![]() |
Cienījamie, pirms aizsākat jaunu tēmu par kādu seriālu vai filmu, pārbaudiet, vai tāds pavediens jau nav izveidots. To var izdarīt vai nu šeit vai arī izmantojot meklēšanu.
![]() ![]() |
![]() |
Hikaru |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1427 Joined: 25-October 04 From: Latvia ![]() |
Pa RTL2 pēc katras Inuyashas sērijas uzreiz rāda nākošās sērijas preview, nevis endingu. Tas ir briesmīgi.
Vispār PREVIEW ir vissliktākais, kas var būt japāņu multfilmās. Ja apskatās preview, tad vairs nebūs interesanti skatīties nākošo sēriju, jo jau zinās, kas tajā notiks. Es preview nekad neskatos. Vēl sliktāk ir tad, kad pirms sērijas rāda preview, kas tūlīt notiks. Vispār absurds. |
Kikumi |
![]()
|
![]() Ecchi-san ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1286 Joined: 3-May 04 From: Rīga ![]() |
Cik es zinu, tad oriģinālajās versijās tādu preview nemaz nav. Ir tikai review par to, kas notika iepriekšējā sērijā...
Hrmpfh, tieši dēļ tā, es pārtraucu Inuyasha skatīties. Pavisam! ![]() ![]() -------------------- Go and die, please.
|
Hikaru |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1427 Joined: 25-October 04 From: Latvia ![]() |
Originālajās versijās ir preview pēc Endinga. To var viegli izgriezt.
Bet sākot ar ceturto sezonu, preview ir arī sākumā. To ir ļoti neērti izgriezt, jo to rāda, kad sākas Openings. Review vēl var izturēt. |
Kikumi |
![]()
|
![]() Ecchi-san ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1286 Joined: 3-May 04 From: Rīga ![]() |
Vislabāk būt bez preview un bez review!
![]() -------------------- Go and die, please.
|
Hikaru |
![]()
|
Pilnīgi piekrītu.
|
Hikaru |
![]()
|
Ļoti labi ir pagājušo gadu kalendāri.
Daži piemēri: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Interesanti, vai būs vēl 2005. gada tāda veida kalendārs? Būtu forši, ja to varētu nopirkt Latvijā. |
Hikaru |
![]()
|
|
tostermaize |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 371 Joined: 1-September 04 From: Riga ![]() |
te kaadam ieksh dc nav inuyasha likvideeja to hubu tagat nezinu kur raut atradu tikai angllu valodaa
-------------------- ![]() |
Hikaru |
![]()
|
Ārzemju hubos var nokačāt visu:
piemēram: KILLUA.STUDENT.UTWENTE.NL flavored.otaku-anime.net:555 sanctuary.otaku-anime.net:555 |
deleted-ray |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 0 Joined: 14-June 04 ![]() |
www.suprnova.org var atrast kaudzi at torrentiem ar
![]() |
Wiper |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 135 Joined: 1-October 04 ![]() |
|
tostermaize |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 371 Joined: 1-September 04 From: Riga ![]() |
ārzemes ārzeme visu tik no ārzemēm ta jau es inuyashu vel 3 gadus rakstīšu man ārzemes tik pēc 18:00 - 8:00 n brīvdienās ta jau es te nejautātu
p.s aizmirsu piebilst gribas dabūt japānnu valoodā -------------------- ![]() |
Wiper |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 135 Joined: 1-October 04 ![]() |
Varu noshareet DC++...
|
tostermaize |
![]()
|
kur tevi var satikt???
-------------------- ![]() |
Wiper |
![]()
|
animehub.dyndns.info:1606
Naktiis parasti. |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 15 June 2025 - 11:24 |