![]() |
Cienījamie, pirms aizsākat jaunu tēmu par kādu seriālu vai filmu, pārbaudiet, vai tāds pavediens jau nav izveidots. To var izdarīt vai nu šeit vai arī izmantojot meklēšanu.
![]() ![]() |
![]() |
Sigfa |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: ALK Posts: 2738 Joined: 17-May 04 From: Starp pudelēm un četrām sienām ![]() |
zini, cilveeki meedz pamatot savu viedokli, ja vinjiem kaads oponee... nu labi, pietiks offtopikot.
Eniiveij, man taa peedeejaa seerija bish nepatika... nekaa taada specifiska ko atmineeties. Labaakais pagaajushaa seerijaa bija naakamaas seerijas preview. Vareetu iisteniibaa buut taa, ka shii seerija bija ievads naakamajai notikumu arkai... hmm. |
Shinobi-sama |
![]()
|
![]() Lost in own dreams ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 717 Joined: 22-August 04 From: Jelgava ![]() |
Seriaalu par gjeniaalu saukt buut absoluutaakais greeks un taa runaat speej tikkia taadi kuriem redzeeto anime skaits ir uz vienas vai vairaakas roku pirkstiem skaitaams.. ka arii pashu redzeeto anime saturs liktu shaubiities par to saturu ja Naruto tiek uzstuteets everestaa...
Naruto diezgan interesanta ziepene kura speej piesaistiit masas ar to ka tur diezgan labi ir savienots action elements ar story.. un sizhepts ir izstiepts tik taalu(vinji pieljaava kljuudu ar pirmo battle uz tilta un turpmaak censhas laboties) lai tautas mas gribeetu redzeet arii nakamo epu..... pag pag tu noskaties pirmaas 20-epas.. un sapratiisi par stiepshanu -------------------- ![]() |
Taka |
![]()
|
Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1817 Joined: 1-September 04 From: Mežmalā, starp Baltezeru un Ādažiem ![]() |
Stiepts, stiepts, stiepts, stieeeeeeepttttttttttttttttttttttttttttssssssssssssss
![]() -------------------- Press any key to continue
|
Ito no Kazuki |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 183 Joined: 10-October 04 From: Girl Next Door ![]() |
Nu jā, animatoriem arī maizīte jāpelna
![]() 118 sērija mani sarūgtināja biš' - biju cerējusi uz kārtējo to the death maču, domās jau aizlūdzot par Kibas dvēseles mūžīgo mieru...Te tev nu bija...Bet Orochimaru agonizējošā dušā iešana gan bija lols ![]() ![]() Šodien, pēc apgrūtinošās matemātikas olimpiādes, mēs ar Aty-sanu (kura jpr anonīma klīst pa otaku - come out, darling ![]() ![]() -------------------- ![]() Boundless Love These falling dreams One life one flower for the frail reality |
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
Tagad tikai atliek gaidīt 119.... 118. atstāja mani bez cīņas ._. *pukojās*
Nee, nee, Kazuki, tu ar' mangu nelasi? o.o Anyway; par to tēmu ko jūs te iesākāt.... Protams, pati šī anime itkā nav nekas īpašs. Cik reizes neesmu pukojusies par to ka tās sērijas pārāk izstieptas, bla bla... bet nekad vēl nēesmu apsvērusi domu beigt skatīties... xD Bet varbūt nevajag šmorēt tam Shrew galvā, ka "Akdievs, tur tak nekā nav!"... gan jau ar laiku tāpat to sapratīs... Vai arī varbūt nē. Domas atšķirās, kā nekā... Laiks rādīs.... xD |
Ito no Kazuki |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 183 Joined: 10-October 04 From: Girl Next Door ![]() |
Nep, es esmu pasaules slinkākais mangas lasītājs...ja nav shonen ai, tad vispār nafig
![]() Nez, man Naruto patīk...Tie tēli kaut kā tuvi kļuvuši...But, then again, man patīk arī Shaman king...*krata pirkstu - nemācieties no kazuki sliktās gaumes* -------------------- ![]() Boundless Love These falling dreams One life one flower for the frail reality |
+Chibi+ |
![]()
|
![]() (yaoi) rota 69 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Kaigan Valde Posts: 2066 Joined: 10-September 04 From: sky ![]() |
QUOTE(SheWr @ Jan 14 2005, 19:47) QUOTE(Sigfa @ Jan 14 2005, 18:41) kuraa vietaa es saku, ka viedoklis ir stulbs? Iemaacies lasiit. Es tev saku, ka tavs viedoklis ir stipri nepamatots... vispaar, neesmu dzirdeejis nevienu argumentu no tavas puses, kapeec naruto buutu kas labs, vai kaa tu saki, gjeniaals. Piedod, es nezinaaju ka man katra doma jaapamato... Teiksim taa - Man vienkaarshi patiik shis originaalais stils. Hei, hei, chill out, guys! Ko jūs piesienaties vārdiem? ![]() ![]() -------------------- ![]() |
Sigfa |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: ALK Posts: 2738 Joined: 17-May 04 From: Starp pudelēm un četrām sienām ![]() |
necilaa vecus suudus, ka nesaak smirdeet.
|
+Chibi+ |
![]()
|
![]() (yaoi) rota 69 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Kaigan Valde Posts: 2066 Joined: 10-September 04 From: sky ![]() |
*zips mouth*
![]() -------------------- ![]() |
kaarleens |
![]()
|
![]() Hentai ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1150 Joined: 13-February 04 From: Jelgava ![]() |
vispaa cik reiz man ir bijusi ideja nevilkt jaunaas reliizes pagaidiit ka iznaak 10 -20 epas ko neesmu redzeejis un tad skatiities bet nu nekaa vienmeer novelku jaunaas ehh par to gjenilitaate nu naz man naruto ir shausmiigi kontrastains ir briizhi ka zhoklji mezhgjaas no zhaavaashaanaas ir akala ka ir shausmiigi intresanti un ir ka 0 emocijas vispaa domaaju shovs janoskataas liidz galam un tad jaaspriezh vai ir vai nav gjeniaals nu katraa zinjaa vinsh ir pelniijis vismaz cienju par to ka ir pati populaaraaka interneta anime nu jau gadus 1.5 - 2
-------------------- PERVERTS HELPING PERVERTS
![]() |
Spectre |
![]()
|
![]() Hentai ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1008 Joined: 27-May 04 From: Bristol, UK ![]() |
Jap Jap jaapiekriit karlitosam shii ir anime uz kuras es veicu savu pirmo ANIME maratonu .... alll respect, pateicoties Naruto es arii kluvu par aniem addict cilveecinu nezinu ja nebutu naruto iespeejams tas process buutu bikiit ilgaaks, naruto to visu paatrinaaja.
P.S. par Filmu nekas nav dzirdeets .... ???????? -------------------- ![]() SPECTRE - Special Executive for Counter-intelligence, Terrorism, Revenge, and Extortion |
+Chibi+ |
![]()
|
kaut kādā mistiskā veidā es no kāda dotajā mirklī to filmu velku caur DC++... Es pat neatceros, ka būtu ielikusi to downloados, bet tas tā..
Sigfa |
![]()
|
visticamaak feiks. Nekur neesu redzeejis, ka kaadi saberu buutu izlaidushi filmu.
|
+Chibi+ |
![]()
|
Spectre |
![]()
|
![]() Hentai ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1008 Joined: 27-May 04 From: Bristol, UK ![]() |
Nuuu peec filmas izlaishanas vairaakaas vietaas paradiijaas vienas pat bija DVD-R tipash bet nu viss bija feiks ........ SOB
-------------------- ![]() SPECTRE - Special Executive for Counter-intelligence, Terrorism, Revenge, and Extortion |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 19 June 2025 - 02:05 |