![]() |
Cienījamie, pirms aizsākat jaunu tēmu par kādu seriālu vai filmu, pārbaudiet, vai tāds pavediens jau nav izveidots. To var izdarīt vai nu šeit vai arī izmantojot meklēšanu.
![]() ![]() |
![]() |
Ramiel |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 167 Joined: 9-September 04 ![]() |
jap :/
paareejais jakacaa ^^ -------------------- Don't suffer from insanity,enjoy every minute of it...
(\_/) (O.o) This is Bunny. Copy Bunny to your signature (> <) to help him achieve world domination. |
tostermaize |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 371 Joined: 1-September 04 From: Riga ![]() |
ar to kachaashanu i taa man nets vareeja buut arii atraaks es pa bishku vairaak kaa nedeellu esu ticis tikai liidz 21 seerijai
![]() ![]() ![]() -------------------- ![]() |
Ramiel |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 167 Joined: 9-September 04 ![]() |
eh cik ta tu noskatiijies pa TV ? 0.0
man likaas ka tur bija stipri paar pa 20 seerijaam -------------------- Don't suffer from insanity,enjoy every minute of it...
(\_/) (O.o) This is Bunny. Copy Bunny to your signature (> <) to help him achieve world domination. |
tostermaize |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 371 Joined: 1-September 04 From: Riga ![]() |
es no neta lādēju visu seriālu un esmu noskatijies stipri tālāk pa 20 sēriju bet līdz kurai neesmu skaitijis
-------------------- ![]() |
Ramiel |
![]()
|
ak tu dievs, cik tev liel cietais ir ?! un vai tev tur kas cits iznemot anime atrodas 0_0
-------------------- Don't suffer from insanity,enjoy every minute of it...
tostermaize |
![]()
|
cd diskiem neko neesi dzirdeejis un cietais man mazs ap 60gb
kaarleens |
![]()
|
![]() Hentai ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1150 Joined: 13-February 04 From: Jelgava ![]() |
man uz pc ~apmeeram 100 gb aiznjem anime
![]() -------------------- PERVERTS HELPING PERVERTS
![]() |
tostermaize |
![]()
|
man uz pc anime 2gb:(
deleted-ray |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 0 Joined: 14-June 04 ![]() |
Man 60gb no kuriem 30 ir InuYasha
![]() |
tostermaize |
![]()
|
es te tā jūtu no topika tēmas novirzijāmies nu bet tas tā
![]() -------------------- ![]() |
deleted-ray |
![]()
|
Romaji Lyrics I want to change the world kaze wo kakenukete nanimo osorezu ni ima yuuki to egao no KAKERA daite Change my mind jounetsu tayasazu ni takanaru mirai e te wo nobaseba kagayakeru hazu sa It's wonderland hai-iro no sora no kanata nanika oite kita kimi wa mayoi nagara sagashi-tsudzukeru kimi no kokoro furuete'ta asu no mienai yo nanimo shinjirarezu mimi wo fusagu kimi ni deaeta toki hontou no ibasho mitsuketa nanigenai yasashisa ga koko ni atte bokura mezameru I want to change the world nido to mayowanai kimi to iru mirai katachi doreba doko made mo toberu sa Change my mind jounetsu tayasazu ni shiranai ashita e tsubasa hiroge hanabatakeru hazu sa It's wonderland bokura wa onaji sekai wo oyogi-tsudzukete'ru tagai no negai e todoku hi made minna onaji fuan kakaete sasaeaeru yo tachidomaru shunkan ni mitsumete'ru kono basho ni iru I want to change the world kono te hanasazu ni mimamoru hitomi wo uketometara nandatte dekiru hazu Change my mind hitori ni sasenai minna koko ni iru donna koto mo tsukinukete ikou It's wonderland I want to change the world kaze wo kakenukete nanimo osorezu ni ima yuuki to egao no KAKERA daite Change my mind jounetsu tayasazu ni takanaru mirai e te wo nobaseba kagayakeru hazu sa It's wonderland |
tostermaize |
![]()
|
kaadam ieksh dc++ nav inuyasha shaaree un ja ir tad kaadaa hubaa varu sastapt
deleted-ray |
![]()
|
Off-topics
Izsecinaaju ka 82 seerija pagaidaam reeciigaakaa bija no InuYashas episodeem. Te buus ieskats ") ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hikaru |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1427 Joined: 25-October 04 From: Latvia ![]() |
INUYASHA ir VISSUPERĪGĀKĀ anime!
Esmu noskatījies 124 sērijas un pirmās 3 filmas. Es to skatos japāņu valodā ar angļu subtitriem. Openingi un Endingi ir super (izņemot 1. Openingu - dziesma ne visai patīk). Vislabākā dziesma ir 1. Endings - My Will. Balsis japāņu valodā ir ieskaņotas perfekti. Inuyasha jāskatās tikai japāņu valodā, jo šeit ir atskaņota gandrīz vai katra emocija un elpa. Paskatījos mazliet angļu valodā dublēto versiju. Balsis ir briesmīgas, un vienkārši, nekvalitatīvi norunāts vai nobļauts teksts bez emocijām. Vispār citas valodas tikai bojā japāņu multfilmas. Ja skatās Inuyasha angļu valodā (vai kādā citā valodā), tad anime liksies vienkārši normāla vai vidēji interesanta. Bet, ja skatās japāņu valodā, tad rodas pavisam cits priekštats par šo anime. Tad labāk uztver katru momentu un emociju. Japāņu valodā šī anime ir super interesanta un aizraujoša. Soundtracks arī ir super. Un Background mūziku vislabāk dzird, protams, japāņu versijā. Mūzika ir ļoti svarīgs anime elements. Ja to slikti dzird (kā angļu versijā un arī vācu), tad anime neliekas tik interesanta. Inuyasha ir vienīgā anime, kur ir tik daudz sēriju, un visas ir interesantas. Piemēram, skatījos Ranmu un pēc 3. sezonas jau kļuva garlaicīgi. Dragon Ball Z dažas sērijas ir interesantas, dažas nē. Skatos Inuyasha un jo tālāk, jo interesantāk. Vecos garos seriālos animācija ir slikta, bet Inuyasha animācija ir ļoti laba (tik daudz sēriju, un visās ir laba animācija!!!). Žēl, ka seriālu beidza zīmēt. Varētu būt vairāk sēriju. Anime Festivālā varētu parādīt Inuyasha filmas. Vispār man patīk anime, kur Fantasy ir apvienots ar mūsdienām un kur ir labs Action un pielikta klāt Comedy un Romance. INUYASHA vislabāk atspoguļo šādu kombināciju. |
Kikumi |
![]()
|
![]() Ecchi-san ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1286 Joined: 3-May 04 From: Rīga ![]() |
Anime nav ne vainas. Tracina vācu sinhronizācija, bet tas ir vienīgais mīnuss. Ah, jā... Skatos pa RTL2!
![]() Un, ja runā par dziesmām, tad man ļoti patīk Yura Yura no vienas no filmām! ![]() P.S. Pašlaik pārtraucu skatīties. Iemesls nākamajā lapaspusē! ![]() -------------------- Go and die, please.
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 2 August 2025 - 07:56 |