![]() |
Cienījamie, pirms aizsākat jaunu tēmu par kādu seriālu vai filmu, pārbaudiet, vai tāds pavediens jau nav izveidots. To var izdarīt vai nu šeit vai arī izmantojot meklēšanu.
![]() ![]() |
![]() |
anti |
![]()
|
![]() Draņķītis ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 922 Joined: 2-April 05 From: Latvija, Rīga ![]() |
heh, man jau patīk, kā lielākā daļa par šo seriālu žēlojas, bet tāpat turpina skatīties :)
pati gan esmu redzējusi tikai līdz 16ajai sērija, tobrīd vēl, šķiet, filleru nebija, bet nu tāpat kaut kā tas viss notiekošais nepiesaistīja - ne tēli (nu varbūt vienīgi tas drūmais, uzpūtīgais Sasiska, tfu, Sasuke), ne animācija (kaut kā pārāk novienkāršots viss), ne mūzika. tas gan, protams, tikai gaumes jautājums. bet nu varu teikt tikai vienu - ja reiz ir tik slikti, tad neskatieties, nevis pēc katras jaunas epizodes iznākšanas nonīdat par to, ka atkal filleri un ka jābeidz laikam skatīties. tas tā. pārdomiņas, heh. -------------------- ALWAYS, I WANNA BE WITH YOU
AND MAKE BELIEVE WITH YOU AND LIVE IN HARMONY, HARMONY, OH LOVE ♫ |
Taka |
![]()
|
Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1817 Joined: 1-September 04 From: Mežmalā, starp Baltezeru un Ādažiem ![]() |
anti: Droši vien tāpēc, ka tomēr cer ka kaut kas būs arī labāks.
Skumji bet jāatzīst, ka filleri, nebeidzami flashbacki un citas garumā stiepšanas metodes kļūst par tradīciju... -------------------- Press any key to continue
|
Sērfijs |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: ALK Posts: 453 Joined: 30-May 05 ![]() |
156 epas sākumā pavidēja diezgan interesants uzrakstiņš - Filleri turpināsies vēl 23 nedēļas tā kā enjoy.
-------------------- I am an expert on anime and I become very angry when people give uneducated opinion on anime. Anime is very serious exact science and not a stupid way to kill time, it is very important to know about this subject. If you are not knowledgeable about anime then you are a moron.
|
Sigfa |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: ALK Posts: 2738 Joined: 17-May 04 From: Starp pudelēm un četrām sienām ![]() |
|
Ayumi |
![]()
|
![]() Kyuuketsuki ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1079 Joined: 3-June 05 ![]() |
QUOTE(Sephiroth @ Oct 20 2005, 18:04) 156 epas sākumā pavidēja diezgan interesants uzrakstiņš - Filleri turpināsies vēl 23 nedēļas tā kā enjoy. ''filleri turpinasies vel 23 nedeelas''*faints* TAS IR KAUTKAADS JOKS!!! ![]() -------------------- Those who say there's nothing like a nice cup of tea for calming the nerves never had *real* tea. It's like a syringe of adrenaline straight to the heart!
|
CirvjaKaac |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 206 Joined: 13-January 05 From: Kačoku zāle ![]() |
QUOTE Filleri turpināsies vēl 23 nedēļas tā kā enjoy. Stupid fatherfuckers! ![]() -------------------- Mainu mopēda pumpi un 6 flomasterus pret dzīvu sesku
|
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
Viss. Punkts. Beigas.
Naruto vairs neskatīšos. Piegriezās. -_- Tik un tā man ir vesela kaudze ar jaunām animēm kam līdzi sekot un naruto vienkārši iznieko 30 minutes... |
aigarius |
![]()
|
![]() Hentai no Kami (変態の神) ![]() ![]() ![]() ![]() Group: NERV Posts: 299 Joined: 28-May 05 From: Rīga ![]() |
Nu nezinu - ja nebūtu zinajis, ka tie ir filleri, nebūtu par to arī iedomājies. Man liekats ir tieši otrādi - mangā autors nočīteroja un divus gadus cīņas un meklējumu vienkārši izlaida.
Man šīs sērijas tīri labi patīk - nav tās spriedzes, bet tīri labs storytellings un charu atklāšana. Nevar visu laiku jau Naruto vs. Sasuke cīņas būt - tas jau būtu tīrākais DBZisms. -------------------- I am not an extrovert, I just pretend to be one.
And in my avatar, I am the penguin! |
Winry |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 434 Joined: 1-June 05 ![]() |
Piekrītu...Man arī tā tīri neko tās sērijas....un vēlviens iemesls kāpēc es turpināšu, tāpēc ka es iesāku skatīties Naruto,tadarī ir jāpabeidz....tās tā kā manas domas!!!
![]() -------------------- "Describe your sorrows and desires, the thoughts that pass through your mind and your belief in some kind of beauty - describe all these with heartfelt, silent, humble sincerity and, when you express yourself, use the things around you, the images from your dreams and the objects that you remember." (Rainer Maria Rilke)
|
dmonster |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 498 Joined: 16-February 05 ![]() |
QUOTE(aigarius @ Oct 21 2005, 19:58) Nu nezinu - ja nebūtu zinajis, ka tie ir filleri, nebūtu par to arī iedomājies. Man liekats ir tieši otrādi - mangā autors nočīteroja un divus gadus cīņas un meklējumu vienkārši izlaida. Man šīs sērijas tīri labi patīk - nav tās spriedzes, bet tīri labs storytellings un charu atklāšana. Nevar visu laiku jau Naruto vs. Sasuke cīņas būt - tas jau būtu tīrākais DBZisms. If you put it that way... it still s.cks, jo nevar sagaidiit, kad vinji beidzot buus pieaugushi, but othervise, nav ne vainas daudziem filleriem. ![]() -------------------- Lulvat? Tas galīgi nav man nopietni domāts.
|
Sērfijs |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: ALK Posts: 453 Joined: 30-May 05 ![]() |
Bet padomājiet, nav jau teikts par, ko filleri būs, var tak gadīties, ka nākošais "fillers" būs mangā neesoša cīņa Naruto vs Sasuke.
-------------------- I am an expert on anime and I become very angry when people give uneducated opinion on anime. Anime is very serious exact science and not a stupid way to kill time, it is very important to know about this subject. If you are not knowledgeable about anime then you are a moron.
|
Ayumi |
![]()
|
![]() Kyuuketsuki ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1079 Joined: 3-June 05 ![]() |
nu, manas domas ir taadas- fillerus neskatos, notikumus peec 2 gadiem-skatos. Nevar jau teikt ka tagadeejaas seerijas ir sliktas, bet, me looti gaida notikumus peec 2 gadiem(naruto biskiit gudraaks kluvis) vispaar saaku ilgoties peec naruto(bija kaadu meeneshu paartraukums!) bet varbuut rezisori pajokoja??...
-------------------- Those who say there's nothing like a nice cup of tea for calming the nerves never had *real* tea. It's like a syringe of adrenaline straight to the heart!
|
Tigra2 |
![]()
|
![]() kawaii tora ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 2359 Joined: 19-August 05 ![]() |
Tagad esmu totāls Narutto maniaks, tagad jūdzos un nezinu ko grauzt, jo tā novilkšana ir ļoti lēna...
-------------------- |
dmonster |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 498 Joined: 16-February 05 ![]() |
QUOTE(Ichno-sama @ Oct 24 2005, 13:47) nu, manas domas ir taadas- fillerus neskatos, notikumus peec 2 gadiem-skatos. Nevar jau teikt ka tagadeejaas seerijas ir sliktas, bet, me looti gaida notikumus peec 2 gadiem(naruto biskiit gudraaks kluvis) vispaar saaku ilgoties peec naruto(bija kaadu meeneshu paartraukums!) bet varbuut rezisori pajokoja??... Es arī nevaru sagaidiit peec 2 gadu staastus, tas buus noteitki labaak nekaa tie stulbie filleri, ko vinji tagad nepaartraukti taisa. -------------------- Lulvat? Tas galīgi nav man nopietni domāts.
|
Noriass Gato |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 68 Joined: 17-September 05 ![]() |
Ir tāds Naruto RPG priekš GameBoy, es pat nosūknēju, bet diemžē hieroglifus lasīt vēl neprotu... Kāds nezin kā izpalīdzēt?
-------------------- Vēl novērots, ka itkā bērnišķīgas anime filmas piesaista ar diezgan sarežģītiem personāžu raksturiem, domām par labā uzvaru jebkādiem līdzekļiem, ("mērķis attaisno līdzekljus") un patiesu cilvēcību, labā un ļaunā relativitāti.
Uzvarēt par katru cenu? Bet vai tā pašam varonim neizrādīsies par augstu? Tas, ka ļaunumu nav iespējams iznīcināt uz mūžīgiem laikiem, bet tikai ierobežot, bet tāpat arī uzvarot ļaunumam labo neizdodas iznīcināt pilnībā. "As long as stars continue to be born, war wil not end. The darkness calls to the light, and the light calls again to the darkness. ...but along with death... there is always hope and rebirth..." |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18 June 2025 - 10:23 |