![]() |
Cienījamie, pirms aizsākat jaunu tēmu par kādu seriālu vai filmu, pārbaudiet, vai tāds pavediens jau nav izveidots. To var izdarīt vai nu šeit vai arī izmantojot meklēšanu.
![]() ![]() |
![]() |
Naktspukjiite |
![]()
|
![]() ecchi nāve ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 242 Joined: 1-January 05 ![]() |
QUOTE(animeec @ Dec 8 2005, 15:42) Normaali var novilkt tikai liidz 19. seerijai, tad saakas liidz galam neielaadeeti faili. |
animeec |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 54 Joined: 21-August 05 ![]() |
QUOTE(Naktspukjiite @ Dec 11 2005, 00:30) QUOTE(animeec @ Dec 8 2005, 15:42) Normaali var novilkt tikai liidz 19. seerijai, tad saakas liidz galam neielaadeeti faili. ahh tev taisniiba, nu vismaz lidz 19 tur var novilkt normali ar labu atrumu... naruto joprojam neka interesanta |
kaarleens |
![]()
|
![]() Hentai ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1150 Joined: 13-February 04 From: Jelgava ![]() |
nesen atsaaku sho skatiities ehh aone visas juusu subotaas epas ir noskatiitas, nez nez kachaat DB .
-------------------- PERVERTS HELPING PERVERTS
![]() |
lastguru |
![]()
|
![]() The one who knows ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1174 Joined: 23-May 05 From: Kaigan (Riga, LV) ![]() |
btw, peedeejaas paaris seerijas man tiiri labi patiik un nepavisam neizskataas tik stulbas kaa dazhes ieprieksheejaas.
-------------------- Choice is an illusion created between those with power and those without. - The Merovingian
The Tao of posting: Don't argue with idiots - they will drag you to their level and beat you with experience. And never underestimate the power of stupid people in large groups... |
monk |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 46 Joined: 1-December 05 From: Starp loģiku un neloģiku ![]() |
QUOTE(Naktspukjiite @ Dec 10 2005, 23:30) QUOTE(animeec @ Dec 8 2005, 15:42) Normaali var novilkt tikai liidz 19. seerijai, tad saakas liidz galam neielaadeeti faili. Tad ieliek varbuut kaads, kuram ir visas pareejaas arii! -------------------- Iegūstot mani tu iegūsi visu.
Bet Tava dzīve piederēs man. Vēlies, un Tavas vēlmes piepildīsies. Bet saskaņo tās ar savu dzīvi. Ar katru tavu vēlmi es dilšu tāpat kā Tavas dienas. Vai vēlies mani? Tad ņem!... Tevi uzklausīs. |
+Chibi+ |
![]()
|
![]() (yaoi) rota 69 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Kaigan Valde Posts: 2066 Joined: 10-September 04 From: sky ![]() |
QUOTE(lastguru @ Dec 16 2005, 03:49) btw, peedeejaas paaris seerijas man tiiri labi patiik un nepavisam neizskataas tik stulbas kaa dazhes ieprieksheejaas. pāris tāš ir divas? numuri kādi? jo es nekādīgi nevaru izdomat, kad atsākt skatīšanos.. -------------------- ![]() |
lastguru |
![]()
|
![]() The one who knows ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1174 Joined: 23-May 05 From: Kaigan (Riga, LV) ![]() |
QUOTE(+Chibi+ @ Dec 18 2005, 01:41) QUOTE(lastguru @ Dec 16 2005, 03:49) btw, peedeejaas paaris seerijas man tiiri labi patiik un nepavisam neizskataas tik stulbas kaa dazhes ieprieksheejaas. pāris tāš ir divas? numuri kādi? jo es nekādīgi nevaru izdomat, kad atsākt skatīšanos.. kopsh 162. -------------------- Choice is an illusion created between those with power and those without. - The Merovingian
The Tao of posting: Don't argue with idiots - they will drag you to their level and beat you with experience. And never underestimate the power of stupid people in large groups... |
Kikumi |
![]()
|
![]() Ecchi-san ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1286 Joined: 3-May 04 From: Rīga ![]() |
Pēdējās epas ir tīri interesantas. Vismaz nav no garlaicības jānobeidzas. Hehe, patīk ideja par Naruto kā nelielu detektīvu. ^^
![]() -------------------- Go and die, please.
|
CirvjaKaac |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 206 Joined: 13-January 05 From: Kačoku zāle ![]() |
Ļooooooati patīk nākamās sērijas nosaukums - "Naruto's Death"
![]() ![]() -------------------- Mainu mopēda pumpi un 6 flomasterus pret dzīvu sesku
|
Kikumi |
![]()
|
![]() Ecchi-san ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1286 Joined: 3-May 04 From: Rīga ![]() |
Diezvai atstiepsies, jo mangā šis vēl tīri dzīvs pēc trim gadiem izskatās! XD
-------------------- Go and die, please.
|
lastguru |
![]()
|
buutu diivaini ja vinji nogalinaatu Naruto, taa kaa es par to iipashi neuztraucos.
-------------------- Choice is an illusion created between those with power and those without. - The Merovingian
Kagome |
![]()
|
![]() Fire Rose ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 588 Joined: 19-March 05 From: guarding Hell's gates ![]() |
laikam beidzot filleros saakaskaut kasinteresants
![]() un sahaubos vai naruto naakamajaa epaa atstiepsies, jo kaa jau Kikumi teica, mangaa vinsj tiiri dziivs izskataas, un arii tik pat energjisks XD un kas buutu turpinaajusm bez pasha naruto ![]() -------------------- |
kaarleens |
![]()
|
![]() Hentai ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1150 Joined: 13-February 04 From: Jelgava ![]() |
QUOTE(CirvjaKaac @ Dec 18 2005, 23:42) Ļooooooati patīk nākamās sērijas nosaukums - "Naruto's Death" ![]() ![]() No kurienes taads naids pret optimisko galveno charu , bez vinja seriaals ir caput SasuSaku man nekad nav iipashi simpatizeejis bez Naruto shows nomirst, lai gan taas vareetu buut ljoti intresantas negaidiitas beigas showam ![]() -------------------- PERVERTS HELPING PERVERTS
![]() |
dmonster |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 498 Joined: 16-February 05 ![]() |
Phe Naruto, ja ietu pa burbuli tad buut visai khem nu garlaiciigs shovs.
![]() -------------------- Lulvat? Tas galīgi nav man nopietni domāts.
|
Kikumi |
![]()
|
Nebūtu Naruto, seriāls kļūtu pārāk nopietns. Ļausim viņam dzīvot!
![]() ![]() -------------------- Go and die, please.
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18 June 2025 - 05:15 |