IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

> Jauni pavedieni

Cienījamie, pirms aizsākat jaunu tēmu par kādu seriālu vai filmu, pārbaudiet, vai tāds pavediens jau nav izveidots. To var izdarīt vai nu šeit vai arī izmantojot meklēšanu.

15 Pages V « < 12 13 14 15 >  
Reply to this topicStart new topic
> Inuyasha, kas patīk kas nepatīk
Mungo
post Jan 26 2006, 13:27
Post #196

Heimin
*

Group: Chuunin

Atbildēšu uz diskusiju saakušo jautājumu, neieslīgstot analīzē.
Patika: jo bija viena no pirmajām animēm, ko skatījos un likās, lai gan bērnišķīga, tomēr aizraujoša.
Nepatika: paarāk daudz sēriju, jo tālāk, jo stieptāks.
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
Hikaru
post Jan 26 2006, 15:33
Post #197

Tennou

From: Latvia

Bērnišķīga? blink.gif To es nesaprotu, kāpēc cilvēki saka bērnišķīga anime? Man pavisam tā neliekas.
Naruto ir bērnišķigs, un kas tur cits. Bet Inuyasha ir par līmeni augstāka anime - vairāk domāta vecākai publikai, kas vairs nav pirmās puses patsmitgadīgie, bet jau otrās puses patsmitgadīgie un uz augšu... es tā domāju.
+Quote Post
deleted-ray
post Jan 26 2006, 16:44
Post #198

Heimin
*

Ir ir makten bērnišķiga tongue.gif Taču man tas galīgi netraucē - skatos jo patīk. Diez kad būs fināla epas :/
+Quote Post
Dead Star
post Jan 26 2006, 17:15
Post #199

Shishaku

From: the other side of the Gate

Manā skatījumā Inuyasha tiešām ir interesanta , aizraujoša , un visādi citādi superīga anime ... smile.gif Bērnišķīga ... nu nez vai .. ir redzētas tiešām bērnišķīgas animes un Inuyasha , manuprāt, nav no tādām. Pašlaik esmu vēl tikai animes skatīšanās posmā , bet domāju, ka arī pēc noskatīšanās neko sliktu nevarēšu pateikt. Viennozīmīgi es ieteiktu noskatīties šo animi .. lai gan to jau ļoti daudzi ir redzējuši smile.gif
+Quote Post
lastguru
post Jan 26 2006, 18:08
Post #200

The one who knows

Group: Jounin
From: Kaigan (Riga, LV)

kas mani tracina IY, ir Kagome... ar to visu "ai, InuYasha, glaabj mani!!!"... vinja ir speeciigaaka par to pashu sunjuku-pusdemonu ja gribeeetu visus pati uzvareetu... ai nu gandriiz visaas animees ir daudz dumju un bezpaliidziigu meitenju, galiigi nav realistiski... varbuut kaadam taadas patiik, man gan nee. un par beernishkjiigumu... nu nez... ir, ir, mazliet bet ne vienmeer, dazhreiz

--------------------
Choice is an illusion created between those with power and those without. - The Merovingian

The Tao of posting:
Don't argue with idiots - they will drag you to their level and beat you with experience.
And never underestimate the power of stupid people in large groups...
+Quote Post
Church
post Jan 26 2006, 18:29
Post #201

sewer rat

From: latvia / riga

QUOTE(lastguru @ Jan 26 2006, 17:08)
.. ai nu gandriiz visaas animees ir daudz dumju un bezpaliidziigu meitenju, galiigi nav realistiski... varbuut kaadam taadas patiik, man gan nee. un par beernishkjiigumu... nu nez... ir, ir, mazliet bet ne vienmeer, dazhreiz
*

nepiekriitu. kaa reiz animeem raksturiigs indecisive male && tomboyish female combo.
jebkuraa gadiijumaa speeciigu sievieshu characteru pilns. to name some, eg. Yoko no Juuni Kokki (my favourite ;> ), Fay no Cowboy Bebop, Madoka Kimagure Orange Road-aa, Kamiya Kaoru no Kenshina, Hitomi no Escaflowne, Arcueid Tsukihimee, Tenjou Utenaa, Miyazawa no His and Her Circumstances, Ran no Kazemakase Tsukikage Ran, Chidori no FMP, Tazusa no Ginban Kaleidoscope, Haruka @ RahXephon, Nami/Vivi @ One Piece, Narusegava @ Love Hina, Eboshi no Mononoke .. kautgan wait .. vairums miyazaki/ghibli darbu features such chars .. un veel daudzas citas titles.
phh, veel Ranma's female form ;D
+Quote Post
Namejs
post Feb 7 2006, 01:11
Post #202

Samurai

From: tou dont wanna know it....realy you dont

QUOTE(lastguru @ Jan 26 2006, 18:08)
... ai nu gandriiz visaas animees ir daudz dumju un bezpaliidziigu meitenju, galiigi nav realistiski... varbuut kaadam taadas patiik, man gan nee. un par beernishkjiigumu... nu nez... ir, ir, mazliet bet ne vienmeer, dazhreiz
*

wisas winjas wienaadas :DDDD (jox)

--------------------
Dont tell what to do, and i wont tell you where to go :D
+Quote Post
Kaede
post Feb 7 2006, 23:03
Post #203

Koutaishi

From: maybe in your dreams

Sāku skatīties. Nu, man, ja godīgi, ne visai. Kaut kā nepiesaista. Kopumā jau izstās labi, bet es nezik tāslu n etiku, jo man bikīt apnika. Likās kaut kā...nu nez, ne priekš manis. Kaut kā...es pat īsti nezinu, kā. Nu, es saku- man nevisai. unsure.gif
Likās pārāk vienādi un līdzīgi jau kaut kam. Nekā pārlieku oriģināla.

--------------------
Music is life!

Karneola-rakstnieku forums

IPB Image

Vieta tavām grafiskajām novelēm
+Quote Post
harpy
post Feb 8 2006, 00:42
Post #204

Lira member

From: citur

QUOTE(lastguru @ Jan 26 2006, 18:08)
... ai nu gandriiz visaas animees ir daudz dumju un bezpaliidziigu meitenju, galiigi nav realistiski... varbuut kaadam taadas patiik, man gan nee.
*

es gan vairaak esmu pamaniijusi mazos neizleemiigos puikinjas, kurus visu laiku glaabj un paarsvaraa skukji....bet nu lab...

par inuyasha - shams man ir par garu un garlaiciigu un ta Kagome vienkaarshi ir neizturama. Gluzhi beernishkjiiga vinja naf. Vismaz, manupraat, lielakaoties vinja naf beernishkjiiga, lai arii tur protams ir beernishkjiibas iediiglji kaa lielaakajaa daljaagaaaaaro aniem seriaalu...AAA kagome mani tik taalu ir izvedusi no pacietiibas, ka es shamo i netaisos noskatiities liidz galam. Pietiks! Ir gana duadz labu anime ko noskatiities taa vietaa lai teereetu laiku uz sho...

--------------------
IPB Image
...I'm not sleeping - I'm thinking...
+Quote Post
Kirara
post May 1 2006, 18:10
Post #205

Neko youkai

From: Wenden

Esmu skatiijusies arii pa vaacu tv. Man liekas ka katras seerijas ir ljoti liidziigas savaa starpaa, no taa man liekas garlaiciigi skatiities. dry.gif
+Quote Post
kahi
post May 1 2006, 19:24
Post #206

Hakushaku

From: cradle of filth

nu, nekas dižs jau tur tiešām nav - meklē viņi tikai tos lodītes gabaliņus, un viss vecais stāsts - tie tur samīlās, bet nespēj būt kopā, jo ir tādi idioti, lai atzītos viens otram mīlestībā. velk jau uz pokemonu pusi (jūs pat iedomāties nevarat, kā es par viņiem bērnībā fanoju). pietrūkst, ka kagomei nav iekšu, ka viņa ir tik atšķirīga no kikyou. tas arī tur tāds vienīgais izkritējs. ļoti patīk debilie dialogi, par kuriem, galvu nesāpēdama, varu ierēkt, un justies laimīga - nav stipri jādomā kā witch hunter robin, vai citās smaga rakstura animēs. inuyasha ir ļoti viegla, un nepiekrītu, ka tā domāta vecākajiem padsmitniekiem - to mierīgi uztvers, sapratīs un novērtēs visi sīkie, kuriem pašlaik interesē ķipa detektīvs konans, un tāda garā. piekrītu, ka sērijas ir līdzīgas, bet tāds jau ir mērķis -parādīt pēc iespējas vairāk ļaunos tēlus, kurus inuyasha tur priecīgs slaktē, tāpēc tās ir tik līdzīgas - katrā viņi dara vienu un to pašu.

bet pagaidām man ir interesanti skatīties, jo izlaižu vairākas sērijas, un tad man jāpiedomā - sanāk interesantāk!

--------------------
IPB Image

esmu atpakaļ. spiciem nagiem un vārdiem.
+Quote Post
minta
post May 27 2006, 10:51
Post #207

Samurai

help! es tikko noskatiijos 168 episode un beidzaas...dzirdeeju ka ir paar 200 episodeem... kaa lai atrodu paareejaas episodes?

dievinu inuyasha!

--------------------
IPB Image
+Quote Post
anti
post May 27 2006, 16:29
Post #208

Draņķītis

From: Latvija, Rīga

Inuyasham ir 167 epizodes un 4 filmas:

Inuyasha - Toki wo Koeru Omoi (2001)
Inuyasha - Kagami no Naka no Mugenjou (2002)
Inuyasha - Tenka Hadou no Ken (2003)
Inuyasha - Guren no Houraijima (2004)

ja vēlies uzzināt, kas notiek tālāk, lasi mangu.

--------------------
ALWAYS, I WANNA BE WITH YOU
AND MAKE BELIEVE WITH YOU
AND LIVE IN HARMONY, HARMONY, OH LOVE
+Quote Post
Rika
post Jun 1 2006, 17:24
Post #209

Danshaku

From: I am un-locatable

man patika .... gandrīz viss...taču kaut kas nepamanīts man liek aizdomāties,ka tomēr kaut kas nav kārtībā.
Man patika visi varoņi,it sevišķi Inuyasha,Sango,Miroku,Sesshomaru(laikam atkal nepareizi uzrakstīju) nu un lielākā daļa ļauno... tongue.gif
Ļoti interesanti vērot viņu ķildas,romānus,ja tos tā var nosaukt un nepatikšanas.

Edited:

Damn...Ko es te saraxtīju?!Tagad jau esmu gandrīz pie beigām (iepriekšējais posts tika raxtīts tad,kad biju redzējusi ne vairāk par 50 epām)...Ko lai saka?Nu protams anime's varoņi ir lieliski,labi uzzīmēti,taču,jo vairāk iet uz beigām jo vairāk sāku apšaubīt,ka sižetu viņi labi izdomājuši.Damn,kas ar to Kikyo?!Jā miko viņa ir laba un blā blā,bet kāpēc viņai obligāti jātraucē Kagome un Inuyasha,viņiem jau tā nav viegli būt kopā?Nezinu,kkāda iemesla dēļ gribas skatīties uz romantiku starp Inuyasha-Kagome,Miroku-Sango...Ja es būtu Kagome vai tā pati Kikyo,tad es Inuyasha'm uztaisītu TĀDU skandālu...Kāpēc viņš ir TIK neapdomīgs?!Pilnīgi piekrītu-ja Kagome gribētu,viņa savāktu pati visus Jewel Shards un iespējams,ka uzveiktu Naraku(kaut gan par to neesmu tik droša).Un cik var tās bezjēdzīgās,ilgās cīņu scēnas?Pats labākais bija tad,kad Inuyasha pateica Kagome,ka viņš viņu aizsargās un blā blā,bet nākamajā epizodē un vēl dažās turpmākajās epizodēs viņam bija jāglābj viņa,jo viņa tika pie ienaidniekiem...Še tev nu bija vīra vārds...Cik jocīgi sanāk:kad Kagome'i pievērš uzmanību kāds puisis,Inuyasha'm spalvas gaisā,bet kad Inuyasha skrien pakaļ tai beigtajai Kikyo,kura vēl pie tam gribēja nogalināt Kagome,tad viss ir OK.

Man patiešām gribētos,lai beigtos ar kkādu happy ending'u.Nē,man patīk pafantazēt par to,kas tur būs utt.,bet gribas skaidri zināt,kas un kā!Atvainojos,ka tik gari visu izklāstiju!

This post has been edited by Rika: Feb 3 2007, 19:29

--------------------
даже добро делал всем на зло
+Quote Post
sad_angel
post Feb 9 2007, 15:11
Post #210

Heimin
*

Man personīgi patika, patiik un laikam arī patiks. Man visvairaak animee patiik momenti, kad InuYasha kljuust par cilveecisku buutni.... Tad vinsjj izskataas lidziigs Kagomei.... Vieniigi tieshaam truacee taa greizsardiiba un Kikyo. Ja vinjas nebuutu, tad varbuut viss beigtos savaadaak. Vieniigi nesaprotu, kaapeec InuYasha ir taads baka, ka neapjeedz to, ka vinjsj pret Kagomi kaut ko juut... Lai nu kaa, pashlaik esmu tikusi liidz 70.epam un man patiik ljoti, ljoti...

--------------------
Please change my world....

Interesanta un atjaunota LS un i-skola:
Fēniks
+Quote Post

15 Pages V « < 12 13 14 15 >
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 15 June 2025 - 11:28