![]() |
Cienījamie, pirms aizsākat jaunu tēmu par kādu seriālu vai filmu, pārbaudiet, vai tāds pavediens jau nav izveidots. To var izdarīt vai nu šeit vai arī izmantojot meklēšanu.
![]() ![]() |
![]() |
Spectre |
![]()
|
![]() Hentai ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1008 Joined: 27-May 04 From: Bristol, UK ![]() |
Piebiedorshos spoileru fleimam - otrais muuvijs - Pilniigs atstoj P****** ©
Žēl, ka darbā nav mūviks novilkts, iemestu pāris skrīnus: - filmas sākuma daļā (zīmētāji laikam bija appīpējušies un smagi) - Sakura un Ichimaru izskatās ka būtu 1kg Zaļās mantas izpīpējuši. Čar arts vnk sūkā zvērīgi Filmas skatīšanās laikā lūrēju 3x cik ta nu ir palicis līdz beigām. (I can hear the horns of mist - boooorriinngggg ![]() Ar to Sasuki bija domāts tipa tā IMHO - Nu ka nedrīkst pamests savus nakamas un cīnīites par savu taisnību ziedojot citu dzīvības (vai arī es vnk mēģinu ko labu saskatīt tajā samistorjumā) Karoče gabals vēl sūdīgāks par FMA mūviju (viss respekt FMA seriālam, bet mūvijs piu) -------------------- ![]() SPECTRE - Special Executive for Counter-intelligence, Terrorism, Revenge, and Extortion |
Sigfa |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: ALK Posts: 2738 Joined: 17-May 04 From: Starp pudelēm un četrām sienām ![]() |
bet tomeer otraismuuvis bija konkreeti labaaks par filleru everestu.
|
Naktspukjiite |
![]()
|
![]() ecchi nāve ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 242 Joined: 1-January 05 ![]() |
Anime naktī skatoties 2. filmu mani nomāca jautājums: "Gulēt vai negulēt?"
|
+Chibi+ |
![]()
|
![]() (yaoi) rota 69 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Kaigan Valde Posts: 2066 Joined: 10-September 04 From: sky ![]() |
QUOTE(alt @ May 4 2006, 15:18) wweeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee txt kas ir 183 naruto seerijaa ![]() filler weeks Remaining 9.9e+99 weeks (your guess is as good as ours.) DB subberi gomen gomen chibi, laikam tomeer man nebija taisniiba :'( Eh, kāda sāpe.. Un es jau gribēju cerēju, ka beidzot krāsās varēs redzēt arī paaugušos Naruto... Heh, un tad arī Sasuke... Hehe. labi jau ir, nekādu traucējumu mācībām. -------------------- ![]() |
Sigfa |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: ALK Posts: 2738 Joined: 17-May 04 From: Starp pudelēm un četrām sienām ![]() |
mnjaa, gads jau apkaart, filleru beigas veel nav paraadijushaas pie taalaa horizonta. Likmes? Es teiktu, liidz 2006. beigaam.
|
Hikaru |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1427 Joined: 25-October 04 From: Latvia ![]() |
mmm... līdz 2007. gada beigām.
![]() |
Psycholog |
![]()
|
Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 217 Joined: 30-January 06 ![]() |
ghh..kursh sola vairak?
nenu, personigi es pat ar visiem filleriem skatos taa skatiishanaas peec tikai... -------------------- Positive black.
![]() |
Neptuuns |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 126 Joined: 24-March 06 From: Tev aiz muguras ![]() |
Es jau saku, ka filleri nebeigsies un tas jau nu tikuntaa bija ļoooti taalu no labaakaa anime seriaala jau pirms filleriem. pirmo seeriju storijs veel bija okei, bet ar laiku galiigi sagaaja sviestaa. es gan noskatiijos liidz kkaadai 100ajai seerijai bet tad nu galiigi apbesiija un saaku citus kachaat. VARBŪT, kad beigsies filleri bishku atsaakshu skatīties, bet līdz tam tokshna nee.
-------------------- How many Ichigo's does it take to screw in a lightbulb?
One, but it takes ten episodes. |
Kaede |
![]()
|
![]() Koutaishi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1221 Joined: 25-October 04 From: maybe in your dreams ![]() |
Vispār esmu redzējusi šo to no Naruto. Nepatika. Nu galīgi nepiesaista. Redzēju kkādu vienu filmu vairs neatceros, kā saucās vai kura daļa tā bija. Bet šitais nav manā stilā.
![]() -------------------- |
Keydan |
![]()
|
![]() Key-dano ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1766 Joined: 16-April 06 ![]() |
Ka optimistas teikšu ka filleri driz beiksies!
Bet es esmu realists... so... NEKAD!!! ![]() |
marca1 |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 13 Joined: 20-June 06 ![]() |
emmm........es gribeetu uzzinaat kur var noskatiities kaadu Naruto Anime! es no DC++ novilku bet tas ir paaraak ilgi taakaa es sheit esmu jauninjais un es gribeetu uzzinat kaadu saitu....
-------------------- ![]() |
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
Filleri beigsies ap to laiku, kad Naruto vairs nebūs skaļš, kaitinošs idiots, kas tikai ar pļāpāšanu uzvar un kad cīņā pēc pretinieka pirmā gājiena nebūs "O_O HAYAI!". ¦D
This post has been edited by Kikyou: Jun 24 2006, 21:17 |
Shinobi-sama |
![]()
|
![]() Lost in own dreams ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 717 Joined: 22-August 04 From: Jelgava ![]() |
QUOTE(Kikyou @ Jun 24 2006, 20:01) Filleri beigsies ap to laiku, kad Naruto vairs nebūs skaļš, kaitinošs idiots, kas tikai ar pļāpāšanu uzvar un kad cīņā pēc pretinieka pirmā gājiena nebūs "O_O HAYAI!". ¦D Un kā to saprast? IMHO Naruto spēj paredzēt pat pretinieks. Bukmeikeri var droši likt atiecību 1:10k, ka pirmais jutsu, ko nobrēksies Naruto katras nākamās saķeršanās laikā, būs "Kagebunshin no Jutsu". This post has been edited by Shinobi-sama: Jun 25 2006, 01:29 -------------------- ![]() |
Jackal |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 55 Joined: 30-August 05 From: The New World ![]() |
QUOTE(marca1 @ Jun 24 2006, 19:27) emmm........es gribeetu uzzinaat kur var noskatiities kaadu Naruto Anime! es no DC++ novilku bet tas ir paaraak ilgi taakaa es sheit esmu jauninjais un es gribeetu uzzinat kaadu saitu.... VISU Complete Naruto var novilkt šeit: http://tracker.deep.lv! ![]() Meklē torrentu ar nosaukumu "Naruto 1-190 / Movies 1&2 / Ovas 1;2;3 / Manga 1-311". Viss tas joks sver aptuveni 35Gb ![]() This post has been edited by Jackal: Jun 25 2006, 03:23 -------------------- |
marca1 |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 13 Joined: 20-June 06 ![]() |
QUOTE(Jackal @ Jun 25 2006, 02:20) QUOTE(marca1 @ Jun 24 2006, 19:27) emmm........es gribeetu uzzinaat kur var noskatiities kaadu Naruto Anime! es no DC++ novilku bet tas ir paaraak ilgi taakaa es sheit esmu jauninjais un es gribeetu uzzinat kaadu saitu.... VISU Complete Naruto var novilkt šeit: http://tracker.deep.lv! ![]() Meklē torrentu ar nosaukumu "Naruto 1-190 / Movies 1&2 / Ovas 1;2;3 / Manga 1-311". Viss tas joks sver aptuveni 35Gb ![]() plds, bet man jau pateica aatraak par sho trakeri ![]() -------------------- ![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17 June 2025 - 18:37 |