![]() |
Cienījamie, pirms aizsākat jaunu tēmu par kādu seriālu vai filmu, pārbaudiet, vai tāds pavediens jau nav izveidots. To var izdarīt vai nu šeit vai arī izmantojot meklēšanu.
![]() ![]() |
![]() |
Tjen |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 215 Joined: 10-September 05 From: Riga ![]() |
Es taka vinju speleju... bet es vairak balstos uz pasham naruto serijam...
Izpalidzet saki... hump... Gaidi kamer iznaks tulkota versija ![]() |
Chufanzo |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 154 Joined: 2-July 05 From: Riga... ![]() |
Cik jauki buutu ja vareetu iesaldeet cilveeku laikaa,piemeeram no shii briizha liidz naruto tiks pabeigts, un tad kad tu pamosties naruto jau pabeigts un var tik skatiities - taa buutu feina lietinja
![]() P.S.Bet tieshaam seriaalos svariigi ir atspoguljot peroniibas, ne tikai visu laiku fight... -------------------- Neverless anime is a religion in which man can come in temrs with peace, joy, sadness and other emotions. Even more, this religion never ages...
![]() |
animeec |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 54 Joined: 21-August 05 ![]() |
sita 157 serija vispar kaut kada galigi stulba bija :/
|
lastguru |
![]()
|
![]() The one who knows ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1174 Joined: 23-May 05 From: Kaigan (Riga, LV) ![]() |
QUOTE(animeec @ Oct 29 2005, 13:08) pilniigi un absoluuti piekriitu - tur ir debiila kljuuda... izskataas ka veidotaaji aizmirst pashu sizhetu: kopsh kura laika Ranmaru maak staigaat? ![]() ![]() ![]() -------------------- Choice is an illusion created between those with power and those without. - The Merovingian
The Tao of posting: Don't argue with idiots - they will drag you to their level and beat you with experience. And never underestimate the power of stupid people in large groups... |
animeec |
![]()
|
yep,yep ees vot jau gribeju ari par to postot , no kura laika ranmaru maak staigat?? No curry of life????? ES domaju ka tas ir tas humors par to, bet vini laikam to doma nopietni jeb tur ari ir radusies kljuda
![]() heh, Shuminam taisniiba ![]() |
Tigra2 |
![]()
|
![]() kawaii tora ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 2359 Joined: 19-August 05 ![]() |
Man ar sērijām gadījās pavisam riebīgi. Novilku līdz 94 sērijai 18 stundu laikā(kolosāls ātrums tam userim) un tad gaidīju nedēļu līdz novilku līdz 133 sērijai(no tā paša usera) bet vairāk viņam nebija...
Šausmu stāsta cienīgs sižets. Es jau veselu nedēļu cenšos novilkt 134 sēriju. laiks ir nežēlīgs. Naruto man nepatīk tikai tas, ka tie faighti ilgst pārāk ilgi. Parādītas gan tiek visas niances, visi tie ninjutsu, bet tas nav īpaši interesanti. mans vismīļākais varonis ir Ero-sennin jeb Jiraija. -------------------- |
Kagome |
![]()
|
![]() Fire Rose ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 588 Joined: 19-March 05 From: guarding Hell's gates ![]() |
par peedeejo epu teikshu, saktiities vareeja, bet shis ir filleris, kurš nepaaraak patika, vieniigais tas ka bija daduz reeciigu momentu
![]() -------------------- |
Tjen |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 215 Joined: 10-September 05 From: Riga ![]() |
Nju nez serija bija ka visas peidejo laiku (paredzama,nevieta smiekliga)bet vo kas nebija tik daudz plapashanas cinjas laika
![]() Ja un kas tas par prikolu ka sikaijas vareja staigat... galigi...(bet varbut vinsh vareja staigat tikaj mazliet, mazliet tas ir tapec ka bija loti(fiziski) vajsh) Bet Lee bija viek. satriecoshi smiekligs... ![]() |
Isabel Carmin fon Edelhain |
![]()
|
![]() Satsujin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1071 Joined: 19-June 05 From: Somewhere over the rainbow ![]() |
QUOTE(lastguru @ Oct 29 2005, 15:22) QUOTE(animeec @ Oct 29 2005, 13:08) pilniigi un absoluuti piekriitu - tur ir debiila kljuuda... izskataas ka veidotaaji aizmirst pashu sizhetu: kopsh kura laika Ranmaru maak staigaat? ![]() ![]() ![]() 156 epā bij redzams ka tomēr viņš var kājas kustināt, tik šamais ir pārāk vārgs lai patstāvīgi staigātu. Laikam ta putra tiešām tik dzīvinoša. ![]() Bet fileris bij tāds muļķīgs. Radās pat tāda nepilnības un sasteigtības sajūta, kautkas smagi pietrūka. Bet ta jau noskatīties var. -------------------- |
Tigra2 |
![]()
|
![]() kawaii tora ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 2359 Joined: 19-August 05 ![]() |
Bāc noskatījos pēdējo Naruto fillera sēriju. Tik sasteigta. Un tagad jāmeklē kas jauns ko skatīties, turpinājums būs gaidāms?Un kad ja būs? Iesakiet kāds vēl kādu tāda paša stila garu animi, šī bija tiešām aizraujoša, izgāju visam cauri nedēļā un trijās dienās.
-------------------- |
Isabel Carmin fon Edelhain |
![]()
|
![]() Satsujin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1071 Joined: 19-June 05 From: Somewhere over the rainbow ![]() |
Ooo...noskatijos jaunako epu. Salīdzinot ar iepriekšējo, pie šīs bij vairak piedomāts un daži momenti (vismaz manā skatijuma) bija superīgi. Mazie perversie bērneļi....
-------------------- |
one armed scissor |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 2 Joined: 21-October 05 ![]() |
es tik gribeeju paprasiit :
kaads var iedot linku ar kaadu torrentu prieksh Naruto pashaam pirmajaam seerijaam? vislabaak jau buutu katrai seerijai individuaals torrents, bet dereetu arii pakas pa 1-10 (bet luudzu ne vairaak). Es tik taa prasu jo pats nevaru atrast - visur tikai pashas jaunaakaas seerijas, bet pirmaas tikai ljoti lielaas pakaas (diemzheel dators taadu grezniibu neatljauj...) -------------------- ![]() this station is non-operational |
Tigra2 |
![]()
|
Es noskatījos 162 epu un gaidu nākošo. Mežonīgi interesanti.
-------------------- |
Taka |
![]()
|
Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1817 Joined: 1-September 04 From: Mežmalā, starp Baltezeru un Ādažiem ![]() |
QUOTE(one armed scissor @ Dec 7 2005, 19:21) es tik gribeeju paprasiit : kaads var iedot linku ar kaadu torrentu prieksh Naruto pashaam pirmajaam seerijaam? vislabaak jau buutu katrai seerijai individuaals torrents, bet dereetu arii pakas pa 1-10 (bet luudzu ne vairaak). Es tik taa prasu jo pats nevaru atrast - visur tikai pashas jaunaakaas seerijas, bet pirmaas tikai ljoti lielaas pakaas (diemzheel dators taadu grezniibu neatljauj...) Kur problēma? Praktiski jebkurš bittorrent klients atļauj vilkt tikai atsevišķus failus no pakas. -------------------- Press any key to continue
|
animeec |
![]()
|
QUOTE(one armed scissor @ Dec 7 2005, 20:21) es tik gribeeju paprasiit : kaads var iedot linku ar kaadu torrentu prieksh Naruto pashaam pirmajaam seerijaam? vislabaak jau buutu katrai seerijai individuaals torrents, bet dereetu arii pakas pa 1-10 (bet luudzu ne vairaak). Es tik taa prasu jo pats nevaru atrast - visur tikai pashas jaunaakaas seerijas, bet pirmaas tikai ljoti lielaas pakaas (diemzheel dators taadu grezniibu neatljauj...) nu ja tev ir dsl tad ftp://trubaz.com lidz 25 ir man 50 posts ![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18 June 2025 - 10:22 |