![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Taka |
![]()
|
Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1817 Joined: 1-September 04 From: Mežmalā, starp Baltezeru un Ādažiem ![]() |
AKA LAA whatever...
Es viņas neatšķiru. Mana drauga saitu piežmiedza tikai par to, ka viņš rakstīja aprakstus par oriģinālajiem DVD, kurus pats pirka. Ne LV pirktus, tiesa. Tā lūk. Bet tas, ka animes izlikšana radīs nenormālu trafiku, tas ir fakts. Nezinu, vai Roze to var atļauties. Viņam izlemt. Ceru ka viņš pats arī izteiksies. -------------------- Press any key to continue
|
tostermaize |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 371 Joined: 1-September 04 From: Riga ![]() |
labi atmetam šo domu jo roze neizdīvos bez šī foruma
-------------------- ![]() |
kaarleens |
![]()
|
![]() Hentai ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1150 Joined: 13-February 04 From: Jelgava ![]() |
var jau uztaisiiit striktu failu web servu ar parolj ip accesu tik uzticiigajiem foruma memberiem nu vienkaarshaak protams ftp bet nu viss jau atkariigs no servaka fiziskajaam iespeejaam naz vai ir jeega kau ko likt ja ietilpiiba buutu tik 10 gb
-------------------- PERVERTS HELPING PERVERTS
![]() |
Crash |
![]() ![]()
|
||
Unregistered ![]() |
10gb naf nekaads 'tik'. Ja uz taa servera nemetiis virsuu visas pokemonu sezonas, tad tur saliistu gana daudz slavenaako anime filmu ![]() |
||
Dzonis |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 585 Joined: 19-February 04 ![]() |
10gb ir 10gb..kaa saturs peec noteikta laika perioda tiek mainiits (zinu ka doma nereaala(un pat zinu kapeec!!!:)),bet kaut ko izspljaut shajaa sakaraa gribaas,jo piederu pie item,kas.......eh...par to jau pietieksohi esmu uzbaazies
![]() -------------------- |
kaarleens |
![]() ![]()
|
![]() Hentai ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1150 Joined: 13-February 04 From: Jelgava ![]() |
hehz naz man jaunumus nav probleema caur torrentiem novililkt a ja likt nopietnus seriaalus tad akal ar 10 gb ir pa maz
par BSA vinjiem manliekas pagaidaam ir poh uz amini pietiek darba ciinjai galvenokaart ar muuzikas, filmu ehh lai gan lv visiem pagaidaam ir vienalga tik dazhreiz ekonomiskaa pakrata organizaacijas dazhas uz softu -------------------- PERVERTS HELPING PERVERTS
![]() |
Dzonis |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 585 Joined: 19-February 04 ![]() |
eh....sapratu ka man ar vienalga.ftp taapat man neiet un par paareejiem man....vienaldziiba
![]() -------------------- |
Spectre |
![]()
|
![]() Hentai ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1008 Joined: 27-May 04 From: Bristol, UK ![]() |
Njaaa man jau no vienas puses pilniibaa poooo..., jo maajas arii no torrentiem novelku jaunas epas un mieraa. Toties darbaa gan man torrenti sux a LV aatrums rulzzz.
Tiesa 10 GB uzskatu ir smagi pa maz ...... -------------------- ![]() SPECTRE - Special Executive for Counter-intelligence, Terrorism, Revenge, and Extortion |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 2 August 2025 - 11:13 |