![]() |
Cienījamie, pirms aizsākat jaunu tēmu par kādu seriālu vai filmu, pārbaudiet, vai tāds pavediens jau nav izveidots. To var izdarīt vai nu šeit vai arī izmantojot meklēšanu.
![]() ![]() |
![]() |
aigarius |
![]()
|
![]() Hentai no Kami (変態の神) ![]() ![]() ![]() ![]() Group: NERV Posts: 299 Joined: 28-May 05 From: Rīga ![]() |
Orochimaru, Sasuke, cute girl ... filleris izskatās mazliet paplāni, bet vienalga skatāmi.
Un jaunais endings ar Sakuru un nerātno Naruto lapiņu ... pāris ļoti seksīgi momenti ![]() -------------------- I am not an extrovert, I just pretend to be one.
And in my avatar, I am the penguin! |
Rune |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 261 Joined: 12-February 04 From: Kur pagadās. ![]() |
Jautājums - cik vēl nedēļas līdz filleru beigām?
-------------------- Elitärer Niedergangsdiagnostiker
|
Taka |
![]()
|
Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1817 Joined: 1-September 04 From: Mežmalā, starp Baltezeru un Ādažiem ![]() |
Jums vēl NAV apnicis????????????????????
![]() -------------------- Press any key to continue
|
pinksakura |
![]()
|
![]() Hentai-chan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 604 Joined: 23-July 05 From: :D ![]() |
QUOTE(Taka @ Mar 10 2006, 18:52) nē neapnīk. filerus es vairāk neskatos jo kvalitāte viņiem ir emmm....njaaa.....lasu mangu labāk un gaidu kad būs epas... ![]() -------------------- Agent Smith: We're willing to wipe the slate clean, give you a fresh start. All that we're asking in return is your cooperation in bringing a known terrorist to justice.
Neo: Yeah. Well, that sounds like a pretty good deal. But I think I may have a better one. How about, I give you the finger [He does.] Neo: ...and you give me my phone call. |
Ayumi |
![]()
|
![]() Kyuuketsuki ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1079 Joined: 3-June 05 ![]() |
QUOTE(pinksakura @ Mar 10 2006, 22:20) QUOTE(Taka @ Mar 10 2006, 18:52) nē neapnīk. filerus es vairāk neskatos jo kvalitāte viņiem ir emmm....njaaa.....lasu mangu labāk un gaidu kad būs epas... ![]() Filleri man ir Z*******aļ jau ![]() Spoiler! Highlight the box below to view the hidden text. mangā tiko (298 chapter) beidzās pamatīgs grautiņš. Atkal Naruto pārgāja kill mood'ā . parādījās pat vecais labais Oruchimaru nevaru sagaidīt kad sāksies normālās epas, no pinksakuras dzirdēju ka pēc 4 nedēļām. (*vel nedaudz Ay, vel nedaudz.....turies....must hold onnnnn @___@*) Ja runājam pa filleriem....man vienalga cik viņi smieklīgi utt...no sižeta esam novirzijušies un tas s.cks, besiic.... -------------------- Those who say there's nothing like a nice cup of tea for calming the nerves never had *real* tea. It's like a syringe of adrenaline straight to the heart!
|
Kikumi |
![]()
|
![]() Ecchi-san ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1286 Joined: 3-May 04 From: Rīga ![]() |
Nja, es arī gaidu, kad tie filleri beigsies. Jau apnikuši. Vēl pāris nedēļas jāpaciešas... Oh, joy... Vismaz jaunākā epa kaut cik skatāma bija.
-------------------- Go and die, please.
|
hargh |
![]()
|
Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 27 Joined: 13-February 05 ![]() |
Pats atrakais kad varetu sakties ir apmeram 180-183 pac velakais pec velvienas sezonas tatad apmeram ap 200 cerams ka ta nebus.
Pec apraksta tie filleris kas saksies ar 178 iespejams bus kautcik normals. |
Spectre |
![]()
|
![]() Hentai ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1008 Joined: 27-May 04 From: Bristol, UK ![]() |
Es domāju, ka beigsies filleri uzreiz nemočīs tādā aktīva storyline tur būs, kā jau augstāk minēts, pāris epizožu iešūpošanās periods .... tik ceru ka iztiks bez flashbakiem >.>
-------------------- ![]() SPECTRE - Special Executive for Counter-intelligence, Terrorism, Revenge, and Extortion |
kaarleens |
![]()
|
![]() Hentai ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1150 Joined: 13-February 04 From: Jelgava ![]() |
Par fileriem visaa nevajag vinjus uztvert kaa filerus es piemeeram nelasu naruto mangu un taapeec skatos shiis seerijas kaa jaunu sizheta paveersienu nenjaudot par do ka nenotiek aktiivais batls ar sa suki. Un vee es laikam esmu vieniiigais kas neskataas DB un gaida Aone relizes
![]() -------------------- PERVERTS HELPING PERVERTS
![]() |
hargh |
![]()
|
Es nnesaptoru kapec vini vismaz to slikto filleru sizetu nevar konpencet ar kautcik normalam cinam. Vienigi tie filleri kur mekleja to kukaini un tas kur bija tas fuuma klans likas kautcik labi.
|
Taka |
![]()
|
Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1817 Joined: 1-September 04 From: Mežmalā, starp Baltezeru un Ādažiem ![]() |
Informācijai: visiem AonE subu cienītājiem prieki - viņi beidzot relīzējuši Naruto movi.
Kā arī Konohas ciemata dienasgrāmata, krievu val. ![]() http://www.diary.ru/~pesochnik/?comments&postid=6003845 ![]() -------------------- Press any key to continue
|
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
|
hargh |
![]()
|
Ja butu bes flashbakiem tad nepaietu pat viena bez filler sezona ka vajadzetu atkal taisit
jaunu filleru sezonu. |
dmonster |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 498 Joined: 16-February 05 ![]() |
Tā skaitam... pēdējā laikā ir bijuši, teiksim... pārāk daudz lai liktos interesanti filleri S_S sāk jau masīvi riebties arī ja primstam varēja paciest... gribas beidzot redzēt kārtīgu Naruto fighting manga-like character's stuff >.<
-------------------- Lulvat? Tas galīgi nav man nopietni domāts.
|
Sigfa |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: ALK Posts: 2738 Joined: 17-May 04 From: Starp pudelēm un četrām sienām ![]() |
Ja filleri beidzaas, ieposteejiet, buus jeega vilkt. Es te shobriid pieturos tikai pie F-SN.
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17 June 2025 - 23:12 |