![]() |
Cienījamie, pirms aizsākat jaunu tēmu par kādu seriālu vai filmu, pārbaudiet, vai tāds pavediens jau nav izveidots. To var izdarīt vai nu šeit vai arī izmantojot meklēšanu.
![]() ![]() |
![]() |
kaarleens |
![]()
|
![]() Hentai ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1150 Joined: 13-February 04 From: Jelgava ![]() |
Man tads jautajums kur varetu dabut visas tas serijas??????? Man ar 210 nepietika bet pagaidam nevaru vairak atrast. http://www.gotwoot.net/wp-torrents.php -------------------- PERVERTS HELPING PERVERTS
![]() |
Taka |
![]()
|
Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1817 Joined: 1-September 04 From: Mežmalā, starp Baltezeru un Ādažiem ![]() |
Cik pasistam jābūt lai vēl joprojām skatītos Naruto, tur takš vispār nekā vairs nav no sižeta, pat meksikāņu seriālos ir vairāk...
-------------------- Press any key to continue
|
Joe |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 102 Joined: 1-October 04 From: http://mattfoto.info ![]() |
tagad laikam atliek gaidīt Naruto: Hurricane Chronicles nākošā gada sākumā
This post has been edited by Joe: Dec 4 2006, 18:11 -------------------- Hi
|
Hronus |
![]()
|
Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 1 Joined: 30-December 06 ![]() |
Man personīgi ir kaut kas starp pirmo un otro variantu. Man patīk Naruto, neliekas, ka būtu kāds labāks anime seriāls par šo, bet nu pārāk traki ar mani arī nav.
Līdz tām 140 sērijām bija nepārspējami interesanti, bet tagad, šie filleri tikai liek grauzt nagus cerībā, ka ar nākamo sēriju sāksies tik pat aizraujoši piedzīvojumi, kā agrāk. |
Keydan |
![]()
|
![]() Key-dano ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1766 Joined: 16-April 06 ![]() |
Man likas, vai 216 epa grafika palecas no 5 lidz 8 balem???
P.S. Es šeit saskaitiju... liekas ka 220 ep bus pedejais fillers! ![]() This post has been edited by Keydan: Jan 14 2007, 03:37 |
asfiksija |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 24 Joined: 14-January 07 ![]() |
Es šeit saskaitiju... liekas ka 220 ep bus pedejais fillers! ![]() es kalendārā velku krustiņus līdz dienai, kad beigsies filleri ![]() -------------------- ![]() |
Nelisa |
![]()
|
Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 2 Joined: 17-January 07 ![]() |
[s]Amm..kas ir filleri?
|
Arts |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 940 Joined: 10-September 05 From: The world itself,in reality ![]() |
Fillers-sērijas ne-pa-sižetu.Atkāpšanās no main story,tikai darbības notiek ar tiem pašiem varoņiem.
Parasti fillerus taisa lai nostieptu seriālu un lai skatītājus aizpildītu. Gaidam 15. februāri....filleri beigsies un visi būs labāki. ![]() -------------------- ![]() When you do things right,people will think you haven't done anything at all. |
Isabel Carmin fon Edelhain |
![]()
|
![]() Satsujin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1071 Joined: 19-June 05 From: Somewhere over the rainbow ![]() |
Gaidam 15. februāri....filleri beigsies un visi būs labāki. ![]() Gaidam ar maisu. -------------------- |
Arts |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 940 Joined: 10-September 05 From: The world itself,in reality ![]() |
Redzēsim,būs vēl jāpagaida dažas dienas kamēr noķers un iztulkos.
Spoiler! Highlight the box below to view the hidden text. Tiesa gan ka Naruto paliek vēl par Geninu un visi pārējie kļūst par Jouniniem un Chuniniem. Neko jaunu arī viņš nav iemācījies,ka tikai savu Rasengan un izsaukt Frog boss. Ja nekas nenotiks,tad Naruto var izmest mēslainē. ![]() -------------------- ![]() When you do things right,people will think you haven't done anything at all. |
Isabel Carmin fon Edelhain |
![]()
|
![]() Satsujin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1071 Joined: 19-June 05 From: Somewhere over the rainbow ![]() |
Nu, tik bezkaunīgi gan spoilot nevajadzeja. Ne visi lasa tik garas mangas un pēc lasīta tāpat neliekas vērts skatīties tālāk.
-------------------- |
Taka |
![]()
|
Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1817 Joined: 1-September 04 From: Mežmalā, starp Baltezeru un Ādažiem ![]() |
Starp citu - visi, kam pieejams Jetix varēs drīzumā skatīties Naruto tur. Reklamēja nesen...
-------------------- Press any key to continue
|
Shinobi-sama |
![]()
|
![]() Lost in own dreams ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 717 Joined: 22-August 04 From: Jelgava ![]() |
Nu, tik bezkaunīgi gan spoilot nevajadzeja. Ne visi lasa tik garas mangas un pēc lasīta tāpat neliekas vērts skatīties tālāk. Vaajpraats nu, saspoil'oja tikai taadam, kursh tiko iesaacis skatiities Naruto un bija slinkums saakt lasiit topiku no pirmaas labas -_- -------------------- ![]() |
Candyhunter |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 50 Joined: 21-November 06 From: Magrathea ![]() |
Izlasīju mangu tik tālu, cik nu tā ir iznākusi, jo nevarēju iedomāties, kā vispār var izmest daudzreiz vairāk stundu, skatoties sērijas, par kurām visi tāpat šķendējas, ka garumā briesmīgi izvilktas. Pēc lasīšanas pāris dienas par Naruto vēl domāju kā par kaut ko briesmīgi aizraujošu, bet... tad ņēmu un aizmirsu, ka tādu esmu lasījusi. Tagad ieraudzīju threadu un atcerējos.
Dažas foršas idejas tajā visā pavīdēja, bet, kaut arī lasīju pirms dažām nedēļām, Naruto nav no tās sugas, kas paliek prātā. Izlasi, papriecājies un aizmirsti. -------------------- QUICK! Hide all the chocolate in my mouth!
|
Nelisa |
![]()
|
Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 2 Joined: 17-January 07 ![]() |
Un ja kas jau pēdēja (220 sērija) ir iznakusi ar subtritiem(cerams pareizi uzrakstiju XD)!
![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17 June 2025 - 09:00 |