![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() ![]() |
![]() |
undux |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 180 Joined: 22-June 07 From: mangaland ![]() |
Jā viņa teica, ka esot tādu redzējusi un ja atcerēsies kur tad nopirks.
|
Tenma |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 601 Joined: 18-January 07 From: in your shadow... ![]() |
Es iesaku violetus - tad tev tie nav jābalina, lai dabūtu tīru toni, ja sākumā domā tikai eksperimentēt, tad iesaku krāsot ar jau agrāk minēto tonējošo krāsu nevis īsto... Ir ļoti labs krievu toneris Rokolor (ja tava mamma ir friziere, tad viņa varētu zināt kur to dabūt). tiesa tiesa, ar tonētiem lillā (kā arī oranžiem, sarkaniem un bordo) matiem esmu savulaik krietnu laiciņu pastaigājusi. Tiesa gan, ja matos daudz rudā pigmenta (no dabas vai ieprieksheejaam toneeshanaam), tad pēc pāris mazgāšanām vēsā dienasgaismā izskatīsies sasodīti sirmi un padarīs seju vizuāli vecu, bet citādi ir Ok - pat interesants efekts, kad saulesgaismā atkarībā no leņķa mati ir vai nu rudi vai lillaa ![]() ![]() -------------------- ![]() Nekas vairāk nepastāsta par cilvēka raksturu, kā tas, par ko viņš smejas. /J. V. Gēte./ the lone wolf is licking its scars kaut kas absurdi ģeniāls! ![]() ![]() ![]() ![]() |
4IGAANC |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 24 Joined: 1-January 07 From: Riga ![]() |
LOL. Tādas frizūras piestāv tikai japoškām. Nevelti to sauc par Jrock, nevis wapanese rock.
|
zeloco |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 708 Joined: 17-August 05 From: Tulett ![]() |
paaris reizeem? wtf? cik tev gari mati? LOL. Tādas frizūras piestāv tikai japoškām. Nevelti to sauc par Jrock, nevis wapanese rock. tas ir bullja izkaarniijums tiiraa veidaa ![]() -------------------- ![]() |
Tjen |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 215 Joined: 10-September 05 From: Riga ![]() |
Nu kkas jauns XD?
Neviens negrib ziemassvētku brīvdienās piedalīties "matu žonglēšanas festā" XD? Tātad, divi cilvēki tā teikt "nožonglēs" matus cilvēku čupai un tad saliek bildes, tā teikt, rezultātus šinī topā un tad, cilvēki varēs nakt uz šo topu un veselīgi pasmieties, paildzinot savu mūžu uz dažam minūtēm.. m? Matus griežšana nenotiks, bet nu, ja kāds īpaši vēlas... -varēs nokrāsot matus; -ieveidot; -parēkt viens par otru; -varbūtās pabrīnīties par labu matu sakārtojumu o.o; -ta jau redzēsim. ~Tas viss varēs notikt tikai tad, ja piesakās kāda cilvēku čupa, bet es nezinu cik... XD. Bet nu tas tā - fiksais variants. |
Zuzix |
![]()
|
![]() mitsukai kogun ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 610 Joined: 8-April 05 From: vietā, kur sapņi piepildās ![]() |
*rēc* seems fun.. es itkā varētu pieteikties, ja šitas viss notiktu pa nakti
-------------------- *http://im-games.lv/
*ja nepieciešamas telpas pasākumiem vai/un pasākumu vadītāji - dodiet ziņu ;] |
Misa |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 311 Joined: 12-November 06 From: ? ![]() |
es arī itkā verētu piedalīties, ja tikai mani gandrīz baltie mati nepārvērtīsies par kko nelabojamu, un ja sanāks laiks.
-------------------- Nori Nori Nori~ |
Storm |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 290 Joined: 12-April 06 From: nya ![]() |
uuu... es vareetu paarstaaveet manly man
![]() ![]() -------------------- skills of a snail
![]() |
zeloco |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 708 Joined: 17-August 05 From: Tulett ![]() |
Shamo tu varētu pareklamēt AF forumā, tur varētu būt interesenti :3
-------------------- ![]() |
Tjen |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 215 Joined: 10-September 05 From: Riga ![]() |
AF forums ... tas bija
![]() |
Tenma |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 601 Joined: 18-January 07 From: in your shadow... ![]() |
paaris reizeem? wtf? cik tev gari mati? pāris = divas ![]() ![]() -------------------- ![]() Nekas vairāk nepastāsta par cilvēka raksturu, kā tas, par ko viņš smejas. /J. V. Gēte./ the lone wolf is licking its scars kaut kas absurdi ģeniāls! ![]() ![]() ![]() ![]() |
zeloco |
![]()
|
AF - http://alternativefashion.forumotion.com
nu, jaa, bet cik tev gari mati? man parasti pietiek 5+ reizeem.. -------------------- ![]() |
Tenma |
![]()
|
AF - http://alternativefashion.forumotion.com nu, jaa, bet cik tev gari mati? man parasti pietiek 5+ reizeem.. toreiz vēl bija gari - līdz pusmugurai. nu jau drīz atkal būs tādi paši tikai tumši - tagad spilgtās krāsas nesanāks ![]() -------------------- ![]() Nekas vairāk nepastāsta par cilvēka raksturu, kā tas, par ko viņš smejas. /J. V. Gēte./ the lone wolf is licking its scars kaut kas absurdi ģeniāls! ![]() ![]() ![]() ![]() |
zeloco |
![]()
|
aa, nu tad tā varētu būt :3
-------------------- ![]() |
Ayumi |
![]()
|
![]() Kyuuketsuki ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1079 Joined: 3-June 05 ![]() |
''Matu žonglēšanas fests''? xD
Man būtu interesanti pavērot, bet piedalīties gan negribu, jo šaubos par jūsu profesionalitāti + man bail sabojāt savus matus ![]() -------------------- Those who say there's nothing like a nice cup of tea for calming the nerves never had *real* tea. It's like a syringe of adrenaline straight to the heart!
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 14:14 |