![]() |
Cienījamie, pirms aizsākat jaunu tēmu par kādu seriālu vai filmu, pārbaudiet, vai tāds pavediens jau nav izveidots. To var izdarīt vai nu šeit vai arī izmantojot meklēšanu.
![]() ![]() |
![]() |
Ito no Kazuki |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 183 Joined: 10-October 04 From: Girl Next Door ![]() |
Wāāā, oranžais tērps ir rullis - treniņtērpi nekad nepamet modes defilē
![]() Bet jāpiekrīt, jāpiekrīt, Naruto tiek stipri apdalīts...Kage Bunshin un Rasnegan vairs neizraisa tādus sajūsmas spiedzienus kā agrāk ![]() -------------------- ![]() Boundless Love These falling dreams One life one flower for the frail reality |
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
Mjāaaa... Sasukes pagaidu tērps izskatījās neerts... proti, savienots tas tērps bija... nez kā viņš no tāda tika ārā... vai vēlsvarīgāk, kādā veidā iekšā? o_o
|
Sigfa |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: ALK Posts: 2738 Joined: 17-May 04 From: Starp pudelēm un četrām sienām ![]() |
Kazuki... spiedzienus? O_O
|
+Chibi+ |
![]()
|
![]() (yaoi) rota 69 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Kaigan Valde Posts: 2066 Joined: 10-September 04 From: sky ![]() |
Man gan rihtīgi patikās jaunās Sas'kes drēbes! Depresīvais puika, viss melnā, hah hah hah...
![]() ![]() Viņš ir ne tikai tehniku, bet arī normālu drēbju apdalīts... Ok, labi, viņam uz galvas nav apakšbixes kā Chouji, but still.... ![]() ![]() -------------------- ![]() |
Westy |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 232 Joined: 28-February 04 ![]() |
Palasiet divas peedeejaas Naruto mangas, tur Sakurai un Naruto jauni teerpi. http://www.narutofan.com/index.php/content...%2026%20to%2030
|
+Chibi+ |
![]()
|
![]() (yaoi) rota 69 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Kaigan Valde Posts: 2066 Joined: 10-September 04 From: sky ![]() |
Sakurai arii? BEIDZOT!!!!!!!!!!! buuis jaasaak lasiit!!! I'm just hella bored to wait for new episodes!
-------------------- ![]() |
SheWr |
![]()
|
![]() Lone Wolf ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: weirdo Posts: 901 Joined: 17-December 04 From: Gotei 13 ![]() |
aes tur izlasiiju un par vienu lietu galiigi satraucies esmu. Kas tad notika ar sasuke, ja vinji par to negrib runaat un vinja tur nav?
Sigfa |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: ALK Posts: 2738 Joined: 17-May 04 From: Starp pudelēm un četrām sienām ![]() |
eu eu eu... nespoilojiet!
|
+Chibi+ |
![]()
|
Vai tad mangaa Sasuke jau nav atpakalj? O.o
Sigfa |
![]()
|
FRIGGIN' DON'T SPOIL!
|
+Chibi+ |
![]()
|
Lasiit neproti? Topica nosaukumaa jau teikts, ka spoileri ir.... *knock knock* Aizgaaja?
Hah hah, ok, ok, es pati neko nezinu, kaa es varu spoilot... Chiil out, kid! -------------------- ![]() |
Sigfa |
![]()
|
klausies, tu vispaar rubii ko tu runaa? shii subforuma visraksts ir TV, OVA & movies. par manga tur nav ne vaarda. SO, DON'T SPOIL!
|
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
QUOTE(SheWr @ Feb 5 2005, 23:16) aes tur izlasiiju un par vienu lietu galiigi satraucies esmu. Kas tad notika ar sasuke, ja vinji par to negrib runaat un vinja tur nav? Es gan mangu nelasu (hehe, pēdējos divus chapterus gan izlasīju tomēr ![]() Bet protams, ja es to pateikšu, noteikti kāds to uzskatīs par spoilošanu.... >.> |
Sigfa |
![]()
|
Nu, neviens tev nelidz suutiit PM vai arii uztaisiit jaunu threadu par Naruto Mangu. Uz priekshu.
|
+Chibi+ |
![]()
|
*rolls eyes* ko tu dusmojies???!!! CHILL OUT KID!!!
Neviens veel neko nav saacis spoilot! ![]() -------------------- ![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 21 June 2025 - 21:25 |