![]() |
Cienījamie, pirms aizsākat jaunu tēmu par kādu seriālu vai filmu, pārbaudiet, vai tāds pavediens jau nav izveidots. To var izdarīt vai nu šeit vai arī izmantojot meklēšanu.
![]() ![]() |
![]() |
Niks |
![]()
|
Lira member ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1032 Joined: 13-July 05 ![]() |
Gadījumā, ja tā ir arī parodija, pirms tam nav jābūt redzējušam kādu pustonnu anime? ![]() Tur ir parodētas arī citas lietas, piemēram, šampūna reklāma (vispār nevāji iespārda tā aina). Jep, tur arī arī Initial D parodija (un es arī neesmu to redzējis, tomēr uzreiz atpazinu - kā jau vienmēr esmu uzskatījis, ar Lucky Star var nošķirt īstus otaku no wannabe ![]() Initial D Suzumiya Haruhi no Yuuutsu Code Geass Comptiq (šis un nākamais ir žurnāli) Newtype Super Robot Wars (datorspēle) Full Metal Panic (vairākas versijas un atsauču apjomā piekāpjās varbūt vienīgi Haruhi) Gundam (vairākkārt un dažādi Gundam) Densha kaut kādas vizuālās noveles un galge (varbūt Tokimeki Memorial, varbūt vienkārši kaut kāds tās atdarinājums) 2ch (izteiksmes veidi, joki u.t.t.) lolicon (jā, lolitas komplekss) otaku kultūra sadzīve zobārsts (hehehe) internets raito noberu (īsie stāsti, kas paredzēti jauniešu auditorijai; rietumos pazīstamas kā light novels >;->) Kosupure keiinshokuten D.C. ~Da Capo~ vietējās pilsētas svētki karaoke MMORPG To Heart Crayon Shin-chan (nē, šitas nav saistīts ar NGE) Bruņurupuči ņidzjas (vismaz man tā likās, taču, kas to lai zin - Širaiši vēl pieminēja, ka diez vai kāds sapratīs joku no 80. gadiem) Galaxy Angel Comiket \m/ Maria-sama ga Miteru Gigantic Formula (tie, kuri šito paši pamanīja, ir patiesi mecha fani) Aya Hirano El Cazador de la Bruja Shuffle! Mojipittan *dungo pie sevis Futari no Mojipittan* Strawberry Panic! Yu-Gi-Oh! (IIRC, tas uzliesmojošais pārdevējs ir parodija par šito) visādas japāņu TV pārraides statiskā elektrība *STRONGER!* Kanon (vairākās vietās) moe neskaitāmi daudz random tēmu (jā, es patiešām varētu šito sarakstu ar lietām, kas man asociējās ar Lucky Star, turpināt vēl ļoti, ļoti ilgi) This post has been edited by Niks: Nov 22 2007, 01:53 |
FuschichO |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1522 Joined: 27-October 07 ![]() |
![]() ![]() ![]() -------------------- |
Niks |
![]()
|
Lira member ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1032 Joined: 13-July 05 ![]() |
Nesatraucies - kā jau teicu, Lucky Star tika radīts domājot par japāņu otaku, kas paši par sevi ir kaut kas ļoti pretīgs un dīvains, tādēļ nebrīnies, ka visā Latvijā varētu būt augstākais daži simti cilvēku, kas spētu kaut cik novērtēt Lucky Star (un, ja godīgi, tu nekad nebūsi viens no šiem cilvēki, jo tie visi ir no sabiedrības izstumti dīvaiņi).
|
FuschichO |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1522 Joined: 27-October 07 ![]() |
ooo... un ja nu es esmu no sabiedrības izstumts dīvainis...
![]() -------------------- |
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
Gadījumā, ja tā ir arī parodija, pirms tam nav jābūt redzējušam kādu pustonnu anime? ![]() Tur ir parodētas arī citas lietas, piemēram, šampūna reklāma (vispār nevāji iespārda tā aina). Jep, tur arī arī Initial D parodija (un es arī neesmu to redzējis, tomēr uzreiz atpazinu - kā jau vienmēr esmu uzskatījis, ar Lucky Star var nošķirt īstus otaku no wannabe ![]() Initial D Suzumiya Haruhi no Yuuutsu Code Geass Comptiq (šis un nākamais ir žurnāli) Newtype Super Robot Wars (datorspēle) Full Metal Panic (vairākas versijas un atsauču apjomā piekāpjās varbūt vienīgi Haruhi) Gundam (vairākkārt un dažādi Gundam) Densha kaut kādas vizuālās noveles un galge (varbūt Tokimeki Memorial, varbūt vienkārši kaut kāds tās atdarinājums) 2ch (izteiksmes veidi, joki u.t.t.) lolicon (jā, lolitas komplekss) otaku kultūra sadzīve zobārsts (hehehe) internets raito noberu (īsie stāsti, kas paredzēti jauniešu auditorijai; rietumos pazīstamas kā light novels >;->) Kosupure keiinshokuten D.C. ~Da Capo~ vietējās pilsētas svētki karaoke MMORPG To Heart Crayon Shin-chan (nē, šitas nav saistīts ar NGE) Bruņurupuči ņidzjas (vismaz man tā likās, taču, kas to lai zin - Širaiši vēl pieminēja, ka diez vai kāds sapratīs joku no 80. gadiem) Galaxy Angel Comiket \m/ Maria-sama ga Miteru Gigantic Formula (tie, kuri šito paši pamanīja, ir patiesi mecha fani) Aya Hirano El Cazador de la Bruja Shuffle! Mojipittan *dungo pie sevis Futari no Mojipittan* Strawberry Panic! Yu-Gi-Oh! (IIRC, tas uzliesmojošais pārdevējs ir parodija par šito) visādas japāņu TV pārraides statiskā elektrība *STRONGER!* Kanon (vairākās vietās) moe neskaitāmi daudz random tēmu (jā, es patiešām varētu šito sarakstu ar lietām, kas man asociējās ar Lucky Star, turpināt vēl ļoti, ļoti ilgi) Papildinājums: Keroro Gunsou, Anime Tenchou (uzliesmojošais pārdevējs ir parodija par ŠITO.), Kanon, Full Metal Alchemist, Street Fighters (man šķiet.) un ta vēl laikam AIR arī bija. XD Var jau skatīties arī tad, ja tu neesi visas tās animes redzējis. Tie visi parasti ir tādi sīkumi, kas padara faniem šo animi interesantāku. This post has been edited by Kikyou: Nov 22 2007, 10:19 |
zenofex |
![]()
|
![]() Nausicaa fanboy ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1019 Joined: 12-February 04 From: Nav ![]() |
Man šķiet, ka mēs tagad zinam, kurš ir Latvjas krutākais otaku
![]() -------------------- - "Amen, hallelujah and peanut butter!"
© Dutch, Black Lagoon |
Niks |
![]()
|
Heh, skaidrs - Kikyou - laikam jau jāpiekrīt.
Update: Niks iesaka kronēt Kikyou par Latvijas otakingu! This post has been edited by Niks: Nov 23 2007, 20:52 |
Taka |
![]()
|
Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1817 Joined: 1-September 04 From: Mežmalā, starp Baltezeru un Ādažiem ![]() |
Varbūt tomēr otaqueen?
-------------------- Press any key to continue
|
Niks |
![]()
|
Tad varbūt uzreiz izvēlamies savu otaku karaļpāri?
P.S. Varbūt beidzam spamot šajā svētajā topikā? This post has been edited by Niks: Nov 23 2007, 21:03 |
Alisy |
![]()
|
Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 9 Joined: 17-October 07 From: Kautkur ap Riigu. :[ ![]() |
Ah svētais topiks tātad.
Nesen sāku skatīties Lucky Star,un man patīk. Konata lielā mērā atgādina man par sevi. ![]() ![]() |
Big Mistake |
![]()
|
Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 14 Joined: 7-December 05 ![]() |
Lucky StrikerS OP
![]() |
EdZ |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 32 Joined: 4-January 08 ![]() |
Kad skatiijos sho Anime arii sapratu ka Konata ir liidziiga man... Vieniigaa atshkjiriiba ir dzimums ... xD ..
Vsp forsha Anime ... ![]() ![]() -------------------- ![]() |
+Chibi+ |
![]()
|
![]() (yaoi) rota 69 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Kaigan Valde Posts: 2066 Joined: 10-September 04 From: sky ![]() |
Kaut arī es esmu iestrēgusi kaut kur ap 15 sēriju (sesija, RL un citi preiciņi), jāatzīst, ka man pat patīk. Which is amazing, ņemot manu neierobežoto naidu pret chibi-style.. Īpaši vēlos atzīmēt sērijas noslēdzošās ainas.. Hehe. Plus epizode, kur Konata nopirka mangu, kas viņai jau bija, lika manai sirdij sāpēs sažņaugties, jo es tieši tāpat izgāzos savā pēdējā gājienā pēc mangām.. Man tagad ir 2 FMA 13 vol. - viens, lai lasītu; viens - kolekcijai, hahahaha.
-------------------- ![]() |
Church |
![]()
|
![]() sewer rat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1775 Joined: 17-February 04 From: latvia / riga ![]() |
pa ilgiem laikiem noskatiijos sennovilkto. parakstos zem taa, ka patiikams gabals. zheel gan, ka pusei skatiitaaju (kas mazaak hardcore otaku) liela dalja gagu/parodiju contenta ies garaam.
hheh. biezho atsauksmju peec uz HSnJ radaas veelme noskatiities to veelreiz ![]() |
Niks |
![]()
|
Nebija jau nemaz tik biežas tās atsauces tieši uz SHnY (vai arī esmu pārāk mīksts wannabe otaku, lai tās pamanītu).
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 15 June 2025 - 03:30 |