![]() |
Cienījamie, pirms aizsākat jaunu tēmu par kādu seriālu vai filmu, pārbaudiet, vai tāds pavediens jau nav izveidots. To var izdarīt vai nu šeit vai arī izmantojot meklēšanu.
![]() ![]() |
![]() |
Rob_X |
![]()
|
Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 491 Joined: 16-February 04 From: Riga ![]() |
Taa lieta saucas Character Development un ir vajadziiga katraa animee, piemeram, tikko Bleach 15 serija bija galigs fufels bez jebkada action, ja nenem vera komiskos gabalus kaa dveseles aizvietotaju ar beisbola nuju.... khm offtopic... nu jau saprataat
![]() |
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
// offtopic continues // Oh PLEASE... un es nupat sāku Bleach 15 vilkt.... .____.
|
Dzonis |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 585 Joined: 19-February 04 ![]() |
*arī offtopic* oi! nemaz nezināju ka jau 15ā sērija iznākusi!p.s.palasiet mangu..nu tur tiešām,skatoties tikai seriālu, daudz zaudējat (laikam jau bezcers ko tamlīdzīgu "iemērēt".kustīgas bildītes laikam jau labākas)..
-------------------- |
gix |
![]()
|
Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 23 Joined: 31-October 04 ![]() |
pilnigi nesakarigs offtopic, nebija citur kur atrakstities!
|
Ito no Kazuki |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 183 Joined: 10-October 04 From: Girl Next Door ![]() |
QUOTE(+Chibi+ @ Jan 23 2005, 01:11) bāc, 119 sērija bez faitiem..... >.< I mean - kuru interesē, ko Šika domā par saviem teammates? ![]() ![]() ![]() -------------------- ![]() Boundless Love These falling dreams One life one flower for the frail reality |
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
Eu nākamnedēļ itkā nebūs Naruto? Tā vismaz izlasīju...
|
+Chibi+ |
![]()
|
![]() (yaoi) rota 69 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Kaigan Valde Posts: 2066 Joined: 10-September 04 From: sky ![]() |
QUOTE(Sigfa @ Jan 23 2005, 02:09) QUOTE(+Chibi+ @ Jan 23 2005, 01:11) bāc, 119 sērija bez faitiem..... >.< I mean - kuru interesē, ko Šika domā par saviem teammates? ![]() tas jau ir... ok... ![]() ok, i must have grown impatient waiting for Sasuke to get out of that bucket! ![]() -------------------- ![]() |
SheWr |
![]()
|
![]() Lone Wolf ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: weirdo Posts: 901 Joined: 17-December 04 From: Gotei 13 ![]() |
Eeeh...es tuuliit pakaarshos! Tieshi rodas probleemas ar downloadiem kad tieku liidz 42 seerijai (tur kur izsleegshanas machi pirms 3 paarbaudiijuma)... Baigi gribas zinaat, kas pret ko ciiniisies. Kaads var man pateikt pret ko ciiniisies Naruto un vispaar kaads buus sakaartojums tajos izsleegshanas machos? A kaads no Ino komandas tiks taalaak...?
-------------------- ![]() |
Taka |
![]()
|
Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1817 Joined: 1-September 04 From: Mežmalā, starp Baltezeru un Ādažiem ![]() |
QUOTE(SheWr @ Jan 23 2005, 14:27) Eeeh...es tuuliit pakaarshos! Tieshi rodas probleemas ar downloadiem kad tieku liidz 42 seerijai (tur kur izsleegshanas machi pirms 3 paarbaudiijuma)... Baigi gribas zinaat, kas pret ko ciiniisies. Kaads var man pateikt pret ko ciiniisies Naruto un vispaar kaads buus sakaartojums tajos izsleegshanas machos? A kaads no Ino komandas tiks taalaak...? Patience is a virtue - kā teica viens gudrais... -------------------- Press any key to continue
|
+Chibi+ |
![]()
|
![]() (yaoi) rota 69 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Kaigan Valde Posts: 2066 Joined: 10-September 04 From: sky ![]() |
QUOTE(SheWr @ Jan 23 2005, 15:27) Eeeh...es tuuliit pakaarshos! Tieshi rodas probleemas ar downloadiem kad tieku liidz 42 seerijai (tur kur izsleegshanas machi pirms 3 paarbaudiijuma)... Baigi gribas zinaat, kas pret ko ciiniisies. Kaads var man pateikt pret ko ciiniisies Naruto un vispaar kaads buus sakaartojums tajos izsleegshanas machos? A kaads no Ino komandas tiks taalaak...? man nenormāli gribas tev paspoilot un visu izstāstīt, bet tas jau vairs nebūs interesanti.... Just wait a bit. ![]() -------------------- ![]() |
Kikyou |
![]()
|
Man ar nagi niez.......... x_____x;
*turās pretī kārdinājumam pateikt kas būs tālāk, blenžot laukā pa logu uz sniedziņu* |
+Chibi+ |
![]()
|
*atkal un atkal smejas par savu signature* <--- īsti gan nepalīdz turēties pretī kārdinājumam...
![]() -------------------- ![]() |
SheWr |
![]()
|
![]() Lone Wolf ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: weirdo Posts: 901 Joined: 17-December 04 From: Gotei 13 ![]() |
Hehe...pats jau noskatiijos. Zheel ka Sakura un Hinata netika...
-------------------- ![]() |
+Chibi+ |
![]()
|
es, protams, neizrādu savu nepatiku pret Sakuru, bet, nu, pilnīgi objektīvi - nu kur viņai Chuninu exāmens? Viņai pat nav normālu tehniku....
![]() -------------------- ![]() |
Sigfa |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: ALK Posts: 2738 Joined: 17-May 04 From: Starp pudelēm un četrām sienām ![]() |
mnjaa, nu veelaak jau vinjai ir imrovements... nemineeshu gan kaads, lai nespoilotu shwram, bet pilniigi useless statuss nezuud.
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 19 June 2025 - 07:58 |