![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Shinobi-sama |
![]()
|
![]() Lost in own dreams ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 717 Joined: 22-August 04 From: Jelgava ![]() |
*apnjirdz DOOM3* suuds ne geims iznjemot grafiku tur vispaar nekaa nav... jaagaida kad izlaidisi quake4 hi hi
-------------------- ![]() |
Jaladin |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 346 Joined: 15-October 04 From: Tanelorn ![]() |
Nu rupjsh es negribu buut... bet DOOM 3(kaut hl2 ir daauudz labaaks) ir da game. Tas iisteniibaa ir kaut kas starp standarta fps un horror .
-------------------- Geeks rock!
|
Hikaru |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1427 Joined: 25-October 04 From: Latvia ![]() |
Doom 3 man nepatīk. Tur ne tikai nekā nav, bet arī grafiku nevar redzēt. Visu laiku tumsa. Ar ieslēgtu lukturīti visu laiku jāstaigā. Un neko ar to tur saredzēt nevar.
|
Rob_X |
![]()
|
Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 491 Joined: 16-February 04 From: Riga ![]() |
Tapec jau tas ir horror. Atceros, kad speleju, kad bija par tumshu sturitis un jocigas skanjas, es gaju granatai no aizmugures
![]() Ar to speliti tiesham var bikses pielikt vaajnerviigie it iipashi ja speelee pa nakti ![]() |
X_Kamui |
![]()
|
![]() CLAMP Fan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1352 Joined: 17-November 04 From: Дома... ![]() |
![]() ![]() -------------------- ![]() "Peace is but a Shadow of Death desperate to forget it`s Painful Past..." |
jurc |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1993 Joined: 21-October 04 From: Liepāja ![]() |
QUOTE(-Kai- @ Dec 1 2004, 18:31) ![]() ![]() aa jee.... Silent Hill ir labais. Shitaadas shausmenes man patiik! Pirmaas divas esmu izgaajis, ar tresho bija probleemas, paraadiijaas gljuks ka vairs neko neraada uz ekraana. Nu Resident evil ar nav slikts. Ta veel bija taada speele kaa Dino crisis - pirmaa dalja ir ok, bikses var paaris vietaas pielaist, bet nu otraa paaraak beernishkjiiga... liidz treshai veel neesmu ticis. -------------------- |
Jaladin |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 346 Joined: 15-October 04 From: Tanelorn ![]() |
Nu jaa survival horror vispaar ir labie. Speeleet tumshos vakaros ar draugiem...
-------------------- Geeks rock!
|
X_Kamui |
![]()
|
![]() CLAMP Fan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1352 Joined: 17-November 04 From: Дома... ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() mmmm ....... skola ka pirmaja daļaa .......... reala spele ![]() -------------------- ![]() "Peace is but a Shadow of Death desperate to forget it`s Painful Past..." |
Hikaru |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1427 Joined: 25-October 04 From: Latvia ![]() |
Divas spēles speciāli priekš tostermaizes.
![]() ![]() ![]() |
X_Kamui |
![]()
|
![]() ![]() -------------------- ![]() "Peace is but a Shadow of Death desperate to forget it`s Painful Past..." |
Hikaru |
![]()
|
|
X_Kamui |
![]()
|
Nu gan atpalicis esmu kļuvis neko jau nezinu par PSone spelem
![]() -------------------- ![]() "Peace is but a Shadow of Death desperate to forget it`s Painful Past..." |
Rob_X |
![]()
|
Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 491 Joined: 16-February 04 From: Riga ![]() |
|
X_Kamui |
![]()
|
Es to ar gribetu zinat
![]() -------------------- ![]() "Peace is but a Shadow of Death desperate to forget it`s Painful Past..." |
Hikaru |
![]()
|
QUOTE(Rob_X @ Dec 21 2004, 01:51) QUOTE(Hikaru @ Dec 16 2004, 15:57) QUOTE(-Kai- @ Dec 16 2004, 15:28) Jā! Eksistē gan. ![]() un kur vinu dabuut ? ![]() Nu, piemēram, man tā ir. ![]() Kā arī, ja labi pameklē, tad pa DC++ to var kaut kur atrast un nokačāt. ![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17 June 2025 - 11:35 |