![]() |
Cienījamie, pirms aizsākat jaunu tēmu par kādu seriālu vai filmu, pārbaudiet, vai tāds pavediens jau nav izveidots. To var izdarīt vai nu šeit vai arī izmantojot meklēšanu.
![]() ![]() |
![]() |
Sigfa |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: ALK Posts: 2738 Joined: 17-May 04 From: Starp pudelēm un četrām sienām ![]() |
Es censhos noveerst probleemu taas saknee. Ja kaads buutu saacis spoilot, tad jau buut par veelu
![]() Un tas fakts, ka manaa tekstaa nebija smailiju, nenoziimee, ka es dusmojos ![]() |
+Chibi+ |
![]()
|
![]() (yaoi) rota 69 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Kaigan Valde Posts: 2066 Joined: 10-September 04 From: sky ![]() |
Nee, nee, es tev' paziist', es zin', kad tev' tas besis parauj!
![]() -------------------- ![]() |
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
Nu tad tādā gadījumā...
CRY! NO SPOILERS FOR YOO~! o_0; |
deBUGa |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 374 Joined: 25-May 04 ![]() |
Peec pirmajiem diviem 28 volumes chapteriem izskataas, ka divarpus gadu laikaa Sakura-chan ir vairaak progreseejusi par Naruto. Ja jau te agraak atsauksmes bija, ka jamaa vispaar neko neprot, tad tagad Naruto saak praatot par pieklaajiigaaku uzveshanos Sakuras tuvumaa...
![]() ![]() P.S. Nez ko ar shito var nospoilot?.. ![]() -------------------- viss augstāk uzrakstītais nepretendē uz absolūto patiesību un ir tikai mans subjektīvais viedoklis...
|
+Chibi+ |
![]()
|
![]() (yaoi) rota 69 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Kaigan Valde Posts: 2066 Joined: 10-September 04 From: sky ![]() |
Godiigi sakot, animes veidotaajie rihtiigi nemiiljo Sakuru.. jo mangaa vinja izskataas daudz daudz labaak...
-------------------- ![]() |
deBUGa |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 374 Joined: 25-May 04 ![]() |
QUOTE(+Chibi+ @ Feb 7 2005, 12:14) Godiigi sakot, animes veidotaajie rihtiigi nemiiljo Sakuru.. jo mangaa vinja izskataas daudz daudz labaak... Nez... nez... neteiktu, ka ir tik traki... redzees, kaa Sakura-chan izskatiisies, kad anime tiks tik taalu cik tagad iznaakusi manga... Es ceru, ka anime nebeigsies ar kaadu 26-27 mangas volumi...-------------------- viss augstāk uzrakstītais nepretendē uz absolūto patiesību un ir tikai mans subjektīvais viedoklis...
|
+Chibi+ |
![]()
|
Cik esmu dzirdējusi, anime nebeigsies vēl ĻOTI ilgi...... Es būšu sirma un veca, un krunkaina, bet Naruto vēl arvien turpināsies..... *sāk dziedāt Neverending story*
Sigfa |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: ALK Posts: 2738 Joined: 17-May 04 From: Starp pudelēm un četrām sienām ![]() |
|
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
Pašlaik man liekās tikai divi ticami nobeigumi Naruto:
1) show canceled 2) kāds Konohā nosviež atomeni.... o_O; |
+Chibi+ |
![]()
|
Noup, simt punkti buus "to be continued" kinda beigas... Lai peec kaada laicinja var atkal saakt naudinju taisiit.. kad visu jau buus noilgojushies....
Ito no Kazuki |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 183 Joined: 10-October 04 From: Girl Next Door ![]() |
Gah, smagi jau ir - no vienas puses jau baisi negribas, lai viss tagadiņ tā gaisā pakāries beigtos, par spīti tam, ka pēdējās sērijas nepārtraukti tur uz adatām - vāks, kā, kur, kurš atkal daramtiski samaksās par uzvaru, vai Naruto beidzot parādīs kādu spiedzienu cienīgu tehniku, cik gaisa vēl Sasukem atlicis tajā mucā, WILL THEY ALL EVER FIND TRUE LOVE AGAIN??? *woops, carried away*. Bet...kas par daudz, tas par skādi...Pretrunas, pretrunas, pretrunas...*uztetovē "contradiction" virs kreisās uzacs* Nekas cits neatliek, kā vien gaidīt...Time will tell or tension will kill...
-------------------- ![]() Boundless Love These falling dreams One life one flower for the frail reality |
Sigfa |
![]()
|
tur i jaabuut slimam, lai no naruto gaidiishanas nomirtu
![]() tas taa. Par beigaam runaajot, vinjas 100% buus drausmiigi dramatiskas (lai arii cik ljoti man negribeetos redzeet Naruto kad vinjam piedaavaa hokages torni, un vinjsh vienaa mieraa atbild: "Go find yourself another suicidal fool." un taadaa pashaa mieraa arii aiziet prom...). |
+Chibi+ |
![]()
|
QUOTE(Ito no Kazuki @ Feb 7 2005, 23:08) ROFL ![]() ![]() ![]() -------------------- ![]() |
SheWr |
![]()
|
![]() Lone Wolf ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: weirdo Posts: 901 Joined: 17-December 04 From: Gotei 13 ![]() |
Yay! deviitajaa februaarii iznaaks 121 seerija, kaut man pasham tik taalu veel jaatiek... Tagad turu iikshkjus par Neji, lai tas to zirnekli beidzot nosit...
-------------------- ![]() |
+Chibi+ |
![]()
|
nu, tu jau esi 100ajaas seerijass, nevis kaut kur ap 26, kaa, piem., mani istabaas biedri.....
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 21 June 2025 - 21:25 |