![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Tador |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Kaigan Valde Posts: 699 Joined: 20-October 04 ![]() |
QUOTE(Seven_of_zero @ Sep 10 2004, 12:46) Tiesi anime tipa speles.... Labi: True Love Power dolls (mecha) Front mission 3 (Ps1 emulators vajadzigs) Breath Of Fire 4 (ir Pc variants, bet vieglak ir atrast PS1 variantu) Septerra Core haha man bof4 ir pc Biida! un neko nezini, kur dabuut BOF5 un narutorific...man liekas... abas uz PS2...? |
Shinobi-sama |
![]()
|
![]() Lost in own dreams ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 717 Joined: 22-August 04 From: Jelgava ![]() |
QUOTE(Tador @ Nov 23 2004, 13:23) haha man bof4 ir pc Biida! un neko nezini, kur dabuut BOF5 un narutorific...man liekas... abas uz PS2...? mosh vari bof4 atstiept uz sanaaksmi es maajaas nokoopeeshu un tad disku atgrieziishu ? ![]() -------------------- ![]() |
Zaxion |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 157 Joined: 9-November 04 From: Latvia, Riga ![]() |
Hehe no schiim speeleem varu iedot ORGJINAALOS
![]() ![]() -------------------- Life alweys going straight...
So don't look back, just go straight... Go straight like Life doo it... |
bypass |
![]()
|
Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 268 Joined: 22-September 04 ![]() |
![]() Ps2 ir 128bitu arhitektūra un pavisam savādāka uzbūve. Īsi un skaidri - nabuhs tev PS2 uz PC vēl labu laiku. Skat, ja pat PS1 emu ir diezgan nestabīls (vietām grafiskie gļuki + vietām žļorgājas skaņa ![]() |
Tador |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Kaigan Valde Posts: 699 Joined: 20-October 04 ![]() |
|
Seto |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 143 Joined: 24-February 04 From: Riga ![]() |
QUOTE(bypass @ Nov 23 2004, 22:57) ![]() Ps2 ir 128bitu arhitektūra un pavisam savādāka uzbūve. Īsi un skaidri - nabuhs tev PS2 uz PC vēl labu laiku. Skat, ja pat PS1 emu ir diezgan nestabīls (vietām grafiskie gļuki + vietām žļorgājas skaņa ![]() pilniigi piekriitu - nebulu pameegginaaju - tikai katra 5 speele iet - un daudzas pogas piekonfigureet nevar - nestraadaa uz klavas - patesteeju veel dazhas emu - bet arii nekas pozitiivs - bija tur labaaki - bet tie vispaar uz klavas neiet - reguleeju tur pus dienu -vairaak par startu un menu netieku -------------------- Ir lietas , kas ir jāizdara!
|
Shinobi-sama |
![]()
|
![]() Lost in own dreams ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 717 Joined: 22-August 04 From: Jelgava ![]() |
nu ko tur zhnjaugties.... sadzen 100 ls un nopeerc iisto ps2
-------------------- ![]() |
Seven_of_zero |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 826 Joined: 30-March 04 From: Riga ![]() |
Ka jau es teicu viena lidziga topika. Ps1 emulatori strada diezgan labi.
![]() Un par grafiku, nu nu, vari nokonfiguret kadu gribi. Ps2 Emulatori pirms vairakiem menesiem nestradaja gandriz nemaz, bet tagad progres tomer ir bijis! -------------------- There is nothing imposible.
![]() |
Ghoul |
![]()
|
![]() Koutaishi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: weirdo Posts: 1300 Joined: 5-October 04 From: Choppah! ![]() |
AAA biju aizmirsis speeli ONI. Taa ir ljoti interesanta ( fighting action anime stilaa( vinjai itkaa ir arii manga))un stiliiga un gruuta un vienmulja!!!
![]() |
Rob_X |
![]()
|
Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 491 Joined: 16-February 04 From: Riga ![]() |
un kur vinju dabuut ? es dc++ neredzeeju un torrentos kaut kaa arii nav
![]() |
Ghoul |
![]()
|
![]() Koutaishi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: weirdo Posts: 1300 Joined: 5-October 04 From: Choppah! ![]() |
Ja par speeli tad man ir....
![]() |
Jaladin |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 346 Joined: 15-October 04 From: Tanelorn ![]() |
QUOTE(Zaxion @ Nov 23 2004, 22:21) Hey negribi atnest FF7 izgaaju 8 un 9, bet 7 nedabuuju... Aaa un po, ka taa nav anime speeles, bet visiem taas OBLIGAATI jaapameegjina DOOM3 un Half-life 2 (nu to, ka kompis tik labs nav tik daudziem...) -------------------- Geeks rock!
|
Rob_X |
![]()
|
Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 491 Joined: 16-February 04 From: Riga ![]() |
domaaju, ka te visi (kuriem kompis velk) ir jau doom3 atspeelejushies un kas vel nav paspejis noteikti shedulee pirmo iestuukeejis hl2
![]() |
X_Kamui |
![]()
|
![]() CLAMP Fan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1352 Joined: 17-November 04 From: Дома... ![]() |
![]() ![]() -------------------- ![]() "Peace is but a Shadow of Death desperate to forget it`s Painful Past..." |
Jaladin |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 346 Joined: 15-October 04 From: Tanelorn ![]() |
Galvenais nav grafikas skaistums, bet FIZIKA. Tur viss ir perfekti...
-------------------- Geeks rock!
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 26 July 2025 - 01:58 |