![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Shinobi-sama |
![]()
|
![]() Lost in own dreams ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 717 Joined: 22-August 04 From: Jelgava ![]() |
Arfija, domas daudz, bet teksta formaatam vajag veltiit vairaak laika -_-.
Un latvijaa izdot mangu nav nekaadu probleemu absoluuti -_-, vajadziigs tikai finanseejums, lai vinju iespiestu un atrast veikalus, kuros vinju tirgotu. Reaali leetaak buutu mangu iespiest un tad izplatiit uz iepriekshpasiitujumu. Nu taa reaali, lai nebuutu labdariiba, jaaiespiezh vismaz 300 eksemplaaru un 200lpp miikstos vaakos ar cenu 6-10ls per book galapateereetaajam. Tas viss ir ljoti reaali, TIKAI kur gan atrastos kursh taa no zila gaisa izmetiis 1k+ par tiraazhu, kuru visticamaak arii neiztirgos, labi ja 100 atradiisies, kas panjems to 'kladi' par 6Ls. Takaa atliek tikai atrasties ljoti optimistiki noskanjotam cilvim, kursh gatavs izliet pikji gandriiz bezpelnjas noluukaa, veelaak iespeejams arii peljnja paraadiisies. Bet tam visam ir arii veel otra puse, liela dalja hardcore mangu lasiitaaju visu kas interesee jau ir sen up to date izlasiijushi internetaa, respektiivi, rodas jautaajums, ko tad iisti izdot/iespiest. Kaa arii te jau iemineejaas, tad visi tie Shhh...., Buuuum izraisa tikai smiinu. Personiigi mani (daudzus citus noteikti arii) lauzh doma lasiit latviskojumus, taam veertiibaam kas jau ir praktiski iebetoneetas japaaniskaa izpratnee, tas viss atkal ierobezho potenciaalos pirceejus. Tie kuri grib nopirkt vaibstiisies par 'literaarajiem artefaktiem' vinju izpratnee, tie kas uzkjersies uz bildiiteem atkal shkjobiis fasaadi par japaanismiem (ja viss ir maksimaali tuvu japaanju valodai un izpratnei). Turpinaat var ilgi un dikti, tapeec, luuzuma punkts ir optimisms no pikja tereetaaja puses ^_^ P.S. Jaamaacaas ir japaanju valoda un jaapeerk orgjinaaldruka, vajag sevi piespiest ^_^ This post has been edited by Shinobi-sama: Sep 23 2007, 05:36 -------------------- ![]() |
zeloco |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 708 Joined: 17-August 05 From: Tulett ![]() |
Man patika, gaidu nākamo daļu! n_n
(jā, man maz vajag laimei ._.) -------------------- ![]() |
undux |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 180 Joined: 22-June 07 From: mangaland ![]() |
gribu dabūt un dabūšu
|
Mei |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 225 Joined: 27-August 05 From: The waiting room for miracles ![]() |
"Bizengasta" laba amerikāņu veidota manga. Man viņa ir un esmu vaiŗākas reizes toizlasījusi un ar nepacietību gaidu, kad tiks izdots 2. volume, bet sacīt latviski grāmata...
Iz arī otra manga Latvijā, "Princese Ai" kuru patiešām ir veidojuši japāņi un arī jālasa kā īsta manga. Tā ir ļoti interesanta manga, kuru iesaku visiem izlasīt. Maksā ļoti lēti piedevām, tikai 1.98 santīmi Zaigznē ABC. This post has been edited by Tairanda: Oct 11 2007, 16:54 -------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() |
Asuka |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 354 Joined: 8-July 05 From: bottle of Concha y`Toro ![]() |
man patika gan Bizengasta, gan Hime ai.
dikti patika. cītīgi gaidu nākamās daļas. >< tik zivs viņ` zin, kad viņas iztulkos. -------------------- ![]() don`t see. don`t hear. don`t talk. don`t care. ![]() |
Lawleit |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 20 Joined: 30-January 07 From: Basement ![]() |
Dabuju shito dzimenee. Teikshu ka neslikta. Nesmu gan creepy mangas piekritejs. Ja vel butu japanju autors. Likas ka dazi personazi zimeti diezgan pavaji (Vinss)
-------------------- ![]() |
..~Ze-fantast~.. |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 10 Joined: 20-February 08 From: Cesis ![]() |
mmjā. es ilgi lūkojos uz trim mangām līdz izlēmu ņemt tikai "Princesi Ai"
sev par nelaimi/ laimi tieši pēdējā dienas naudas deva tika izdota. mmjā. stunda un pricese Ai bija cauri. ceru,ka viņi visai drīz isdos nākamo, jo internetā es negribu laiku tērēt tai. lai vai kā - domājams principa pēc jānopērk arī šī un warcraft. princips beigsies,kad latviski parādīsies citas normālas mangas lielākā vairumā. *sapņo un aizmieg* -------------------- ~Acchan~ ![]() |
Church |
![]()
|
![]() sewer rat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1775 Joined: 17-February 04 From: latvia / riga ![]() |
labaak neteeree naudu viduveejam vai sliktaakam krapam, un pasuuti kaut ko normaalaaku, kauch vai angliski tulkotu, ja jau interesee hardprintaa.
pirkt komiksu, taapeec ka tas tiek announceets "pirmaa manga latvijaa" ? BS. taapat kaa pirkt "meernieku laikus", jo "pirmais latvieshu romaans". |
..~Ze-fantast~.. |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 10 Joined: 20-February 08 From: Cesis ![]() |
labaak neteeree naudu viduveejam vai sliktaakam krapam, un pasuuti kaut ko normaalaaku, kauch vai angliski tulkotu, ja jau interesee hardprintaa. pirkt komiksu, taapeec ka tas tiek announceets "pirmaa manga latvijaa" ? BS. taapat kaa pirkt "meernieku laikus", jo "pirmais latvieshu romaans". taisniiba. pēc "Princeses Ai" varēja saprats, ka latviešu tulkotāji (man vienalga, kas vai kur viņi ir) nav šo to izpratuši pēc izteicieniem. varēja just cauri, ka tur tā nebija. lai gan, nevar jau no otras puses zionāt ko Lova izdomājusi. saprotams, ka pasūtīt ir labāk kā iztikt no tā, ko sniedz lv grāmatnīcas. bet man patīk tava doma. -------------------- ~Acchan~ ![]() |
Gothic-Lolit |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 10 Joined: 14-March 08 From: Cesis... ![]() |
Es mangas pasulei pievienojos nesen...Pat ļoti nesen.Tāpēc man te būtu viens jautājums:bibliotēkās to bizengastu var izņemt? Un vispār es šaubos vai īstu japāņu mangu Latvija vispār kādreiz izdos...
![]() ![]() |
Church |
![]()
|
![]() sewer rat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1775 Joined: 17-February 04 From: latvia / riga ![]() |
labaak vienkaarshi saac vilkt no interneta scanlateetu (skaneetu/tulkotu) angliski mangu.
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17 June 2025 - 10:17 |