![]() |
Cienījamie, pirms aizsākat jaunu tēmu par kādu seriālu vai filmu, pārbaudiet, vai tāds pavediens jau nav izveidots. To var izdarīt vai nu šeit vai arī izmantojot meklēšanu.
![]() ![]() |
![]() |
+Chibi+ |
![]()
|
![]() (yaoi) rota 69 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Kaigan Valde Posts: 2066 Joined: 10-September 04 From: sky ![]() |
![]() ![]() -------------------- ![]() |
Sigfa |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: ALK Posts: 2738 Joined: 17-May 04 From: Starp pudelēm un četrām sienām ![]() |
kur nu... veel tachu Tsunade obaa-chan un Ero-sennin.
|
+Chibi+ |
![]()
|
![]() (yaoi) rota 69 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Kaigan Valde Posts: 2066 Joined: 10-September 04 From: sky ![]() |
*atsauc atminjaa peedeejo faitu starp shiem triis* ne vella vinjeim nesanaax! jau tik veci krakji.....
![]() -------------------- ![]() |
Spectre |
![]()
|
![]() Hentai ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1008 Joined: 27-May 04 From: Bristol, UK ![]() |
Natruto ir leilaakas izredzes nekaa Ero-sennin un ooba-can kopaa saliekot un veel kvadraataa iebaazhot.
me iisteniibaa mangu kadu laiku nelasu, bet tik taalu cik biju ticis mani saaka neapmierianat tas, ka releesojot kyuubiju nu jau nekontraleejamaa stadijaa un apvienojot to vel ar jutsu viensh tiek uzvareets .... nuuu kamoon tas ir crap tad nevaidzeeja vispaar vinam to kyuubiju likt iekshaa, kaa kautkas Ultimate var tikt uzvareets vispaar...... tas ir patuveni, kaa izskriet ar M-16 pretr tanku un rekaa sanaaca ![]() -------------------- ![]() SPECTRE - Special Executive for Counter-intelligence, Terrorism, Revenge, and Extortion |
Forgotten*Memory |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 126 Joined: 17-September 04 ![]() |
Hmm... Man radās kāds jautājums. Varbūt tie, kas ir lasījuši jauno 245 chapter'u mangai varētu atbildēt cik tad īsti gadi ir pagājuši - divi vai trīs? Vnk nebija iespējas visu izskatīt un vēlējos zināt...
-------------------- ![]() "..." |
Dzonis |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 585 Joined: 19-February 04 ![]() |
QUOTE(Forgotten*Memory @ Jan 30 2005, 16:05) Hmm... Man radās kāds jautājums. Varbūt tie, kas ir lasījuši jauno 245 chapter'u mangai varētu atbildēt cik tad īsti gadi ir pagājuši - divi vai trīs? Vnk nebija iespējas visu izskatīt un vēlējos zināt... cik atceros, tad tika mineeti 2 gadi [edited]izraadaas, ka bija 2 ar pus gadi..... -------------------- |
SheWr |
![]()
|
![]() Lone Wolf ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: weirdo Posts: 901 Joined: 17-December 04 From: Gotei 13 ![]() |
Man taa sagribeejaas juusu viedokli dzirdeet... Kura no saakuma dziesmaam jums vislabaak patiik? Man personiigi Haruka Kanata lielkas visnormaalaakaa...
-------------------- ![]() |
CloudX |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 439 Joined: 1-September 04 ![]() |
![]() -------------------- I dont like anime , anime like's me :P
|
+Chibi+ |
![]()
|
Tikai un Vienīgi Haruka Kanata. No Rocks man slikti metas, bet pārējās ir pilnīgi vienaldzīgas. Un vienīgais ending songs, kas man patīk ir Akeboshi - Wind. Naruto vispār mani pārsteidz ar nelabu izvēli OP un ED singlu izvēlē. >.>
SheWr |
![]()
|
![]() Lone Wolf ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: weirdo Posts: 901 Joined: 17-December 04 From: Gotei 13 ![]() |
Man patiik arii visas naruto OST dziesmas. Miiljaakaas ir : Turn Over (vienkaarshi laba melodija un saistaas ar labiem notikumiem), Sadness and Sorrow (saistaas ar ljoti emocionaaliem un beediigiem notikumiem) un visbeidzot Afternoon of Konoha (vienkaarshi jautra dziesminja)
Ja kaads nezin kur taas var dabuut, tad rekur mazs links: http://www.narutofan.com/index.php/content-multimedia,music -------------------- ![]() |
Forgotten*Memory |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 126 Joined: 17-September 04 ![]() |
Intro - Haruka Kanata
Outro - Wind/(Ne visa)Ima Made Nando Mo Ļoti kaitinoša dziesma ir Harumonia >< -------------------- ![]() "..." |
+Chibi+ |
![]()
|
Naruto OST pats par sevi ir ļoti labs!
SheWr |
![]()
|
Es taadu muuziku parasti neklausos, bet peedeejaa laikaa man ljoti ir iepaticies Naruto OST.
+Chibi+ |
![]()
|
tas ir labi, ka mūzika vienmēr ir atbilstoša situācijai, un klasuoties, tā jau uzreiz asociējas ar cīņām, briesām, sorrow vai sexy no jutsu, heh heh. Viss atbilstošs.
![]() -------------------- ![]() |
sasuke321 |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 86 Joined: 5-November 04 ![]() |
jo iipassi sexy no jutsu
![]() -------------------- Life is given to every fool
but the power to take life only to the chosen ones. |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 23 July 2025 - 09:23 |