![]() |
![]() ![]() |
![]() |
SheWr |
![]()
|
![]() Lone Wolf ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: weirdo Posts: 901 Joined: 17-December 04 From: Gotei 13 ![]() |
Es tik uz GBA zinu 1 inuyashas speeli, bet taa man ir japaaniski un taa ir kaa kaulinju speele.
-------------------- ![]() |
Hikaru |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1427 Joined: 25-October 04 From: Latvia ![]() |
QUOTE(SheWr @ Jan 5 2005, 18:00) Man arī spēle uz GBA ir japāņu valodā (laikam tā pati spēle). Bet tā ir pa pusei kauliņu un pa pusei rpg spēle. Tur paiet dažus soļus un pēc tam pakaujas. Tad, laikam, pēc katra vai vairāku līmeņu pāriešanas, palielinās chara līmenis un var kaut ko uzlabot. |
edg |
![]()
|
![]() limpene grauž aknas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 2899 Joined: 17-February 04 From: PM ![]() |
QUOTE(-Kai- @ Jan 5 2005, 17:59) Defaultaa uz tiem kompjiem, kurus sauc par VideoGames, bet var dabuut arii prieksh PC. -------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis. |
tostermaize |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 371 Joined: 1-September 04 From: Riga ![]() |
QUOTE(Hikaru @ Dec 16 2004, 14:24) kur lai es izroku playestationu ??? -------------------- ![]() |
Hikaru |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1427 Joined: 25-October 04 From: Latvia ![]() |
|
Ghoul |
![]()
|
![]() Koutaishi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: weirdo Posts: 1300 Joined: 5-October 04 From: Choppah! ![]() |
No fighting tipa speeleem ljoti labs ( ja ne labaakais) ir SoulCalibur. Daudz dazaadu charu no tekena jauni no filmaam( tikai no anime laikam nav
![]() |
-nDigo- |
![]() ![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 197 Joined: 29-August 04 From: home ![]() |
Soul Calibur da best game ever made by humanity(nezinu kaa ir ar otro dalju)...
-------------------- |
Ghoul |
![]()
|
![]() Koutaishi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: weirdo Posts: 1300 Joined: 5-October 04 From: Choppah! ![]() |
|
SheWr |
![]()
|
![]() Lone Wolf ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: weirdo Posts: 901 Joined: 17-December 04 From: Gotei 13 ![]() |
Otraa ir loti laba, es vispaar pirmo neesmu speeleejis...
-nDigo- |
![]() ![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 197 Joined: 29-August 04 From: home ![]() |
nu par turpinaajumiem speeleem es nu gan nezinu, biezhi vien turpinaajumi ir sliktaaki par originaaliem...(kur starp citu vareetu dabuut ps2 emulatoru un soul calibur2 kas kopaa dereetu?)
tekkena labaakaa dalja ir 3. dalja, jo 4. dalja galiigi nekur neiet, ja nu tikai grafika... -------------------- |
silent1 |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 20 Joined: 24-June 04 ![]() |
QUOTE (kur starp citu vareetu dabuut ps2 emulatoru un soul calibur2 kas kopaa dereetu?) To make it short - nekur pagaidām. -------------------- kimi wa... dare?
|
Shinobi-sama |
![]()
|
![]() Lost in own dreams ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 717 Joined: 22-August 04 From: Jelgava ![]() |
personiigi domaaju ka no fighting simulaatoriem vis vislabaaksi ir TEKKEN-3un tag tournament. Vislabaak adapteetie fighting stili. SoulCalibur es negribu teikt ka jamais ir labaakais jo tur taa visa ierochu padariishan man liekas baigi velk uz arcade, neesu speelejis 2 dalju bet neshaubos ka arii tur visa taa ierochu padariishana ir taisni taada pati kaa 1.-jaa.
Street fighter aplha/ex ar visiem taas variaacijaam man loti iet pie sirds.. atceros, ka es pat tulznu noraavu meegjinot iziet street fighter ex + alpha traing modi lai unlockotu vis.. nu bet beigas tomeer izgaaju ![]() -------------------- ![]() |
Ghoul |
![]()
|
Man jautaajums : vai kaadam maajaas nebuutu kur norakta speele GRANDIA( pirmaa) ja ir esmu ieintereseets samainiities?????????
![]() |
Kyoushu |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 209 Joined: 16-January 05 From: Paardaugava...=] ![]() |
Eu soul calibur esmu redzeejis pa Game network. Kaada platforma? Kaads emulators? Kur kachaat? ...waig...
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17 June 2025 - 09:03 |