![]() |
Cienījamie, pirms aizsākat jaunu tēmu par kādu seriālu vai filmu, pārbaudiet, vai tāds pavediens jau nav izveidots. To var izdarīt vai nu šeit vai arī izmantojot meklēšanu.
![]() ![]() |
![]() |
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
Jep. Man arii torenti nevelkaas bet peedeejaa laikaa kautkas smagi sashkrobojies un torenti vienkaarshi... nedarbojaas. O_o;
Taapat kaa dc++ un e-pasts citreiz. Nav ne jausmas kaapeec. btw... es kautko dzirdeeju par to ka kads ir aizutiijis e-mailu bandai un mosh tie licenzees naruto... patiesham ceru ka taa nav taisniiba... @_@; |
Guest |
![]() ![]()
|
||
Unregistered ![]() |
mm dziivoju es 10 kojaas aatrums man ir mdsl naruto videeji velkaas ar 28 -29 (mdsl labaaku nevar gribeet no aarzemeem) kb/s pashlaik kachaaju Naruto no http://a.scarywater.net/anbu/ a vispaar izmantoju paarsvaraa animesuki vai downloadanime torrentus vecaakus lietas njemu no boxtorentiem vai arii no KAA oj sory biju aizmirsis ielogoties =) (kaarleens) |
||
Spectre |
![]()
|
![]() Hentai ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1008 Joined: 27-May 04 From: Bristol, UK ![]() |
Naruto licenzeeshanaaaa
![]() Kluushu par nindzu un apslakteeshu visus. Iemaaciishos Rasengan ![]() Ar lielu nepacietiibu gaidu Naruto the movie un ceru ka ANBU nevilks kaki aiz astes un nosubos pienaaciigi aatri. -------------------- ![]() SPECTRE - Special Executive for Counter-intelligence, Terrorism, Revenge, and Extortion |
Sigfa |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: ALK Posts: 2738 Joined: 17-May 04 From: Starp pudelēm un četrām sienām ![]() |
kas ir ar licenzeeshanu? cik esu dzirdeejis, ka taas agraak bija baumas, zaprosta bullshits.
& kad tas muuvijs iznaaks? tb raw? |
Spectre |
![]()
|
![]() Hentai ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1008 Joined: 27-May 04 From: Bristol, UK ![]() |
Actually muuvijs jau ir sen kaa iznaacis, 21.08.2004 vinam bija pirmizraade, tikai kur lai vinu rauj joprojaam nezinu......
-------------------- ![]() SPECTRE - Special Executive for Counter-intelligence, Terrorism, Revenge, and Extortion |
Sigfa |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: ALK Posts: 2738 Joined: 17-May 04 From: Starp pudelēm un četrām sienām ![]() |
mnjaa, pavazaajos pa forumiem un izraadaas ka zaprosta nav rawu. tulkotaaji jau seezh gataviibaa
![]() |
Spectre |
![]()
|
Sigfa a tu esi no pacietiigjiem Naruto sekotaajiem vai arii nepacietiigajiem
![]() es jau iisteniibaa gaidu naakamo mangu ar nereaalu nepacietiibu ![]() Loti ceru muuviju tuvaako 2 nedeelu laikaa ieraudziit uz sava PC sadalaa [A N I M E] -------------------- ![]() SPECTRE - Special Executive for Counter-intelligence, Terrorism, Revenge, and Extortion |
Sigfa |
![]()
|
kaa to njem. kad paraadaas naruto no a-h (kuru vairaaki apsaukaa nelabos vaardos) momentaa velku nost. aatraakie un man vislabaak patiik vinju tulkojums. Bet citaadi, pirms ceturtdienas riita nekad neeju rakaaties pa forumiem skatoties threadus "naruto xx is out!" vai arii "naruto xx raw here!!"
![]() |
Spectre |
![]()
|
Hee heee nu jaa. Es atcers es parasti sedeeju dc++ un gaidiju tad citreiz sanaaca nenociesties un novilkt RAW
![]() -------------------- ![]() SPECTRE - Special Executive for Counter-intelligence, Terrorism, Revenge, and Extortion |
Sigfa |
![]()
|
![]() nu jaa. tikko noskatiijos naruto movie special. izraadaas, ka buushot divi naruto shonedeelj o.O eniiveij, seedeesim un redzeesim. jaacer ka kaads piraatiski noskanjots cilvis aizies un kautvai uz kameras ierakstiis. |
Kikyou |
![]()
|
||
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
Jaa, uz digitaalaas mosh ![]() |
||
MitSuki |
![]()
|
||||
Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 309 Joined: 13-August 04 ![]() |
![]() |
||||
Spectre |
![]()
|
mjaaaa Enyway man jau vispaar saak rokas drebeet, jo es zinu kas buus next naruto epizodee, vieniigi man gribaas redzeet to ieksh action. Naakamaa manga solaas buut vnk labaa nu un protams muuvijs.
Nee skriineris un ja veel RAW neee sheit es sanemshos un pacietiishos.. Esu atsaacis vilkt visas ANBU/AOEN seerijas ir ceriiba shoreiz sadrukaat uz CD. -------------------- ![]() SPECTRE - Special Executive for Counter-intelligence, Terrorism, Revenge, and Extortion |
Sigfa |
![]()
|
hehe. nu jaa skaisti, iisteniibaa jaaskataas kaa tur lietas biidiisies. vispaar visreaalaak ir skatiities shajos saitos - www.gotwoot.com ; www.narutomania.com ; www.ani-heaven.net . protams, ieksh forumiem.
tas par filmu ![]() |
Shinobi-sama |
![]()
|
![]() Lost in own dreams ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 717 Joined: 22-August 04 From: Jelgava ![]() |
![]() ![]() ![]() -------------------- ![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17 June 2025 - 03:02 |