![]() |
Cienījamie, pirms aizsākat jaunu tēmu par kādu seriālu vai filmu, pārbaudiet, vai tāds pavediens jau nav izveidots. To var izdarīt vai nu šeit vai arī izmantojot meklēšanu.
![]() ![]() |
![]() |
CloudX |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 439 Joined: 1-September 04 ![]() |
Vaj kads vareetu luudzu pateikt kur var dabuut labus naruto volpejperus un muziku no seriala?
-------------------- I dont like anime , anime like's me :P
|
deleted-ray |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 0 Joined: 14-June 04 ![]() |
Es lai dabuutu wallpaperus izmantojusho. A muzonu drosi vien var atrast ieksh dc++ anime hubiem
|
Spectre |
![]()
|
||
![]() Hentai ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1008 Joined: 27-May 04 From: Bristol, UK ![]() |
Naruto vari mekleet katru ceturdienu ..... nu gadas pa retam jau 3-dienaa pa nakti ap 1. Bet nu katru ceturdienu toch meklee www.animesuki.com downloadanime.org www.gotwoot.net/torrents - Vini bikiit leenaak, bet kavlitaate ir manaama P.s. Aizmirsu piebilst tie ir TORRENTI Ieejot animesuki viniem ir links, lai novilktu to progu vai arii meklee dc++ -------------------- ![]() SPECTRE - Special Executive for Counter-intelligence, Terrorism, Revenge, and Extortion |
||
kaarleens |
![]() ![]()
|
![]() Hentai ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1150 Joined: 13-February 04 From: Jelgava ![]() |
ehh paluureeju paarmainjas peec AonE naruto variantu nezinu kaa ir ar subiem japaaniski nerubiiju bet nu video kval vinjiem ir labaaka par anbu nezinu ko dariit mosh tomeer ir veerts gaidiit AonE jo peedeejaa laikaa vinji nebremzee tik traki ar reliizeem kaa senaak protams ir shausmiigi gruuti ka 2 tik labas suberu grupas tulko vienu seriaalu nu ko lai dara Naruto laikam tagad ir populaaraakais anime seriaals pasaulee
-------------------- PERVERTS HELPING PERVERTS
![]() |
Sigfa |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: ALK Posts: 2738 Joined: 17-May 04 From: Starp pudelēm un četrām sienām ![]() |
mnjaa.
nu jaasaka, ka 99 man galiigi nepatika, bet naakmajaa jau vareetu buut arii kaads actions. wallpapers un muuziku meklee ieksh www.narutomania.com . vot taa vot. bet kas nez tur ir ar to filmu? ![]() |
MitSuki |
![]()
|
Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 309 Joined: 13-August 04 ![]() |
It ka ta filma iznaks sogad taka nestreso vienigi brinos vai pie mums radis par to es loti saubos
![]() |
Spectre |
![]()
|
![]() Hentai ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1008 Joined: 27-May 04 From: Bristol, UK ![]() |
JaYzZ man ir aizdomas, ka pat nav ko cereet nemaz. Laiks taa kaa buutu pamosties Tu dziivo Latvijaa
![]() Anyway, cik man ir zinaams filma jau ir iznaakusi. Vot taa vot. Sigfa varu tikai un vieniigi piekrist, jo es cereeju ka vini jau buus shajaa seerijaa ielikushi to, kas buus naakamajaa. Esu nepacietiigs un lasu mangu. Uhhh kas buus veelaak, bet es domaaju kaa vienmeer vilks kaki aiz astes uuuunnn seeriju buus smagi vairaak nekaa mangas. Kaa piemeeram shii seerija iisteniibaa nekur mangaa netika maniita cik atceros. -------------------- ![]() SPECTRE - Special Executive for Counter-intelligence, Terrorism, Revenge, and Extortion |
Sigfa |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: ALK Posts: 2738 Joined: 17-May 04 From: Starp pudelēm un četrām sienām ![]() |
kaa teikts forumos shiis esot filler epizeodes tagad, lai piedziitu mangai.
|
Spectre |
![]()
|
Heh man ar 1 seeriju nedeelaa ir kautkaa smagi pa maz.
Gribu vairaak .......... -------------------- ![]() SPECTRE - Special Executive for Counter-intelligence, Terrorism, Revenge, and Extortion |
kaarleens |
![]()
|
![]() Hentai ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1150 Joined: 13-February 04 From: Jelgava ![]() |
kaads kino iznjemot gibli liidz mums tak nekas nav atnaacis gaidiisim vareno dvdr vai dvdrip =)
-------------------- PERVERTS HELPING PERVERTS
![]() |
Shinobi-sama |
![]()
|
||
![]() Lost in own dreams ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 717 Joined: 22-August 04 From: Jelgava ![]() |
ghibli ir ljoti labs taa ir klasika.. viss ko vinjsh izlaizh...ar nepacietiibu gaidu Miyazaki peedeejo razhojumu "Hauru no Ugoku Shiro" -->zelta zhetons shai studijai -------------------- ![]() |
||
+Chibi+ |
![]()
|
![]() (yaoi) rota 69 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Kaigan Valde Posts: 2066 Joined: 10-September 04 From: sky ![]() |
Hmmm... Ja nu kas... Man ir 90 Naruto seerijas, taadeelj caur DC++ mieriigi var no manis vilkt, man neskaadee...
![]() Aaa, un jaa, man patiik ANBU subs, bet vieni kreisie bija rihtiigi labi... XP ![]() Hah hah, mani fascinee shitas uzraxts! ^__^ -------------------- ![]() |
kaarleens |
![]() ![]()
|
apsveicu visus ar 100 naruto seeriju
![]() -------------------- PERVERTS HELPING PERVERTS
![]() |
MitSuki |
![]()
|
Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 309 Joined: 13-August 04 ![]() |
noskatijos tiko 100 seriju mmm nekas tur vispar nebija, bet 101 jau saksies priecini
![]() |
Sigfa |
![]()
|
jaa, 101 vaidzeetu buut ok. veel kaadas 10 seerijas un filleri buus cauri.
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 25 July 2025 - 11:40 |