IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

2 Pages V < 1 2  
Reply to this topicStart new topic
> Vieta jūsu reklāmai!, what ever...
slim
post Aug 20 2007, 23:32
Post #16

Jinushi
**

Group: Chuunin
From: Riga...

QUOTE(Asuka @ Aug 17 2007, 12:13) *

nu tālāk.. nu te gan es Artam nepiekrītu. asinis var būt arī šādā tonī (nu vismaz vienubrīd es sev tādas atklāju) ou yeah, džekam kakls nedaudz par garu, ne. man prieks, ka tu esi pieskaitāms pie tiem zīmētājiem, kuri zīmē rokas pareizā garumā. mati, kā Ichigo, no BLEACH. xD vēl varu pteikt, ka puisim abas kājas (tieši pēdas) ir kreisās. to derētu palabot, jebkurā gadījumā. mani neliek mierā viena nianse - kādēl, tas zobens, kurš ir iedūries kriesajā kājā nav izdūries cauri, tāpat, kā pārējie. krekla krāsojums ir paviršs, un ēnojums pārāk svītrots. un es nevaru saprast, kādēļ pie dillēm ēnas ir roku augšpusē. tas taču ir nereāli. labs ir.. tālāk. meitene - nekrāsotais variants. galva ir par lielu salīdzinot ar ķermeni. krūtis ir par apaļu, tāpat, kā pleci, un plaukstas ir stipri par mazu. ceļi par zemu un pēdas ar tādas jocīgas. un aizvētā acs ir par augstu. tai bija jābūt uzzīmētai tajā pašā līmēnī, kurā ir atvērtās acs apakša. kārtējo reizi mati ir tādi, nekādi. vienvārdsakot kantaini. krāsotais variants. man nevisai piesaista krāsu salikums. meitenei ir skaista acu krāsa. bet tu ēnas liec pilnīgi sķērsām. nu kā viņas var būt kāju ārpusē, ja ceļi ir ieliekti uz iekšu. šī kļūda tev ir pie apakšstilbiem, bet augšstilbiem viss itkā ir ok. kā šāds salikums var būt uz vienām kājām - augšstilbi tā un apakšstilbi šitā.

Diemžēl es neskatījos BLEACH unsure.gif . Zobens kurš ir iedūries kreisajā kājā nav izduries speciāli, jo idēja bija ka viņš ir trāpījis kaulā bet nepargrieza, vai neparlauza to. Jā, ar ēnām man ir lilelas, ne, milzīgas problēmas. Es visu mūžu zīmēju bildes bez iebkādam ēnam, tāpēc tagad es nevaru pareizi attēlot ēnojumu, jo vienkarši nesaprotu kur tai vajag būt, bet kur nē. Kā teica Mimi - man vajag pietrenēties pie ēnojuma un dzīvīguma. Njā, darbs izkraasots pavirši, nākamreiz centīšos izdarīt labāk.

Par meiteni: Asuka es tev solīju skicīti. Tātad:
IPB Image
Nu, krūtis pastāv dažādas. Ar matiem man arī ir problēmas, vispirms nevaru izdomāt kā uzzīmēt, pēc tam nevaru uzzīmēt ko izdomāju laugh.gif laugh.gif laugh.gif . Un ko nozīme kantaini? Krāsotajā varianta krāsu salikums tiešām ir slikts. Varbūt šīs ir labāks rolleyes.gif :
IPB Image
Bet to ko tu uzskati par ēnam nav ēnas. Vienkarši es slikti zināju visus fotošopa funkcijas, un nezināju kā pareizi lietot brush.

P.S. Zīmējums "Kate" nekā netšķiras no "kawaii" tikai ar matu krāsu... jo ir izdarīts tajā pašā dienā dry.gif .

QUOTE(Asuka @ Aug 17 2007, 12:13) *

next one - teh pūķis. uo tur ir divi. robots, kā robots. jauno tehnoloģiju nav, nav vadu, nekādu pogu, ā, nē viena ir. šis robots izskatās diezgan.. aizvēsturisks. darbs izskatītos labāk, ja tajā būtu vairāk sīku detaļu, kā tie sīkie vadiņi, pogas. vēl derētu šāda, tāda veida ieroči un viss normāls mūsdienu aprīkojums. patīesību sakot, pat manai videokamerai ir labāks. nu tas otrais pūķis blakus ir vēl sanatnīgāks, kā pirmais. bet tomēr izskatās draudīgāks. yēy un tam vismaz ir antēna. tas jau sāk liecināt, par jaunākām tehnoloģijām. nu pārzīmētais variants ir tāds pats, kā pirmais. that`s all.

QUOTE(Mimi @ Aug 18 2007, 13:07) *

atgādina Cowkiller stilu. >-<

Es paskatījos Cowkillera zīmējumus, un man liekas, ka mums ir dažādi stili robotu zīmēšanā. Jo viņš zīmē daudz dažādu sīku detaļu, vēl viņa robotiem var redzēt dažus vadiņus. Bet man vairāk patīk kad vadu nav, mans viedoklis - ja kara robotiem visi vadi būtu redzami, tad nebūtu nekāda grūtuma viņu "iznest", viens labs trāpiens un robots izslēgtos.

QUOTE(Tenma @ Aug 18 2007, 13:21) *

edit: taa, manis piedaavaataa kjermenja novietojuma puspabeigtaa versija (zinu, ka eenoshana man nevedas iipashi labaak, bet centos piedomaat pie anatomijas)

IPB Image

Kā es jau teicu tavā topikā (http://otaku.lv/index.php?showtopic=4039&st=75) : "man patīk, tu izlaboji visas kļūdas kuras bija man, tev tas labi paveicās. Sēja, manuprāt, vispār ir superīga. Bet tomēr tev ir savas kļūdiņas. Utt." Visas kļūdiņas mēs tik un tā jau esam pārskatijuši, un es neatkārtošos.
Man patīk.

This post has been edited by slim: Aug 21 2007, 01:27

--------------------
IPB Image
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
yorsa-kun
post Sep 3 2007, 21:54
Post #17

Danshaku

From: Place called none of your god damn business!

Meitene laba^^, kgan skiciites proporcijas man patiik labaak. Es jau nezinu kaa citiem, bet man patiik ka ir apakshaa kkaada basic uzbuuve un tad to apbuuve ar materiaalu spekji, dreebeem etc smile.gif Un par to perspektiives efektu - taa jau ir , bet netik lielaa meeraa redzams, ja gribi taada stila ziimeejumus taisiit tad paskaties kaa ziimee visaadus temeree purnus tai pashaa Great teacher onizuka, tur vinji ziimee ar perspektiives pat neperspektiives, bet izliekta spogulja efektu ^^
Jebkuraa gadiijumaa peedeejais darbs ir jau progreseejis, kautvai proporciju zinjaa. Taa tik turpini, mees veel no tevis izveidosim riktiigu meistaru wink.gif

--------------------
Cute little pervert ^^
+Quote Post
slim
post Sep 9 2007, 01:01
Post #18

Jinushi
**

Jau sen neesmu neko iepostījis, tātad mans jauns darbs. Ladies and non ladies, presenting my new work - "SlipKnot"
IPB Image

un arī zīmējums kurš piedalījas "Dojo Spēlē" ar visu vēsturi smile.gif
IPB Image IPB Image
IPB Image

This post has been edited by slim: Sep 9 2007, 01:02

--------------------
IPB Image
+Quote Post
nikitaa
post Sep 9 2007, 16:57
Post #19

Samurai

opā, pirmais tāds tīri izdevies, tiesa gan es no tās grupas neko daudz nejēdzu, jo neesu radusi klausīties tādus labumus... unsure.gif Vienīgais tie pirksti tādi pārāk mazi un tievi priekš tādiem nopietniem vīriem. Pirmajā zīmējumā man vairāk nav kur piesieties, jo uz galvas ir maskas un par tām nemaz nav ko runāt - tā pa labi sanākusi godam.
Un otrais zīmējums - atkal tie pirksti, bet tas tāds sīkums, gan jau ar laiku pazudīs... izkrāsotais ir smuks, tikai man šķiet, ka nevajadzēja tās drēbes krāsotajā likvidēt. Būtu interesantāk ja viņas paliktu.
Bet nu kopumā ir labi - tā tik turpini, pamācies un būsi īsts masters. smile.gif

This post has been edited by nikitaa: Sep 9 2007, 16:57
+Quote Post
slim
post Nov 3 2007, 23:16
Post #20

Jinushi
**

Tē būs viens jauns darbs:

IPB Image

un beigu-beigās pabeidzu to "Devil Girl":

IPB Image

gaidu jūsu komentus...

This post has been edited by slim: Dec 25 2007, 18:22

--------------------
IPB Image
+Quote Post
Cilveeks
post Nov 5 2007, 00:42
Post #21

Shishaku

par otro darbu: dreebes reaali atgaadina dreebes no dress-up games - nav ne eenojuma ne gaismojuma.. rolleyes.gif
Personiigi es pat ljoti necienu photoshop iebuuveetaas zaales un lapu otas (lai gan zaales otu es pats izmantoju vienaa darbaa), tas paraada tikai tavu skilu kustinaat peli nevis maakslinieciskaas dotiibas (nosaciiti runaajot)..

--------------------
IPB Image
+Quote Post
undux
post Nov 5 2007, 18:46
Post #22

Danshaku

From: mangaland

Pēc manām domām tādai velņišķīgai meitenei īsti labi nepiestāv rudenīga ainava ar birstošām lapām.
+Quote Post
Misa
post Nov 12 2007, 12:10
Post #23

Shishaku

From: ?

pēc manām domām tai meitenei piestāvētu melna veļa XD
tīkliņzeķes ir foršas. un tetovējumi arī izskatās labi.

--------------------
IPB Image
Nori Nori Nori~
+Quote Post
Kate
post Nov 18 2007, 19:00
Post #24

Danshaku

Kurai meitenei biksīšu mala ir tik izliekta?

Un Misai taisnība.
Drošvien darbietilpīgs darbs. Cik ilgi meikoji?
+Quote Post
slim
post Nov 19 2007, 00:45
Post #25

Jinushi
**

Patiesībā tetovējumus es pats nezīmēju. Tie ir speciālas otas fotošopā. :/ Jā, fons tiešām nepiestāv, bet tas bija vieglākais ko varēju izdomāt... Varbūt vēlāk, kad mazliet iemacīšos fonus zīmēt kaut ko labāku uztaisīšu. Un arī apģērbus citus izdomāšu, lai viss būtu OK. smile.gif

P.S. tādus radījumus, kuriem ir spārni, aste un ragi, bet kuri ir labsirdīgi sauc tiflingi. Tātad tas nav demons, tas ir tiflings. smile.gif

This post has been edited by slim: Jan 26 2008, 19:42

--------------------
IPB Image
+Quote Post
FuschichO
post Nov 19 2007, 02:21
Post #26

Tennou

Būšu lakoniska. Zinot, ka tu esi iesācējs, es tev dāvinu virtuālu cepumu. Nē, veselu kasti. Čista labi. Protams, bez kļūdām neiztikt, bet, hei, diez vai kāds vispār to spēj.

--------------------
+Quote Post
jooji
post Dec 12 2007, 23:00
Post #27

Samurai

no hard feeling, but >< proporcijas ir vienkarshi briesmigas!@!! blink.gif

--------------------
+Quote Post

2 Pages V < 1 2
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 29 July 2025 - 20:38