![]() |
Cienījamie, pirms aizsākat jaunu tēmu par kādu seriālu vai filmu, pārbaudiet, vai tāds pavediens jau nav izveidots. To var izdarīt vai nu šeit vai arī izmantojot meklēšanu.
![]() ![]() |
![]() |
Batou |
![]()
|
S9 unit ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 587 Joined: 12-February 04 From: PS 9 ![]() |
QUOTE lapsinja ir smieklīga un vāja un Inujasja viņu parasti sit. (parasti vinsj ir mazs, bet kad Inujajsa cīnās tas paliek ļoti liels) un tad vēl: QUOTE jaa, bet likums paliek likums un sjajā gadījumā draud sods pēc panta "par nepilngadīgas personas pavešanu netiklībā", bet ja Inuyashu uztveram kā zvēru (ausis kā nekā), tad vel draud papildus sods par zoofīliskām izdarībām. Nopietni... es nejokoju... taaks... un tagad salīdzināsim "Ezīti miglā" ar šo šedevru (tb Inna-h-asha)... anyone? -------------------- ![]() |
tostermaize |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 371 Joined: 1-September 04 From: Riga ![]() |
inuyasham nav blondi mati vajag labaak apskatiit
-------------------- ![]() |
ShinChan |
![]()
|
![]() ultrafilozofs ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1808 Joined: 18-February 04 From: durdom ![]() |
QUOTE(tostermaize @ Sep 16 2004, 12:14) Piedosjanu, pareiz viņam tak jau paari 60 un daudz stresa sadziivee, nav brīnums, ka sirms palicis... -------------------- Es esmu, kas es esmu
|
ShinChan |
![]()
|
![]() ultrafilozofs ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1808 Joined: 18-February 04 From: durdom ![]() |
QUOTE taaks... un tagad salīdzināsim "Ezīti miglā" ar šo šedevru (tb Inna-h-aša)... anyone? Joki, jokiem, bet man būtu kauns salīdzināt sjo Jurija Noršteina 1975. gada animācijas sjedevru (palūgsju nesmieties, ja dzīvība dārga) ar kaut kādu Inuyashu. -------------------- Es esmu, kas es esmu
|
Protante |
![]()
|
Unregistered ![]() |
kads zina ka sauc inuyahas pirmo filmu otra ira castle behind looking glass starp citu inuyasham lamigas beias man ira viasas 168 serijas
|
tostermaize |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 371 Joined: 1-September 04 From: Riga ![]() |
apsveicu es tik rakstu vel 20 seeriju
deleted-ray |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 0 Joined: 14-June 04 ![]() |
|
Protante |
![]()
|
Unregistered ![]() |
vecit man ira 168 kaut ko busi izlaidis ka saucas pedeja serija tev ???
|
deleted-ray |
![]()
|
Nekaa tu ieej te http://anidb.ath.cx/perl-bin/animedb.pl?show=anime&aid=144
|
tostermaize |
![]()
|
vai nav vienalga cik tur seerijas???
Batou |
![]()
|
S9 unit ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 587 Joined: 12-February 04 From: PS 9 ![]() |
QUOTE(tostermaize @ Sep 22 2004, 17:49) tostermaize, ma-la-cis! beidzot tevī ierunājās veselais saprāts. un es jau domās no tevis biju atvadījies, jo tavi teksti priekš 16 gadīga cilvēka liecināja par milzu problēmām nākotnē personīgajā dzīvē. bet tagad viss ir kārtībā :thumbsup: -------------------- ![]() |
kaarleens |
![]()
|
![]() Hentai ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1150 Joined: 13-February 04 From: Jelgava ![]() |
kau kad nakotnē varētu šito ar ievērtēt viens diezgan labi saprotošs cilvēks teica ka seriāls iekačājās ap 50 60 epu tikai un pēc tam paliek ritīgi rulz līdzīgi kā ir ar one piece intresanti paliek ka pamat čari ir dabūti komandā
-------------------- PERVERTS HELPING PERVERTS
![]() |
deleted-ray |
![]()
|
![]() |
Ramiel |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 167 Joined: 9-September 04 ![]() |
laps seriaal , skatiijos to pa vacu kanaalu , bet ne visu.
patiik vecais labais ziimeeshanas stils -------------------- Don't suffer from insanity,enjoy every minute of it...
(\_/) (O.o) This is Bunny. Copy Bunny to your signature (> <) to help him achieve world domination. |
tostermaize |
![]()
|
zzeel ka pa to vaacu kanaalu tagat neraada es a skatijos
![]() -------------------- ![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 14 June 2025 - 23:28 |