![]() |
Cienījamie, pirms aizsākat jaunu tēmu par kādu seriālu vai filmu, pārbaudiet, vai tāds pavediens jau nav izveidots. To var izdarīt vai nu šeit vai arī izmantojot meklēšanu.
![]() ![]() |
![]() |
Skyfall |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 23 Joined: 8-February 07 From: Lost in my Dreams... ![]() |
3. variants
Pārstāju skatīties labu laiku atpakaļ, kad sāka piegriezties tie visi filleri. Atsākt arī nedomāju - par daudz laika jātērē, un nav gluži tā ka būtu iztrūkums ar daudzām labākām animēm, gan ongoing, gan vēl vispār neredzētām ![]() -------------------- ![]() |
Joe |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 102 Joined: 1-October 04 From: http://mattfoto.info ![]() |
BTW ar šodienu oficiāli beidzas filleri! Nākošceturtdien būs jau pirmā Naruto Shippuuden sērija.
-------------------- Hi
|
Shinobi-sama |
![]()
|
![]() Lost in own dreams ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 717 Joined: 22-August 04 From: Jelgava ![]() |
Nu taa, pirmais Shippuuden ir noluureets.
Vienaa epizodee es reecu nevaldaami, jo animatori ir izspeeleejushi ljaunu joku naruto pashapzinjai -_-. Taadas luuk ir bijusho un esosho Hokage seju izteiksmes atieciibaa uz Naruto sapni tapt kaldinaat vinjiem liidzaas This post has been edited by Shinobi-sama: Feb 16 2007, 02:45 -------------------- ![]() |
Church |
![]()
|
![]() sewer rat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1775 Joined: 17-February 04 From: latvia / riga ![]() |
S1 beidzies. domaaju laba vieta beigt skatiities. nevis pavadiit vairaak kaa gadu chinkstos par filleriem. saakt S2 peec S1's 220 epaam? kaadam nav aciimredzams turpmaakais levelup sizhets?
|
Rika |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 268 Joined: 6-November 05 From: I am un-locatable ![]() |
visi tik runā par filleriem...tad man jājautā,kas tad ir šeit tā main story.Naruto,izņemot to,ka viņš vēlas kļūt par Hokage,nav citu sapņu.Viņš nevēlas tik vaļā no Nine-Tails vai vēl kkā.Manā skatījumā te pat nav tādas main story,tikai par kkādu puišeli stāstiņš...Protams,ka es nepiekrītu,ka ir jāskatās veselas 20 min.,lai redzētu,ko tur domā Rock Lee vai Gai-sensei...Es vnk nevaru saprast,kur tad ir tā galvenā daļa šajā visā.
-------------------- даже добро делал всем на зло
|
Hikaru |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1427 Joined: 25-October 04 From: Latvia ![]() |
|
Rika |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 268 Joined: 6-November 05 From: I am un-locatable ![]() |
kas tad ir šeit tā main story Main chars sheit ir Sasuke, un main story risinaajaas ap vinju, bet peec ~120 vai kuras tur seerijas vinsh pazuda un taalaak nekas nenotika. man liekas,ka Tev taisnība,jo tās epas,kuras tagad skatos,varētu nosaukt "Sasuke sagājis sviestā" -------------------- даже добро делал всем на зло
|
Keydan |
![]()
|
![]() Key-dano ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1766 Joined: 16-April 06 ![]() |
Hallo!!! Va tad tada galvena ideja vispar ir vajadziga? Man liekas ka 1/3 anime vispar nav galvenas idejas.
S2 - sakums ir labs. Varbut S2 novilks Naruto no tas bedres kura viņu ievilka fileri. ![]() This post has been edited by Keydan: Feb 16 2007, 23:21 |
Spectre |
![]()
|
![]() Hentai ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1008 Joined: 27-May 04 From: Bristol, UK ![]() |
Principā NHC patikās pat ļoti, tik tiešām kā animē chariem ta pat arī man bija flashbaki par pirmo zvērīgo anime nonstopu
![]() Cerams ka no šī visa labā sākuma S2 būs arī labs turpinājums ![]() -------------------- ![]() SPECTRE - Special Executive for Counter-intelligence, Terrorism, Revenge, and Extortion |
Winry |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 434 Joined: 1-June 05 ![]() |
varu tikai piekrist, jo S2 Naruto bija samēra laba, man pat iepatikās....bet animācija, tik un tā smagi pieklibo, vajag vairāk viņiem pacensties....bet tā sākums liecina par labu turpinājumu, kaut arī man nav ne jausmas, jo Naruto S1 sākums arī teica tikai labo, bet kas beigās sanāca? pilnīgas muļķības....nu atliek tikai teikt, gaidu ko maiznieks izceps tālāk...
-------------------- "Describe your sorrows and desires, the thoughts that pass through your mind and your belief in some kind of beauty - describe all these with heartfelt, silent, humble sincerity and, when you express yourself, use the things around you, the images from your dreams and the objects that you remember." (Rainer Maria Rilke)
|
Arts |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 940 Joined: 10-September 05 From: The world itself,in reality ![]() |
Mmm...Nostalgia....
Noskatoties S1,sajutu kaut ko jaunu un svaigu,bet vienalga still not good enough'.Beigas bija....labāk neteikšu. ![]() P.S. Kas ar tiem Shi Tsu Pu U ? ![]() -------------------- ![]() When you do things right,people will think you haven't done anything at all. |
Joe |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 102 Joined: 1-October 04 From: http://mattfoto.info ![]() |
P.S. Kas ar tiem Shi Tsu Pu U ? ![]() Man lieks tur beigās sanāks Sippuuden. -------------------- Hi
|
Spectre |
![]()
|
![]() Hentai ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1008 Joined: 27-May 04 From: Bristol, UK ![]() |
Aizmirsu piebilst jaunai sopenings arii ir visnotal labs
![]() Kopsh pirma endina (iespejams kluudijos ar otro) nav veel tik loti paticis (regarding only to naruto ops/ends) -------------------- ![]() SPECTRE - Special Executive for Counter-intelligence, Terrorism, Revenge, and Extortion |
Naktspukjiite |
![]()
|
![]() ecchi nāve ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 242 Joined: 1-January 05 ![]() |
Es jau i' necerēju, ka šī diena pienāks.
Bet paskat - filleri tiešām beidzās. |
IN`KO |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 17 Joined: 8-October 05 From: Jelgava/Latvia ![]() |
Ahhh... aizvakar pabeidzu skatiities 1s (kko bij uznaakusi veelme to izdariit) tad nu paskatiishos kas ar to s2 daraas..
Ceru ka nebuus tik slikti kaa runaa.. -------------------- |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17 June 2025 - 09:00 |