![]() |
Cienījamie, pirms aizsākat jaunu tēmu par kādu seriālu vai filmu, pārbaudiet, vai tāds pavediens jau nav izveidots. To var izdarīt vai nu šeit vai arī izmantojot meklēšanu.
![]() ![]() |
![]() |
deBUGa |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 374 Joined: 25-May 04 ![]() |
QUOTE(sasuke321 @ Jan 31 2005, 17:06) Visstipraakaa Naruto jutsu (it sevishkji kombineejot ar "nekontroleejamo vairoshanos") darbojas vismaz pret diviem hokage/sanin liimenja chariem... ![]() -------------------- viss augstāk uzrakstītais nepretendē uz absolūto patiesību un ir tikai mans subjektīvais viedoklis...
|
+Chibi+ |
![]()
|
![]() (yaoi) rota 69 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Kaigan Valde Posts: 2066 Joined: 10-September 04 From: sky ![]() |
nu jā, vienīgais, kuru sexy no jutsu + nekontrolējama vairošanās neietekmētu, būtu Orochimaru...
![]() ![]() -------------------- ![]() |
SheWr |
![]()
|
![]() Lone Wolf ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: weirdo Posts: 901 Joined: 17-December 04 From: Gotei 13 ![]() |
vinju mazliet ietekmee taads notikums, kad vinja vecais sensei vinjam velk aaraa dveeseli, bet beigaas neitralizee rokas...
![]() -------------------- ![]() |
deBUGa |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 374 Joined: 25-May 04 ![]() |
QUOTE(SheWr @ Jan 31 2005, 21:13) vinju mazliet ietekmee taads notikums, kad vinja vecais sensei vinjam velk aaraa dveeseli, bet beigaas neitralizee rokas... Nu gluzhi kaa tajaa anekdotee: "Kam nav rocinju, tam nav cepuminja"... ![]() ![]() -------------------- viss augstāk uzrakstītais nepretendē uz absolūto patiesību un ir tikai mans subjektīvais viedoklis...
|
+Chibi+ |
![]()
|
![]() (yaoi) rota 69 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Kaigan Valde Posts: 2066 Joined: 10-September 04 From: sky ![]() |
mjā, bet bez vecā sensei jau vairs nekā nav palicis... Nu kurš possibly varētu viņam stāties pretī un succeed? Ja nu vienīgi Itachi.
-------------------- ![]() |
Sigfa |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: ALK Posts: 2738 Joined: 17-May 04 From: Starp pudelēm un četrām sienām ![]() |
tu atkal aizmirsti vienu faktu- vinjam nav roku. Taatad visi jutsu atkriit uzreiz (one on one). Vinjsh steipties un kost kaa chuuska un atriit savu zobilu, bet nu...
|
Sigfa |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: ALK Posts: 2738 Joined: 17-May 04 From: Starp pudelēm un četrām sienām ![]() |
puika, ja tu buutu skatiijies seerijas un varbuut arii nedaudz palasiijis sho threadu, tad te ir cilveeki, kas veel nav tikushi liidz tai vietai, un vispaar par tik izteiktu spoileri es tev liktu banu no foruma.
|
SheWr |
![]()
|
![]() Lone Wolf ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: weirdo Posts: 901 Joined: 17-December 04 From: Gotei 13 ![]() |
nu visu prieku sabojaajaa...es jau cereeju ka orochimaru staigaas kaa kompostkaudze apkaart, bet neeee! kaadam vajadzeeja visu pateikt...
deBUGa |
![]()
|
QUOTE(Sigfa @ Jan 31 2005, 21:56) Zem topika skaidri un gaishi rakstiits: "daudz SPOILERU"... taapeec nevajag njemt tik tuvu pie sirds, ja kaads ko ir izpljaapaajis...-------------------- viss augstāk uzrakstītais nepretendē uz absolūto patiesību un ir tikai mans subjektīvais viedoklis...
|
sasuke321 |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 86 Joined: 5-November 04 ![]() |
labi liidz kurai seerijai esat tikussi??
-------------------- Life is given to every fool
but the power to take life only to the chosen ones. |
Sigfa |
![]()
|
Labi, davai negvelz daudz un runaa on topic. DeBuga taisniiba, bet tomeer- tik ljoti lielus spolerus labaak likt tagos, lai vai kaa.
|
sasuke321 |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 86 Joined: 5-November 04 ![]() |
labi labi
kkipa orochimaru hand seal vinss nevar taisiit vel jau ir pakalpinni -------------------- Life is given to every fool
SheWr |
![]()
|
buus man mazliet vairaak naruto manga jaapalasa....tad pats ar zinaashu kas tur taalaak notiks...
sasuke321 |
![]()
|
tad jau pats sev spoilo taa mazliet
-------------------- Life is given to every fool
SheWr |
![]()
|
Pareizi izdariiji Tsunade!!! Es jau pie datora kaa mazs beerns bljaavu: nedari to Tsunade! Nedari to!!!! ... Un vinja tomeer arii nepaliidzeeji Orochimaru (vismaz tagad
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 22 June 2025 - 06:53 |