![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() ![]() |
![]() |
undux |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 180 Joined: 22-June 07 From: mangaland ![]() |
tā jau es ar violetus vai rozā gribētu, bet tās krāsas ir grūti dabūt... mana mamma ir friziere un zin labu veidu kā nebojājot matus var padarīt tos zilus. vienkārši tonējošo šampūnu paturi kā krāsu un būs zili apmēram uz 3 nedēļām.
|
Storm |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 290 Joined: 12-April 06 From: nya ![]() |
tikai nevajag - violetas/rozaa tiesi var daudz labaak dabuut nekaa kaut kaadu zilu(!)
-------------------- skills of a snail
![]() |
Tjen |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 215 Joined: 10-September 05 From: Riga ![]() |
Jā, violetu vai rozā tu, patiešām, dabūsi bez grūtībām ar tiem pašiem "tonējošiem šampūniem" - balzāmiem.
Zils - nē, reti kuram piestāv + ādas tonis tev ir gaišs, kas izskatīsies vienk. ... dramatiski XD. Un ja tu sataisīsi viņus zilus tīri iespējams, ja tev ir vājš matu krāsas pigments, tev tā arī nesanāks viņus izmazgāt līdz galam, bet nu jā vienmēr ir pārkrāsošanas variants XD. Iesaku violetus. Vai arī taisi baltus man liekas izskatīsies burvīgi, bet balti - matu nāve ![]() |
Kazuki |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 633 Joined: 15-September 05 ![]() |
tā jau es ar violetus vai rozā gribētu, bet tās krāsas ir grūti dabūt... mana mamma ir friziere un zin labu veidu kā nebojājot matus var padarīt tos zilus. vienkārši tonējošo šampūnu paturi kā krāsu un būs zili apmēram uz 3 nedēļām. da labi, zili tev viņi būs labi ja pirmo nedēļu. pārējāš 2 nedēļas tev nāksies staigāt ar netīri zaļganpelēkas krāsas matiem. Pārējiem taisnība rozā vairāk atbilstu tavai personībai XD This post has been edited by Kazuki: Dec 2 2007, 11:46 |
undux |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 180 Joined: 22-June 07 From: mangaland ![]() |
ā jā. točna man zili nepiestāvētu... a kurus labāk lillā vai rozā man krāsot
|
Tjen |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 215 Joined: 10-September 05 From: Riga ![]() |
Es iesaku brūnus XD + uzaču korekciju + uzaču krāsošanu un būs labi.
|
undux |
![]()
|
ļoti smieklīgi...
|
Tramvajs |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 138 Joined: 25-June 06 From: 5. tramvaju depo Brīvības ielā 191 ![]() |
Uz nullīti?
|
Asuka |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 354 Joined: 8-July 05 From: bottle of Concha y`Toro ![]() |
krāso viņus tumši violetus.
labi izskatās. ir pārbaudīts. zili arī būs ļoti interesanti, bet tikai ja krāsosi kopā ar melnu (pa šķipsnām) nu jā, Tjen, latvijas pelēko peļu brūnu ja? XD zilas uzacis. -------------------- ![]() don`t see. don`t hear. don`t talk. don`t care. ![]() |
undux |
![]()
|
nu jāskatās, paeksperimentēšu mazliet ziemas brīvlaikā. Ja kautkas noies greizi tad jau neviens neredzēs.
|
Tjen |
![]()
|
Nē, ja nopietni, es domāju, kad var mēģināt eksperementēt ar makten spēcīgu brūno toni, kuru var sajaukt ar kko vel. Man liekas ja fantāzija strādā .ok. tad var labu piedienīgu matu krāsu spēli uz galvas dabūt
![]() Ja tu ņem "ekzotiskā" tipa matu krāsu tavai kreativitātei jāstrādā virstundas lai sanāktu kkas labs un neapsmejams xD. Vari pamēģināt tumši brūnus ar tumši violetiem var sanākt labi [var]. This post has been edited by Tjen: Dec 3 2007, 02:55 |
Misa |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 311 Joined: 12-November 06 From: ? ![]() |
nuu , bet uzacu korekcija tiešām noderētu, un neliels grims acu izcelšanai ikdienā arī, bet neliels. un ideja par brūns + violets taviem matiem, undux, manuprāt, ir vislabākā. varētu sanākt kkas pavisam jauks un piemīlīgs ^ ^
-------------------- Nori Nori Nori~ |
undux |
![]()
|
tā jau varētu , bett kur var dabūt lillā krāsu?
|
Misa |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 311 Joined: 12-November 06 From: ? ![]() |
Drogās. tur ir, vēl nesen biju.
-------------------- Nori Nori Nori~ |
zeloco |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 708 Joined: 17-August 05 From: Tulett ![]() |
Es iesaku violetus - tad tev tie nav jābalina, lai dabūtu tīru toni, ja sākumā domā tikai eksperimentēt, tad iesaku krāsot ar jau agrāk minēto tonējošo krāsu nevis īsto... Ir ļoti labs krievu toneris Rokolor (ja tava mamma ir friziere, tad viņa varētu zināt kur to dabūt).
(ps. krāsu paraudziņi uz pudeles izskatās pavisam savādāk nekā īstenībā krāsojot, tādēļ tiem neuzticies.) -------------------- ![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 12:04 |