![]() |
Cienījamie, pirms aizsākat jaunu tēmu par kādu seriālu vai filmu, pārbaudiet, vai tāds pavediens jau nav izveidots. To var izdarīt vai nu šeit vai arī izmantojot meklēšanu.
![]() ![]() |
![]() |
Isabel Carmin fon Edelhain |
![]()
|
![]() Satsujin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1071 Joined: 19-June 05 From: Somewhere over the rainbow ![]() |
Varu sarūgtinat Naruto nīdējus dzīvaku neatradīsiet.
Viens prieks beidzot viņi beidzot nav uztaisīti par pilnīgiem idiotiem. -------------------- |
CirvjaKaac |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 206 Joined: 13-January 05 From: Kačoku zāle ![]() |
QUOTE Varu sarūgtinat Naruto nīdējus dzīvaku neatradīsiet. Viens prieks beidzot viņi beidzot nav uztaisīti par pilnīgiem idiotiem Laikam tāds kā mājiens ar mietu manā virzienā ![]() ![]() -------------------- Mainu mopēda pumpi un 6 flomasterus pret dzīvu sesku
|
hargh |
![]()
|
Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 27 Joined: 13-February 05 ![]() |
Man gan taisni tas patik ka galvenais varonis nav uztaisits pats stiprakais un gudrakais.
Bet Kage Bushin gan jau drusku apnicis. |
aigarius |
![]()
|
![]() Hentai no Kami (変態の神) ![]() ![]() ![]() ![]() Group: NERV Posts: 299 Joined: 28-May 05 From: Rīga ![]() |
Jaunā gada epizodes sākuma titros maziņš hints - filleri turpināsies vel 13 nedēļas.
P.S. Pati epizode gan pavāja ![]() -------------------- I am not an extrovert, I just pretend to be one.
And in my avatar, I am the penguin! |
Kikumi |
![]()
|
![]() Ecchi-san ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1286 Joined: 3-May 04 From: Rīga ![]() |
Man arī nepatika jaunākā epa. Viss likās tik sasteigts un vienkāršs. Pat grafika šur tur piekliboja (diezgan pamatīgi pat). Patika intro! Nabaga cūciņa...
![]() ![]() -------------------- Go and die, please.
|
Sigfa |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: ALK Posts: 2738 Joined: 17-May 04 From: Starp pudelēm un četrām sienām ![]() |
peedeejaa epa? neatgaadiniet, kaa es smeejos par to, ka tam keksam, kas pieleca naruto priekshaa, lai pasargaatu no shurikeniem, dabuuja divus shurikenus muguraa apmeeram 1mm dziljumaa, njemot veeraa,ka vinjam veel bija dreebes, un peectam jau uz mirshanas gultas, naruto saak raudaat es saaku nezheeliigi smiet.
|
Kikumi |
![]()
|
![]() Ecchi-san ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1286 Joined: 3-May 04 From: Rīga ![]() |
LOL! Tas bija pats banālākais moments visā epā!
![]() -------------------- Go and die, please.
|
jurc |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1993 Joined: 21-October 04 From: Liepāja ![]() |
QUOTE(aigarius @ Jan 5 2006, 21:03) Jaunā gada epizodes sākuma titros maziņš hints - filleri turpināsies vel 13 nedēļas. P.S. Pati epizode gan pavāja ![]() yay! pēc 13 nedēļām varēsim tālāk skatīties Naruto. Ja protams mākslinieki atgriezīsies atpakaļ. Mož pēc 13 nedēļām beigsies Bleach... Un turpinās Naruto zīmēt... -------------------- |
aigarius |
![]()
|
![]() Hentai no Kami (変態の神) ![]() ![]() ![]() ![]() Group: NERV Posts: 299 Joined: 28-May 05 From: Rīga ![]() |
Nu viņš tipa bija jau tā smagi slims un tie šurikeni bija dizgan lieli - t.b. iedūrās vairak par milimetru, iespējams pat pietiekoši, lai pārdurtu plaušas. Tas vel bija daudz-maz ok.
Nee, visnaivākais bija ka tas pusmirušais džekiņš netika noslīcināts ar to ūdenssprādziena-jitsu, lai gan viņš sprādziena laikā gulēja Naruto pie kājām un pat Naruto tas sprādziens tīri labi paskādēja. ![]() (Protams arī interesanti, no kurienes tie ņindzas samācijās visu ciematu īpaši slepenās tehnikas, bet nu tas tā) -------------------- I am not an extrovert, I just pretend to be one.
Sigfa |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: ALK Posts: 2738 Joined: 17-May 04 From: Starp pudelēm un četrām sienām ![]() |
Aigarius, aiztin seeriju uz 26:25 un paarliecinies cik tieshi dzilji tie shurikeni ir ieduurushies. Ja vien vinjam plaushas nav mugurpusee aiz mugurkaula, tad taas nav paarpleestas 100%.
|
Chufanzo |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 154 Joined: 2-July 05 From: Riga... ![]() |
Tas par taam 13 nedeeljaam ir skaidri zinaams? Tas jau sanaak veseli 3 meeneshi, es bij cereejis, ka vismaz jaunu gadu saaks labi a ta te latvieshiem viens teiciens kaa gadu iesaaksi taa arii visu gadu pavadiisi - buutu stulbi visu gadu filerus skatiities...
-------------------- Neverless anime is a religion in which man can come in temrs with peace, joy, sadness and other emotions. Even more, this religion never ages...
![]() |
aigarius |
![]()
|
12 weeks to go.
Bet šī sērija bija totālākais Yakitate Japan! ripoffs pat "solar hands" un reakcijas bija ![]() -------------------- I am not an extrovert, I just pretend to be one.
Kikumi |
![]()
|
Šī sērija bija mazliet dīvaina. Man tas viss mazliet Ranma 1/2 atgādināja... Bet all in all, šī sērija bija daudz labāka nekā iepriekšējā. Vismaz grafika bija daudz baudāmāka...
![]() -------------------- Go and die, please.
|
aigarius |
![]()
|
Izskatās, ka pamazām palēnām tuvojamies tam, kā atsāksies pamatstorijs. 11 weeks to go. Visticamāk lielākā daļa būs šitajā jaunajā storijā.
-------------------- I am not an extrovert, I just pretend to be one.
Winry |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 434 Joined: 1-June 05 ![]() |
Nu man liekas šis filleris būs labs...man jau sākums patika...Oročimaru jau parādijās...gan jau sasuke ar kaut kur būs!!...Bija labs šitas!!
![]() ![]() -------------------- "Describe your sorrows and desires, the thoughts that pass through your mind and your belief in some kind of beauty - describe all these with heartfelt, silent, humble sincerity and, when you express yourself, use the things around you, the images from your dreams and the objects that you remember." (Rainer Maria Rilke)
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 24 July 2025 - 23:28 |