![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() ![]() |
![]() |
zeloco |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 708 Joined: 17-August 05 From: Tulett ![]() |
Karamele - tu nezini uz ko paraksties
![]() Tjenam priekšroka (viņa topiks), bet ja viņš atsakās - esmu par visiem 100 gatava "izpalīdzēt" ![]() Tjen - iztulko man terminu modeljeris, es laikam sāku strauji novecot, ka nemanu novitātes Latviešu leksikā O.o -------------------- ![]() |
Pakkun |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 824 Joined: 20-February 06 From: λ=56.923** φ=24.039** ![]() |
Karamele - tu nezini uz ko paraksties ![]() [..], bet ja viņš atsakās - esmu par visiem 100 gatava "izpalīdzēt" ![]() gaidāma gludāka virsma kā uz doņa jaicām pēc neveiksmes ar mana ōpīša elektrisko skuvekli. -------------------- |
zeloco |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 708 Joined: 17-August 05 From: Tulett ![]() |
Tu par maz mani laikam pazīsti :/
Doņa jaicas ![]() ![]() -------------------- ![]() |
Shaisuke |
![]()
|
![]() shinigami ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: NERV Posts: 685 Joined: 3-January 05 From: LV ![]() |
Tjen - iztulko man terminu modeljeris, es laikam sāku strauji novecot, ka nemanu novitātes Latviešu leksikā O.o Viņš vienkārši iestarpina izvarotus krievu valodas vārdus. ![]() -------------------- ![]() |
Pakkun |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 824 Joined: 20-February 06 From: λ=56.923** φ=24.039** ![]() |
Tu par maz mani laikam pazīsti :/ Doņa jaicas ![]() ![]() nu varam iepazīties tuvāk un pie viena pastāstīšu par doņa jaicām >:] divi zaķi ar vienu šāvienu! ![]() -------------------- |
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
Ha, a es, neko uz savas galvas traku nedarīju un arī nedarīšu, būšu the forever original bastard. Kautkad ap četrdesmit varbūt sākšu sirmot, ja paveiksies, tad kļūšu tāds maigi sidrbains un mati sāks palikt gaiši, gaiši (manai mammai tā notiek) jaa... konservam būt ir patīkami... ^~^ Konservi rullz! Kā nekā vislabākā manta uz īsta latvieša galvas ir rīta rasa, divas bizītes un kupls jāņu vainags, hoooo! |
Tjen |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 215 Joined: 10-September 05 From: Riga ![]() |
QUOTE Viņš vienkārši iestarpina izvarotus krievu valodas vārdus. tongue.gif jup tā ir ![]() zeloco - Nevis modeljieris bet dizainieris [drēbju] utt. ![]() karamele - es varu noņemties ar to ^^. Zeloco negrib palīdzēt ![]() Būsi mans main and only Assistants ![]() |
zeloco |
![]()
|
Es labprāt - gribu zināt kā citi strādā (nu, ne frizieri) :3
Kad sarunājat laikus - PM man? ![]() -------------------- ![]() |
Tenma |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 601 Joined: 18-January 07 From: in your shadow... ![]() |
nekas īpašs jau nav bijis, tikai vesels lērums ar zaļajām tonējošajām Rokolor pudelītēm, ar ko tika iegūtas dažādas krāsas no visai spilgti rudas līdz melnam ar violetu spīdumu (zilu un zaļu uz saviem ierižajiem neriskēju), tad vēl pusgadu henna un basma, bet tagad iestājās slinkums un ir puspermanenti tumši brūni. dabisko krāsu mani mati aizmirsuši jau gandrīz gadu.
This post has been edited by Tenma: Oct 24 2007, 10:01 -------------------- ![]() Nekas vairāk nepastāsta par cilvēka raksturu, kā tas, par ko viņš smejas. /J. V. Gēte./ the lone wolf is licking its scars kaut kas absurdi ģeniāls! ![]() ![]() ![]() ![]() |
Church |
![]()
|
![]() sewer rat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1775 Joined: 17-February 04 From: latvia / riga ![]() |
ja kaa profailbildee, tad piestaav. who cares, slinkums ne slinkums. ;>
|
Tenma |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 601 Joined: 18-January 07 From: in your shadow... ![]() |
ja kaa profailbildee, tad piestaav. who cares, slinkums ne slinkums. ;> apmēram tā, bet ieliku bik jaunāku bildi, tikai pilnu ar brāļiem, māsām un brālēnu piedevās. -------------------- ![]() Nekas vairāk nepastāsta par cilvēka raksturu, kā tas, par ko viņš smejas. /J. V. Gēte./ the lone wolf is licking its scars kaut kas absurdi ģeniāls! ![]() ![]() ![]() ![]() |
Tjen |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 215 Joined: 10-September 05 From: Riga ![]() |
Ev karamele kroč tu gribi lai tev čakareju matus vai kā
![]() PM me ja tomēr uzņemies šo risku XD. Tenma - ir smuki ^^. tik pārāk prasti o.o bet no vienas puses kāpēc visu sarežģīt xD. |
undux |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 180 Joined: 22-June 07 From: mangaland ![]() |
Ja tā godīgi tad es apsveru domu par ziliem matiem....
|
Tenma |
![]()
|
Piedod, bet man liekas, ka Tev zili mati nepiestāvēs. Labāk pameklē kādu siltāku košo toni. *aizdomājas, ka kādreiz derētu savus pataisīt sūnzaļus*
-------------------- ![]() Nekas vairāk nepastāsta par cilvēka raksturu, kā tas, par ko viņš smejas. /J. V. Gēte./ the lone wolf is licking its scars kaut kas absurdi ģeniāls! ![]() ![]() ![]() ![]() |
zeloco |
![]()
|
Undux - tev labaak rozaa vai violetus vajag... zili paaraak skarbi..
-------------------- ![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 06:14 |