underestimate the power of stupid people in large groups... |
Kriss |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 5 Joined: 15-December 05 ![]() |
![]() |
Mei |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 225 Joined: 27-August 05 From: The waiting room for miracles ![]() |
man patīk šī animeun es skatos katru iespējamo sēriju pat vairākas reizes pēc kārtas
![]() -------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() |
Rika |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 268 Joined: 6-November 05 From: I am un-locatable ![]() |
O jaa...shis anime man shausmiigi patiik!Beernishkiigs,naivs,bet man super!
-------------------- даже добро делал всем на зло
|
Mei |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 225 Joined: 27-August 05 From: The waiting room for miracles ![]() |
tagad man diezko vairs nesanāk paskatīties kad iet pa pokito jo brālis kad atnāk no skolas kad vien iespējams izmonto tv kā monitoru kompim
-------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 14 June 2025 - 23:28 |