![]() |
Cienījamie, pirms aizsākat jaunu tēmu par kādu seriālu vai filmu, pārbaudiet, vai tāds pavediens jau nav izveidots. To var izdarīt vai nu šeit vai arī izmantojot meklēšanu.
![]() ![]() |
![]() |
Sigfa |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: ALK Posts: 2738 Joined: 17-May 04 From: Starp pudelēm un četrām sienām ![]() |
... [..] tu vispaar shito topiku esi lasiijis?
|
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
|
Rob_X |
![]()
|
Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 491 Joined: 16-February 04 From: Riga ![]() |
kaada veel topica lasiishana ??? vai vinsh vispaar ir anime redzeejis now that is the question!
![]() (aciim redzami ka nav) ![]() |
Spectre |
![]()
|
![]() Hentai ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1008 Joined: 27-May 04 From: Bristol, UK ![]() |
Jaa p[alasiju te kaadu laicinu nebiju gaajis iekshaa skatos Naruto fani ir savairojushies
![]() Par downloadeeshanu tik tieshaam neiesaku aprobezhoties ar Bittornaado vai veel kaadu primitiivaaku torrentu klientu. BitComet [manas atzinas staajaas par sho te] Auzeus tas buutu otrais [tulit kaads blaus, ka shis ir labaaks] Katram savs nestriideeshos. Bet anyway novelkot vai openojot pa taisno torrent failinu taa saukto tracer failu vinsh automaatiski piedaavaas atkekseet ko gribi nokachaat un , ko negribi. ![]() ANBU ar AONE atkal slinko driiz jau next epa es veel ieprieksheejo neesu redzeejis GRRHHHHH [Saapi mazinaaja jaunaa GSD epizode] -------------------- ![]() SPECTRE - Special Executive for Counter-intelligence, Terrorism, Revenge, and Extortion |
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
*bļauj* AZUREUS IR LABĀKS! @_@
![]() Gan jau fani būtu vairāk, ja Naruto nebūtu tik daudz sērijas. Ja piemēram, kāds grib pēkšņi sākt skatīties, aizies kāds laiciņš, kamēr tiks līdz 100-kurai tur sērijai.... |
deBUGa |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 374 Joined: 25-May 04 ![]() |
QUOTE(Kikyou @ Jan 11 2005, 13:48) *piebiedrojas Kikyou... sāk lēkāt apkārt un skandināt līdz...* ![]() Īstenībā nav ne vainas. Iesāku skatīties Naruto, kad seriāls bija ticis jau līdz 60-70 sērijai... vienā elpas vilcienā... it sevišķi tāpēc, ka dažas cīņas izstieptas pa vairākām sērijām... Tagad aptuveni tādā pašā veidā skatos Inuyasha. -------------------- viss augstāk uzrakstītais nepretendē uz absolūto patiesību un ir tikai mans subjektīvais viedoklis...
|
SheWr |
![]()
|
![]() Lone Wolf ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: weirdo Posts: 901 Joined: 17-December 04 From: Gotei 13 ![]() |
QUOTE(deBUGa @ Jan 11 2005, 14:16) QUOTE(Kikyou @ Jan 11 2005, 13:48) *piebiedrojas Kikyou... sāk lēkāt apkārt un skandināt līdz...* ![]() Īstenībā nav ne vainas. Iesāku skatīties Naruto, kad seriāls bija ticis jau līdz 60-70 sērijai... vienā elpas vilcienā... it sevišķi tāpēc, ka dažas cīņas izstieptas pa vairākām sērijām... Tagad aptuveni tādā pašā veidā skatos Inuyasha. Jautaajums. Kur tu skaties seerijas? -------------------- ![]() |
deBUGa |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 374 Joined: 25-May 04 ![]() |
QUOTE(SheWr @ Jan 11 2005, 14:23) Hmmm... dīvains jautājums... ![]() nokačāju un skatos... -------------------- viss augstāk uzrakstītais nepretendē uz absolūto patiesību un ir tikai mans subjektīvais viedoklis...
|
SheWr |
![]()
|
![]() Lone Wolf ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: weirdo Posts: 901 Joined: 17-December 04 From: Gotei 13 ![]() |
???
![]() Tad kaapeec tu skai ka iesaaki skatiities tad kad seriaals bija ticis liidz 60-70 seerijai??? Ja jau tu pumpee, kapee nepumpee vienkaarshi 1, 2, 3, 4, 5, 6, u.t.t. ? -------------------- ![]() |
deBUGa |
![]()
|
QUOTE(SheWr @ Jan 11 2005, 17:35) Tad kaapeec tu skai ka iesaaki skatiities tad kad seriaals bija ticis liidz 60-70 seerijai??? Ja jau tu pumpee, kapee nepumpee vienkaarshi 1, 2, 3, 4, 5, 6, u.t.t. ? ![]() Sāku skatīties Naruto tikai gadu atpakaļ, kad bija iznākušas(izrādītas japānas TV/nosubotas/pieejamas iekš i-neta) jau 60 ar kapeikām sērijas un divās-trijās nedēļās "nopumpēju" un noskatījos visas... kopš tā laika reizi pāris nedēļās kačāju svaigi iznākušās... P.S. Kāds pavecāks posts iz šā threada. -------------------- viss augstāk uzrakstītais nepretendē uz absolūto patiesību un ir tikai mans subjektīvais viedoklis...
|
SheWr |
![]()
|
Nu tad viss labi.
![]() Vienkaarshi kaa tu pateici seriaals, taa man ascieejaas ar seerijaam pa televizoru.. -------------------- ![]() |
deBUGa |
![]()
|
QUOTE(SheWr @ Jan 11 2005, 19:26) A vai tad nav? Pa Japānas TV anime arī rāda. ![]() -------------------- viss augstāk uzrakstītais nepretendē uz absolūto patiesību un ir tikai mans subjektīvais viedoklis...
|
SheWr |
![]()
|
Ja man buutu japaanju televiizija, tad jau skatiitos...
![]() Kautkaadi aazieshu kanaali bija pa sateliitu, bet tie laikam korejieshu vai kiinieshu... -------------------- ![]() |
deBUGa |
![]()
|
Mēneša pērle
![]() ![]() ![]() QUOTE(SheWr @ Jan 12 2005, 14:07) Žetons... ![]() -------------------- viss augstāk uzrakstītais nepretendē uz absolūto patiesību un ir tikai mans subjektīvais viedoklis...
|
SheWr |
![]()
|
woops!
![]() ![]() Vismaz zhetonu dabuuju! ![]() -------------------- ![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18 June 2025 - 20:18 |