![]() |
Cienījamie, pirms aizsākat jaunu tēmu par kādu seriālu vai filmu, pārbaudiet, vai tāds pavediens jau nav izveidots. To var izdarīt vai nu šeit vai arī izmantojot meklēšanu.
![]() ![]() |
![]() |
Arta |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 877 Joined: 30-April 08 From: Paintbucket. ![]() |
Nū, aptuveni tā arī sanāk.
![]() Žēl jau, ka tie fillerīši tik daudz. ._____. -------------------- ![]() Deviant . last.fm addict . Blogger . Tweet tweet . Portfolio . Anime list . YouTube speedpaint videos Interactive. |
Lestats |
![]() ![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 63 Joined: 21-June 09 From: Tukums ![]() |
es vnk nevaru sanjemties naruto skatiities .fileru kaudze piu.
-------------------- |
gaara13 |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 4 Joined: 15-July 09 ![]() |
Naruto faniem.
Te taisās jauna spēle par Noruto latv. val, drīz būs pabeigta. Nākat iekšā pamēģinat uzspēlēt, maz spēlētāju. Tur karoch jāapraksta savu spēlētāju. http://naruto-pasaule.ucoz.lv Esmu pirmais kas piereģistrējos,man patīk spēlēt, bet pagaidām maz spēlētāju,jo vairāk būs jo interesantāk. Pašam ļoti patīk Naruto nostijos jau 117 shipuden sēriju, |
Lestats |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 63 Joined: 21-June 09 From: Tukums ![]() |
es gribu redzēt ka Jugo slepkavot
![]() ![]() ![]() -------------------- |
gaara13 |
![]()
|
Akatsuki ir vēl tas Peins, tas ar būs kruts. Bet es nez. kurā sērijā viņš parādīsies. Pārinieks Peinam ar labs būs, parez sakot pāriniece. Būs interesanti.
![]() Attached thumbnail(s) ![]() |
Lestats |
![]()
|
ehhh peins un ta tur nav tik ljoti shizi
![]() -------------------- |
gaara13 |
![]()
|
Nezin neviens pa kurām dienām Naroto shippuden iziet? Nevaru sagaidīt nākamo sēriju, kas tur notiks. Sasuke tagad normāla komanda būs, man vēl patīk tas Suigetsu. Ko viņi darīs ies Itachi meklēt?
|
Lestats |
![]()
|
nu kjip 23. būs tatad dubult episode...
es čist nez ko viņi darīs man vnk brālens ar čupu spoilerim nomētājis bet pa šito nav stāstījis . -------------------- |
gaara13 |
![]()
|
Nostijos 118 sēriju. Sasuke peirunāja Jugo, tagad viņi ies Itachi meklēt
|
Naga Sadow |
![]()
|
Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 3 Joined: 29-July 09 ![]() |
jē, filleris beidzies un gaidu kautiņu pret peinu!
|
Sigfa |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: ALK Posts: 2738 Joined: 17-May 04 From: Starp pudelēm un četrām sienām ![]() |
|
Naga Sadow |
![]()
|
Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 3 Joined: 29-July 09 ![]() |
piedod, nešķita, ka tas kkāds baigais spoilers.
|
Arta |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 877 Joined: 30-April 08 From: Paintbucket. ![]() |
jē, filleris beidzies un gaidu kautiņu pret peinu! paspoilo veel. ![]() agreed. -- lai nu kā, pēdējā ep so - Spoiler! Highlight the box below to view the hidden text. saaad.. .___. Spoiler! Highlight the box below to view the hidden text. I DIDNT EVEN GET THE CHANCE TO KNOW HIM ='[ OBITŌ ![]() Moš šis arī var gadīties kā spoileris. ;D -------------------- ![]() Deviant . last.fm addict . Blogger . Tweet tweet . Portfolio . Anime list . YouTube speedpaint videos Interactive. |
Lestats |
![]()
|
nez gribējas man visu to garāku bet kā ir tā ir.
-------------------- |
Hikaru |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1427 Joined: 25-October 04 From: Latvia ![]() |
No kurienes viņiem te, kaut kādos Viduslaikos, wireless radio??
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 15 June 2025 - 22:24 |