![]() |
Cienījamie, pirms aizsākat jaunu tēmu par kādu seriālu vai filmu, pārbaudiet, vai tāds pavediens jau nav izveidots. To var izdarīt vai nu šeit vai arī izmantojot meklēšanu.
![]() ![]() |
![]() |
Keydan |
![]()
|
![]() Key-dano ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1766 Joined: 16-April 06 ![]() |
Как говорится в одной из песенок - "Naruto Rocks!" Но всёравно проголосовал за второе!
Да, да! Наруто, как и Блич, уже начинает бесить. Когда-то когда я только начинал его смотреть, я за неделю до 140 серии всё просмотрел! Дальше - хуже.... Он стал в своём роде Блич клоном, одна серия - комедия, одан серия - глупых событий, три серии кокое-то сумрачно увлекательных событие каим-то образом связаных между собой. И то ради чего я начал смотреть Наруто, а то красивые драки (согласитесь в начале их было достаточно) стоали заминятся тупыми диологами! |
Isabel Carmin fon Edelhain |
![]()
|
![]() Satsujin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1071 Joined: 19-June 05 From: Somewhere over the rainbow ![]() |
Ja kadam te vēl ineresē Epas sākumā bij hints. Vēl tik viena nedēļa japaciešas.
-------------------- |
Shinobi-sama |
![]()
|
![]() Lost in own dreams ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 717 Joined: 22-August 04 From: Jelgava ![]() |
QUOTE(Isabel Carmin fon Edelhain @ Apr 20 2006, 19:30) Tu laikam esi galiigi liiks ar domaashanu/saprashanu. Aizej uz AniDB un aizskrullee liidz peedeejaam epizodeem, un izlasi vinju nosaukumus. Nav jaabuut apveltiitaam ar dedukcijas gjeeniju, lai sajeegtu, ka filleri buus vismaz veel 3 epizodes (iespeejams kljuudos, bet esmu paarliecinaats par 95%). -------------------- ![]() |
kahi |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 756 Joined: 16-November 05 From: cradle of filth ![]() |
ehhh, nevienu sēriju neesmu redzējusi, bet atsauksmes labas(man vajadzētu skatīties(jaut. jums)) pazīstu maniakus, un ar to labs gals nava!
-------------------- esmu atpakaļ. spiciem nagiem un vārdiem. |
Isabel Carmin fon Edelhain |
![]()
|
![]() Satsujin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1071 Joined: 19-June 05 From: Somewhere over the rainbow ![]() |
QUOTE(Shinobi-sama @ Apr 21 2006, 20:46) QUOTE(Isabel Carmin fon Edelhain @ Apr 20 2006, 19:30) Tu laikam esi galiigi liiks ar domaashanu/saprashanu. Aizej uz AniDB un aizskrullee liidz peedeejaam epizodeem, un izlasi vinju nosaukumus. Nav jaabuut apveltiitaam ar dedukcijas gjeeniju, lai sajeegtu, ka filleri buus vismaz veel 3 epizodes (iespeejams kljuudos, bet esmu paarliecinaats par 95%). Nav jābūt Šerlokam lai mācētu lasīt...XD Par informācijas neatbilstību atbildība netiek nesta. Ja kas... ![]() P.s Sen nebiju tā izrēkusies. -------------------- |
Shinobi-sama |
![]()
|
![]() Lost in own dreams ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 717 Joined: 22-August 04 From: Jelgava ![]() |
QUOTE(Isabel Carmin fon Edelhain @ Apr 22 2006, 00:45) Nav jābūt Šerlokam lai mācētu lasīt...XD Par informācijas neatbilstību atbildība netiek nesta. Ja kas... P.s Sen nebiju tā izrēkusies. Mm, nav pirmā reize kad DB kaut ko saka un tad ņem savus vārdus atpakaļ. Tapēc viņu murmulējumi ir tīrākais blefs, kuri var būt taisniba, var nebūt. Man pilnībā pajāt ko viņi tur prognozē. Kā jau teicu, nav pirmā reize, kad viņi sniedz nepatiesu informāciju. Konkrētu piemēru nesniegšu, bet tas ir fakts tomēr. Kā arī jakobi officiālais producenta announce par epizodi 182 arī neliekas ticams. Jo es personīgi vēl neesmu atradis kur tas būtu minēts japāniski vai daudz maz officiāli. (Nezinu jau arī kur īsiti meklēt). P.S. Bez tam tika drausmīgi rumorēts, ka filleri būs veselu gadu, bet gads vēl nava apkārt. -------------------- ![]() |
Taka |
![]()
|
Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1817 Joined: 1-September 04 From: Mežmalā, starp Baltezeru un Ādažiem ![]() |
QUOTE(Shinobi-sama @ Apr 22 2006, 14:24) Kā ir jāfano par subj. lai gadu fillerus skatītos??? ![]() -------------------- Press any key to continue
|
+Chibi+ |
![]()
|
![]() (yaoi) rota 69 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Kaigan Valde Posts: 2066 Joined: 10-September 04 From: sky ![]() |
QUOTE(Taka @ Apr 23 2006, 16:20) QUOTE(Shinobi-sama @ Apr 22 2006, 14:24) Kā ir jāfano par subj. lai gadu fillerus skatītos??? ![]() the undersatnding strikes me now... neskatoties fillerus, es tiku izmesta no fanu bastiona.. nezinu, varbūt tā nav, tācu skatīties neprogresējošu storyline ir more than boring.. -------------------- ![]() |
Janus |
![]()
|
![]() CLRAWE ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 265 Joined: 24-March 05 From: Soul society ![]() |
![]() ![]() ![]() -------------------- |
hargh |
![]()
|
Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 27 Joined: 13-February 05 ![]() |
Ja kads vel nezin tad http://yhbt.mine.nu/t/ jau var dabut otro movie.
Par to garlaicibu varbut tev apnika tapec ka ap 140 jau bija sakusies filleri un tos nevajadzetu skaitit. Vai ari tev vinekarsi nepatik tada stila anime. |
bubu |
![]()
|
Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 526 Joined: 24-January 05 From: Rīga ![]() |
Filmu noskatījos. Bija laba, vismaz man par pirmo filmu patikās labāk, bet
Spoiler! Highlight the box below to view the hidden text. protams, ka tur uz vienu mirkli vajadzēja iebāzt arī Sasuki gandrīz vai ne par tēmu. Kā gan nu citādi.. savādāk vēl aizmirsīs galīgi par viņa eksistenci. Vai tiešām autori nevar likties mierā... Kautkā vairs nesaprotu tā visa jēgu, cik ilgi gan to var vilkt. |
alt |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: NERV Posts: 607 Joined: 19-February 04 From: Oddworld ![]() |
tikko noskatiijos Naruto_Movie_Intro_Konoha_Sports_Festival
nice ![]() -------------------- "nav runaashanas ar durikiem, nav alus" © Kaarklinjsh
![]() http://otaku.lv/uploads/20080226_831_2006-10-31.gif |
alt |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: NERV Posts: 607 Joined: 19-February 04 From: Oddworld ![]() |
wweeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
txt kas ir 183 naruto seerijaa ![]() filler weeks Remaining 9.9e+99 weeks (your guess is as good as ours.) DB subberi gomen gomen chibi, laikam tomeer man nebija taisniiba :'( -------------------- "nav runaashanas ar durikiem, nav alus" © Kaarklinjsh
![]() http://otaku.lv/uploads/20080226_831_2006-10-31.gif |
Hikaru |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1427 Joined: 25-October 04 From: Latvia ![]() |
2. filmā nekā īpaši interesanta nebija. Viss tas pats, kas fillersērijās. Tikai šeit vairākas sērijas ir saliktas kopā.
|
Nuin |
![]()
|
![]() Kakashi-sensei ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 658 Joined: 28-December 04 From: new world ![]() |
Mani 2. filma apbēdināja ar savu saturu, un pat nespratu kāds tolks bija rādīt Sasuke pašās beigās, ko ar to gribēja pateikt? 0.o
-------------------- |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 10 September 2025 - 19:37 |