![]() |
Cienījamie, pirms aizsākat jaunu tēmu par kādu seriālu vai filmu, pārbaudiet, vai tāds pavediens jau nav izveidots. To var izdarīt vai nu šeit vai arī izmantojot meklēšanu.
![]() ![]() |
![]() |
kaarleens |
![]()
|
![]() Hentai ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1150 Joined: 13-February 04 From: Jelgava ![]() |
Es te taga mokos pa fileru epaam
![]() ![]() -------------------- PERVERTS HELPING PERVERTS
![]() |
jurc |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1993 Joined: 21-October 04 From: Liepāja ![]() |
kaarleens, met vienreiz mieru S1 un uzreiz sāc sekot līdzi S2. Neko daudz palaidis garām nebūsi
![]() -------------------- |
Hikaru |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1427 Joined: 25-October 04 From: Latvia ![]() |
kaarleens, met vienreiz mieru S1 un uzreiz sāc sekot līdzi S2. Neko daudz palaidis garām nebūsi ![]() Kas bija Naruto Shippuden sākumā? Tjipa parādīja, kas būs pēdējā sērijā, un pēc openinga sāka rādīt no sākuma, un tagad gaidiet nākošās 200 sērijas līdz tam momentam? Runājot par OP/ED dziesmām. Man kaut kā gandrīz neviena dziesma nepatīk. Tikai Naruto Opening 9 - Yura Yura patika. Kas dzied pārējās dziesmas? Liekas ka kaut kādu bomzi uz ielas paņēma, kuram ir plaušu karsonis, aizsmacis kakls, deguns ar iesnām, ka knapi var pakliegt. Nesaprotu kā ar tādu balsi var diedāt. Otrajā openingā visvairāk spīdzina dziedātāju. ![]() This post has been edited by Hikaru: Feb 20 2007, 13:12 |
Rociel |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 20 Joined: 17-February 07 ![]() |
Citēju savu blogu:
"Nezinu, noskatījos pagaidām to pirmo līdz otro epu, neko sevišķu nesaredzēju. Nekad neesmu bijis liels Naruto fans, vienmēr esmu skatījies tikai skatīšanās pēc un liekas, ka ar jauno sezonu arī tas nemainīsies. Viss tas pats, kas agrāk, tikai noteikti pieliktas kautkādas jaunas tehnikas personāžiem un nedaudz pārveidots viņu vizuālais tēls. Naruto faniem noteikti patiks, bet nevienu jaunu skatītāju, kam nepatika pirmā sezona, arī viņi nepiesaistīs. Mans ārkārtīgi subjektīvais viedoklis." -------------------- Dzēsto nicku kapsēta.
|
Tigra2 |
![]()
|
![]() kawaii tora ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 2359 Joined: 19-August 05 ![]() |
Naruto shippuden pirmajaas epaas bija dziiviiba.
Jaatziist, ka visiem cilveecinjiem, kam naruto kautcik patika tas ir kaa malks uudens, peec visaam taam smiltiim, kas tika riitas saakoties filertiem. -.- Nju ko, atkal interesanti. Spoiler! Highlight the box below to view the hidden text. Tas, ka gaara ir Kazekage ir visai Wow.... -------------------- |
Spectre |
![]()
|
![]() Hentai ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1008 Joined: 27-May 04 From: Bristol, UK ![]() |
Karlistos - tik tiesham neko daudz nebuusi zaudeejis Un naruto opi nav nemaz tik suudiigi - well whatever es klausos no popa liidz hard metalam, ja patiik Rob Zombis un same time apmeklee live trance pasakumus tas visu izsaka par manas muzikas izveli ![]() imho veel nav radiits tads muzikas stills ko es varetu klausiities no rita liidz vakaram 12 meneshus gada ![]() -------------------- ![]() SPECTRE - Special Executive for Counter-intelligence, Terrorism, Revenge, and Extortion |
Neptuuns |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 126 Joined: 24-March 06 From: Tev aiz muguras ![]() |
Gah, katru reizi izdomāju- nē, neskatīšos naruto! Stulbs viņš ir. Un tad paiet pāris mēneši un jau atkal esmu piekalts. Nu ar naruto es uzsāku dzīvi anime pasaulē, tāpēc tomēr, vairāk vai mazāk uzskatu par pienākumu paskatīties. Veiksmīgi izvairījos gandrīz no visiem fileriem
![]() -------------------- How many Ichigo's does it take to screw in a lightbulb?
One, but it takes ten episodes. |
metaphor |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 141 Joined: 27-February 07 ![]() |
es esmu labi, ja paaris epas redzeejis, t.i., apmeeram 30
![]() ![]() This post has been edited by metaphor: Feb 27 2007, 15:17 -------------------- what does it mean?
![]() |
Madara Uchiha |
![]()
|
Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 1 Joined: 27-February 07 From: pierobeža ![]() |
mm... Naruto... Es taga esmu 133 epā! Bet nevarēju sgaidīt un nostījos jau jaunākās shuuppiden epas!
![]() man tā patīk.. |
Neptuuns |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 126 Joined: 24-March 06 From: Tev aiz muguras ![]() |
Iesaku pēc naruto/sasukes faightinja nemaz neskatiities, tur tikai filleri. Nek9o nezaudeesi, ja uzreiz paariesi uz to shpp drankji
-------------------- How many Ichigo's does it take to screw in a lightbulb?
One, but it takes ten episodes. |
Taka |
![]()
|
Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1817 Joined: 1-September 04 From: Mežmalā, starp Baltezeru un Ādažiem ![]() |
Naruto ne tikai tiek rādīts pa Jetix, viņam arī savs PS2 gamucis-fightings ira...
-------------------- Press any key to continue
|
sandzi |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 355 Joined: 27-January 05 From: purv4iks ![]() |
pieksritu kad jaunas serijas ir glabins tam garajam un nejedzigajam serijam ko vinu palaida kad saske aizgaja manga viss turpinajas bet anime ievilka visu garuma bet par laimi tas bridis ir klat kad jaunas serijas un tatad ari turpinajums ies vala.... gaidu seriju vai ovu kad pastastis ka kakashi dabuja sharingan
|
Nerine |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 216 Joined: 9-May 06 From: Saulītē, meklēju pirmos sniegpulkstenīšus. ![]() |
Man patīk Shippuudens. Tiešām, nevaru vien sagaidīt nākamās sērijas. Galvenais, lai nebūtu tā pat kā ar naruto 1.
![]() -------------------- ~Today is always the most enjoyable day~! ![]() |
Revol |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 944 Joined: 5-October 04 ![]() |
Ir oficiaalas zinjas no AonE ka vinji nesubos Naruto Shippuden:
QUOTE(www.gotwoot.net) Dear AonE fans, After fansubbing Naruto for over 4 years, we regret to inform everyone that we will not be continuing with the series past season one (episode 220). This is for a variety of reasons but the main being that subbing the show is just no longer fun for a lot of the staff members. The show is also a tremendous use of resources for AonE which is hurting our other shows. Naruto Shippuden is not the only show that we are dropping, we will also not be continuing with the Gundam SEED Destiny Special Editions. We will however be subbing the Stargazer OVAs. We ARE still subbing Daa! Daa! Daa!, so do not fear DDD fans. ... -------------------- |
kika-chan |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 49 Joined: 3-November 06 From: plašajā pasaulē ![]() |
njā shippuuden sērijas ir labas bet baigi maz... rokos tik caur torrentiem un meklēju vēl...
![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17 June 2025 - 04:29 |