![]() |
Cienījamie, pirms aizsākat jaunu tēmu par kādu seriālu vai filmu, pārbaudiet, vai tāds pavediens jau nav izveidots. To var izdarīt vai nu šeit vai arī izmantojot meklēšanu.
![]() ![]() |
![]() |
Shinobi-sama |
![]()
|
![]() Lost in own dreams ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 717 Joined: 22-August 04 From: Jelgava ![]() |
Nulles liimenis sasniegts!!! Ne tikai sizhetaa, bet nu jau arii animaacijaa. Veel atliek tika seiyuu liimeniim nokristies liidz nullei.
191.aa epa ir degradaacijas tagadeejais kalngals. Lamaaties un gausties buutu peedeejais ko vareetu dariit. Tagadeejo komandu, iznjemot seiyuu, vajadzeetu pa taisno ielikt kaadaa kliiniskaa iestaadee. -------------------- ![]() |
Psycholog |
![]()
|
Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 217 Joined: 30-January 06 ![]() |
Varu tikai piekrist. Pat manai pieticigajai acij 191. epa likas diezgan pashkjiiba.
-------------------- Positive black.
![]() |
volzha |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 256 Joined: 13-February 04 From: Latvia, Riga ![]() |
Ņā re kā var izgāst seriālu ar labu ideju, labu backstory un slinkiem taisītājiem. es jau kaut kur pie 160 - 170 sērijas beidzu naruto skatīties. Nau kāds kaut kur, kaut kādu interviju lasījis ar tiem naruto veidotājiem, vai viņi vispār domā ar galvu, vai tikai zīmē, tā prikola pēc jo tāpat citu neko negribas darīt.
-------------------- ![]() Lai ko ar teiktu, bet paliekot vecākam, daudzi tīņu vecuma hobiji un intereses nemainās. |
Sigfa |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: ALK Posts: 2738 Joined: 17-May 04 From: Starp pudelēm un četrām sienām ![]() |
QUOTE I don't know if you guys already knew this but for the fans... THE END OF THE NARUTO FILLERS IS NEAR According to Animenewsnetwork.com.. 200. Konoha's Yellow Flash Appears! 木ノ葉の黄色い閃光は現われる! Konoha Kiiroi Senkou wa Arawareru! Kakashi Gaiden Starts!!!!! 201. Kakashi Break Down! The Sharingan Awakens Kakashi no Hason! Sharingan wa Kakusei suru 202. Obito's Death, Kakashi's New Found Courage 203. To The Future! Reunite With Konoha! 204. The new generation! Naruto comes back 205. Porch Monkey! Naruto's new pet. |
r21vo |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 22 Joined: 2-October 05 From: Latvia ![]() |
Būtu tā kā ar laiks beigt tos fillerus laist..
-------------------- ikiru koto o nage dasenai de
|
Keydan |
![]()
|
![]() Key-dano ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1766 Joined: 16-April 06 ![]() |
Ari tie kas taisa subus rakstija ka Fileri driz beigsies. var ari but ka viņi vienkaši meloja!
|
Kikumi |
![]()
|
![]() Ecchi-san ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1286 Joined: 3-May 04 From: Rīga ![]() |
Ja tie, kas rakstīja, ka filleri drīz beigsies, bija DB, tad tam īsti nevar ticēt. Tā viņi jau rakstīja kaut kad februārī... ¦D Bet cerams, ka šoreiz viņi nemelo un filleri tik tiešām beigsies! Interesanti, vai studija turpinās tikpat slikti, vai arī atgriezīsies pie sava normālā stila...
![]() This post has been edited by Kikumi: Aug 19 2006, 21:25 -------------------- Go and die, please.
|
Psycholog |
![]()
|
Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 217 Joined: 30-January 06 ![]() |
Es nedomaaju, ka kaads tur kautkur kautko melo (tas arii patiesiibaa buutu diezgan stulbi), bet cik es esmu dzirdeejis, tad visi par filleru beigaam spriezh tikai peec epizozhu nosaukumiem, tapec pastav neliela iespeeja, ka tomeer vinji kljuudaas...
Turklaat, DB uztaisiija diezgan lielu announcmentu par to, ka filleri driiz beigsies...vispar es neredzu iemeslu, kapec vinjiem neticeet. Un vispar, dalabi, noskatiities skatishanas peec vien tos fillerus ir tikpat viegli, kaa man bija noskatiities fate/stay night tik vien kaa skatiishanaas peec (divains teikums) -------------------- Positive black.
![]() |
Nerine |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 216 Joined: 9-May 06 From: Saulītē, meklēju pirmos sniegpulkstenīšus. ![]() |
Es skatos naruto, tagad esmu tikusi līdz 79 sērijai. Nu, teikšu godīgi-man jau patīk. Intresanti. Un tagad esmu kļuvusi par pilnīgi traku Gaaras fani.
![]() Hmm,bet palasot jūsu komentārus, nezinu vai spēšu noskatīties līdz galam. ![]() ![]() Nobalsoju par otro variantu, starp citu. This post has been edited by Thoru Kun: Aug 29 2006, 09:26 -------------------- ~Today is always the most enjoyable day~! ![]() |
Kikumi |
![]()
|
![]() Ecchi-san ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1286 Joined: 3-May 04 From: Rīga ![]() |
Prieks, ka tev patīk šis seriāls, bet domāju, ka tad, kad sāksi skatīties fillerus, domas krasi mainīsies. Nu ir izbojājuši tie filleri šo seriālu!
![]() -------------------- Go and die, please.
|
Nerine |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 216 Joined: 9-May 06 From: Saulītē, meklēju pirmos sniegpulkstenīšus. ![]() |
njā, pēc jūsu komentiem tā var jau noprast. žēl, es gribēju lai paliek forši līdz beigām.
-------------------- ~Today is always the most enjoyable day~! ![]() |
hargh |
![]()
|
Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 27 Joined: 13-February 05 ![]() |
Velak jau bus atkal labi. Un nevajag tos fillerus uztvert ka istu stasta turpinajumu ir jaizturas ta itka tadu nemaz nebutu. Kad verte serialu tad noteikti nedrikst nemt vera fillerus. Dazreiz jau gadas ari filleros kads intersants gabals kautgan tas notiek loti reti
![]() |
Mei |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 225 Joined: 27-August 05 From: The waiting room for miracles ![]() |
Vasaras sākumā es noskatījos visas sērijas un tad bija 192. epas... redzēju kā viss pamazām grimst... noskatījos 193. un 194., galīgākais s...ds, 195. pat vairs neskatījos vai ir izveidota... Laikam Naruto veidotājiem iztēle aizgājusi ciet, vai arī vēlas pēc iespējas vairāk sērijas izdottādēļ viņas sabojā un izstiepj, lai būtu vairāk...
-------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() |
dmonster |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 498 Joined: 16-February 05 ![]() |
"We would like to announce...
yadda, yadda, yadda. 9/13 - Episode 200 9/20 - Episode 201 (finnal filler episode); 9/27 - Episode 202 (clip show); At this time Naruto changes time slots to THURSDAY. 10/5 - 90 minute Kakashi Gaiden Special Followed by episode 203; 10/12 - Episode 204 And just in case you were wondering, we've known this since April. We were juse screwing with you. Love, Us." DB, paldies par informāciju 5,kautkas mēnešus vēlāk nekā tā jums tika dota ![]() -------------------- Lulvat? Tas galīgi nav man nopietni domāts.
|
hargh |
![]()
|
Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 27 Joined: 13-February 05 ![]() |
Nevajadzetu vel parak sacereties vini nezin vairak ka mes un mes zinam drosi tikai lidz 202 serijai.
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 25 July 2025 - 00:01 |