![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Rob_X |
![]()
|
Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 491 Joined: 16-February 04 From: Riga ![]() |
atrast var bet ka4aat gan man nevelk, pedeja laika vispar dc++ neaiztieku un nemot vera ka ta spele nemaz tik duadziem nav tad ari atrums nebus tas labakais.. .ehh tomer labak palugt tevi kaut ka nebut noshareet
![]() |
Hikaru |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1427 Joined: 25-October 04 From: Latvia ![]() |
Nu tad vari kachāt no manis. Cik gan ātri no manis kačāsies, es nezinu.
Vai tu esi tas tajā tur vienā hubā (animehub.dyn....[kaut kāds tur] jeb vienkārši "-"), kur tu nezini, kas tev datorā pašam atrodas? Vismaz niks ir tāds pats kā tev. Tad no tevis diezgan labi kačājas. ![]() Tātad, ko es gribēju teikt... Es tad tajā hubā arī dažreiz iegriežos, un vari mani tur ķert. ![]() |
Rob_X |
![]()
|
Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 491 Joined: 16-February 04 From: Riga ![]() |
jap jap tas i es ar to visu mp3 bardaku
![]() cerams ka pasedesi tas 3-4 stundinas kamer novilksies ![]() ![]() ![]() Edit: nu ok 10 stundas ![]() |
Hikaru |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1427 Joined: 25-October 04 From: Latvia ![]() |
Nu es arī ceru.
![]() Man tie sakari ir mainīgi. Dažreiz ātri, dažreiz lēni. ![]() Vai arī neuzlabosies. ![]() |
Rob_X |
![]()
|
LIELS paldies
![]() ![]() Edit: teeeks nu gan... tas arhivs aiznem 232mb un ieksha ir fails ar 666mb kuru meginot atarhivet izmet eroru... ko nu ? ![]() ![]() ![]() |
Hikaru |
![]()
|
Errors? Man atarhivējas bez problēmām. Varbūt nokačājās ar kļūdu.
Vai arī vienkārši tev WinRAR versija ir vecāka, ar kuru nevar atarhivēt failus, kuri ir arhivēti ar jaunāku versiju. |
X_Kamui |
![]()
|
![]() CLAMP Fan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1352 Joined: 17-November 04 From: Дома... ![]() |
![]() ![]() es ar eMulu atradu............. ![]() -------------------- ![]() "Peace is but a Shadow of Death desperate to forget it`s Painful Past..." |
Rob_X |
![]()
|
dabushu jaunaku versiju un novilkshu no jauna (taa sanaaca ka nodzeesu
![]() p.s. tiesham jabut 200mb ? |
Hikaru |
![]()
|
Arhīvs aizņem 232 mb. Bet pats bin. fails aizņem 635 mb. Vienkārši arhīvu nokačāt ir 3 reizes ātrāk.
Nu ja gribi vari, kačāt uzreis atarhivētu failu. Tikai būs ilgāk jākačā. |
Rob_X |
![]()
|
shis geims rullee !! man vismaz patika
![]() |
wIZARD |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 94 Joined: 31-December 04 ![]() |
iesaku GuiltyGearX2 manupraat shobriid labaakais 2D faitings pasaulee (PS2)
|
Ghoul |
![]()
|
![]() Koutaishi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: weirdo Posts: 1300 Joined: 5-October 04 From: Choppah! ![]() |
QUOTE(-Kai- @ Dec 16 2004, 16:28) Es zinu fighting'u uz PS1 izskataas baigi suudiigs !!!! Es zinu ka ir GITS uz PS1 tur Tchikomas jaavada ir ljoti smukaun ir uzziimeets veselas (kopaa) 15 minuutes garsh anime video speciaali speelei. |
Hikaru |
![]()
|
QUOTE(S.U.D @ Jan 5 2005, 15:15) QUOTE(-Kai- @ Dec 16 2004, 16:28) Es zinu fighting'u uz PS1 izskataas baigi suudiigs Bet ļoti interesants. Viegli taisīt Bakuryuhu un citus super prijomus ar pārējiem chariem. ![]() ![]() |
edg |
![]()
|
![]() limpene grauž aknas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 2899 Joined: 17-February 04 From: PM ![]() |
Iesaku visiem Melty Blood speeli augstas klases 2D fightingam anime teemaa
![]() Veel ir arii Melty Blood Re.Act, bet neesmu pameegjinaajis... -------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis. |
X_Kamui |
![]()
|
![]() CLAMP Fan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1352 Joined: 17-November 04 From: Дома... ![]() |
Uz kuras konsoles ta spele ir ....
![]() -------------------- ![]() "Peace is but a Shadow of Death desperate to forget it`s Painful Past..." |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17 June 2025 - 16:13 |