![]() |
Cienījamie, pirms aizsākat jaunu tēmu par kādu seriālu vai filmu, pārbaudiet, vai tāds pavediens jau nav izveidots. To var izdarīt vai nu šeit vai arī izmantojot meklēšanu.
![]() ![]() |
![]() |
kaarleens |
![]() ![]()
|
![]() Hentai ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1150 Joined: 13-February 04 From: Jelgava ![]() |
nezinu kā jums bet man jaunie endin begining klipi un dziesmas liekas sūdaini naz nepatīk un viss
![]() -------------------- PERVERTS HELPING PERVERTS
![]() |
deleted-ray |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 0 Joined: 14-June 04 ![]() |
Man ar kaut kaa nepievelk. Vislabaak patika tas open and ending kas bija pashaas pirmajaas ep
|
Shinobi-sama |
![]()
|
![]() Lost in own dreams ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 717 Joined: 22-August 04 From: Jelgava ![]() |
Nu man patika pirmais un un priekshpeedeejais Op,En
-------------------- ![]() |
Sigfa |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: ALK Posts: 2738 Joined: 17-May 04 From: Starp pudelēm un četrām sienām ![]() |
jap jap, pirmais un preikshpeedeejais bija baigi labs... it iipashi pirmajaam epaam ending song...
|
Spectre |
![]()
|
![]() Hentai ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1008 Joined: 27-May 04 From: Bristol, UK ![]() |
Nu ja iet runa par Songiem tad laikma tas bija 1 endings or 2, anyway dziesma saucaas WIND.
-------------------- ![]() SPECTRE - Special Executive for Counter-intelligence, Terrorism, Revenge, and Extortion |
kaarleens |
![]()
|
![]() Hentai ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1150 Joined: 13-February 04 From: Jelgava ![]() |
105 bija ļoti ok epizode waiting 106
-------------------- PERVERTS HELPING PERVERTS
![]() |
Taka |
![]()
|
Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1817 Joined: 1-September 04 From: Mežmalā, starp Baltezeru un Ādažiem ![]() |
Naruto ir ļooooooooooooti stiepts imo. Tiku līdz kādai 50 sērijai... nu piegriezās pilnīgi.
Stiepj viņi tās scēnas garumā... katra sērija nu jau sastāv no vismaz 5 minūšu ilgas pozēšanas un bērnības atmiņām. It kā jau interesanti, var skatīties, bet šitā gumijas stiepšana nu baigi atgrūž. -------------------- Press any key to continue
|
Shinobi-sama |
![]()
|
![]() Lost in own dreams ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 717 Joined: 22-August 04 From: Jelgava ![]() |
Yo garaaka gumija jo ilgaak paliks atminjaa. Kopumaa plusu ir vairaak kaa miinusu. 106 ep jau ir "gariigi nokachaat no neta"(tipo laacis mezhaa, bet aada, galja, nagi un gods nomediit jau ir sadaliits)
![]() -------------------- ![]() |
kaarleens |
![]()
|
es nezinu mani laikam saista personāžu harismātisms un galvenokārt tomēr galvenais varonis naruto žēl ka vinš tik maz izmanto sexy shadow replicant tehniku
![]() -------------------- PERVERTS HELPING PERVERTS
![]() |
deBUGa |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 374 Joined: 25-May 04 ![]() |
QUOTE(kaarleens @ Oct 27 2004, 10:11) Redz tur jau vajag attieciigo pretinieku ar noteiktu seksuaalo orientaaciju, pietiekoshi labu redzi un taadiem pavaargaakiem asinsvadiem degunaa... un arii tad atliek vieniigi cereet uz noasinjoshanu... riskanti riskanti... ![]() -------------------- viss augstāk uzrakstītais nepretendē uz absolūto patiesību un ir tikai mans subjektīvais viedoklis...
|
Sigfa |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: ALK Posts: 2738 Joined: 17-May 04 From: Starp pudelēm un četrām sienām ![]() |
mm, vinjam to vaidzeetu paarsaukt par brain wash technique
![]() |
Sigfa |
![]()
|
Ok, good news ppl, te būs tuvāko sēriju nosaukumi
![]() 107: I want to fight you! Finally They Clash, Sasuke VS Naruto 108: Unseen Fissure 109: Introduction of the Sound 110: Special On November 24th, there is an hour-long special entitled "Konoha Five + Wan*, Invincible Formation Goes In Force!" Note that that's the name of the special, not the episode title itself. It's definitely episode 110, not sure yet if it's an hour-long episode or two put together back-to-back. And yes, the special's still part of the main storyline, just like Sasuke vs Gaara and the Sannin battle. *Wan is a pun on the word "one" and the Japanese sound effect for a dog barking. *ņemts no http://www.narutomania.com forumiem* tiem kam neaizgāja kas tur labs, vai arī nemāk angļu val - beidzot filler epizodes būs cauri, un anime ies līdzsvarā ar mangu (visticamāk) un varēsim izbaudīt kvalitatīvu storylainu, nevis kaukādu šitu... |
Shinobi-sama |
![]()
|
Finaly viņi nokausies....
![]() ![]() -------------------- ![]() |
Spectre |
![]()
|
![]() Hentai ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1008 Joined: 27-May 04 From: Bristol, UK ![]() |
He he he. Tas par to Rasengan uzmaakshanos.
A naaksies apbeedinaat, jo next tb 107 epaa vinitik bikiit tur ...... buus jaagaida kaada 11? or pat 12? seerija kad vini taaaaa nu riktiigi pleesiisies tiesa vini tur pleesiisies vairakas epas tas tochna. Jo kaa jau mees visi zinam Naruto tiek stiepts kaa vien tik var stiept. Es sekoju mangai ![]() -------------------- ![]() SPECTRE - Special Executive for Counter-intelligence, Terrorism, Revenge, and Extortion |
Taka |
![]()
|
Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1817 Joined: 1-September 04 From: Mežmalā, starp Baltezeru un Ādažiem ![]() |
Jep. Naruto tiek stiepts nejēdzīgi. Vismaz kāds man piekrīt.
It kā jau interesanti, bet stieeeeeeeptiiiiiiiii ![]() -------------------- Press any key to continue
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17 June 2025 - 20:52 |