![]() |
Cienījamie, pirms aizsākat jaunu tēmu par kādu seriālu vai filmu, pārbaudiet, vai tāds pavediens jau nav izveidots. To var izdarīt vai nu šeit vai arī izmantojot meklēšanu.
![]() ![]() |
![]() |
+Chibi+ |
![]()
|
![]() (yaoi) rota 69 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Kaigan Valde Posts: 2066 Joined: 10-September 04 From: sky ![]() |
*beridzot dabūīja noskatīties 118o* Hah hah hah hah hah hah
![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- ![]() |
+Chibi+ |
![]()
|
![]() (yaoi) rota 69 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Kaigan Valde Posts: 2066 Joined: 10-September 04 From: sky ![]() |
Hah hah hah hah hah!!!!
Labi, esw emsu nomierinājusies. Kāds zina, cik garš ir tas mūvijs? Jo ja ap 40 min, tad man nav nekāds feiks..... ![]() -------------------- ![]() |
Sigfa |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: ALK Posts: 2738 Joined: 17-May 04 From: Starp pudelēm un četrām sienām ![]() |
naruto muuvijs ir ap 2h cik zinu.
|
deleted-ray |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 0 Joined: 14-June 04 ![]() |
|
SheWr |
![]()
|
![]() Lone Wolf ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: weirdo Posts: 901 Joined: 17-December 04 From: Gotei 13 ![]() |
Eeeh. Noskatiijos beidzot pirmaas 19 seerijas. Nu man taa vilkshana garumaa neko netrauceeja , jo man ir stabila vieta no kurienes pa vienai seerijai, aatri velku. Nu man ljoti patika taa kauja uz tilta. Beigaas jau asaras pa aciim spiedaas laukaa...
-------------------- ![]() |
Sigfa |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: ALK Posts: 2738 Joined: 17-May 04 From: Starp pudelēm un četrām sienām ![]() |
Hmm, nu es tagad velku kautkaadus mistisskus naruto OVA... riit pazinjoshu kas tie taadi...
|
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
Oi pagaaaaa.... vai tad tie nav tas pats kas Naruto Jump Fest? o_o;;
Cik es dzirdēju, anyway... |
Sigfa |
![]()
|
Ir
![]() |
Taka |
![]()
|
Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1817 Joined: 1-September 04 From: Mežmalā, starp Baltezeru un Ādažiem ![]() |
Naruto JumpFesta 2003=Naruto OVA1
Naruto JumpFesta 2004=Naruto OVA2 Juceklis manuprāt cēlies no tā, ka to nupat abus izlaida arī ANBU-AonE un nosauca par Naruto OVA1-2 -------------------- Press any key to continue
|
Sigfa |
![]()
|
nu, prikols ir tur, ka ir paraadijies ari OVA 03...
|
Taka |
![]()
|
Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1817 Joined: 1-September 04 From: Mežmalā, starp Baltezeru un Ādažiem ![]() |
... droši vien JumpFesta 2005
![]() -------------------- Press any key to continue
|
Sigfa |
![]()
|
|
Spectre |
![]()
|
![]() Hentai ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1008 Joined: 27-May 04 From: Bristol, UK ![]() |
Jap jap deiomzheel jaasaka ka ne OVA 3 ne Muuvijs nekur joprojaam nav paaraadiijies [SOB], a juceklis radaas tur ka ANbu ar Aoni beidzot izlaida un veel iznaaca OVA 2 [Jumpafesta 2004] DVD versija - luuk arii buutu visa lielaa misteerija un taas atrisinaajums ir anyway VELKAM
![]() -------------------- ![]() SPECTRE - Special Executive for Counter-intelligence, Terrorism, Revenge, and Extortion |
+Chibi+ |
![]()
|
bāc, 119 sērija bez faitiem..... >.< I mean - kuru interesē, ko Šika domā par saviem teammates?
![]() -------------------- ![]() |
Sigfa |
![]()
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 19 June 2025 - 04:02 |