![]() |
Cienījamie, pirms aizsākat jaunu tēmu par kādu seriālu vai filmu, pārbaudiet, vai tāds pavediens jau nav izveidots. To var izdarīt vai nu šeit vai arī izmantojot meklēšanu.
![]() ![]() |
![]() |
SheWr |
![]()
|
![]() Lone Wolf ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: weirdo Posts: 901 Joined: 17-December 04 From: Gotei 13 ![]() |
Es pie 116. Tuuliit saaksies mociibas, jo nevarees taa - kad grib, tad dabuu Naruto...tagad buus jaagaida ik pa nedeeljai kad iznaaks katra naakamaa seerija...
-------------------- ![]() |
Rob_X |
![]()
|
Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 491 Joined: 16-February 04 From: Riga ![]() |
QUOTE(SheWr @ Feb 7 2005, 23:32) Es pie 116. Tuuliit saaksies mociibas, jo nevarees taa - kad grib, tad dabuu Naruto...tagad buus jaagaida ik pa nedeeljai kad iznaaks katra naakamaa seerija... Nu zini, es jau gadu taa mocos, un tas man nemaz neliekas drausmiigi... laikam esu pieradis ![]() Nu un runaajot par mangu... ahahahaha kaa gribas te spoilot ![]() |
SheWr |
![]()
|
![]() Lone Wolf ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: weirdo Posts: 901 Joined: 17-December 04 From: Gotei 13 ![]() |
Aaaa! Man rokas triic kad redzu ka var dabuut netaa mangu un uzzinaat, kas notiks taalaak, bet nee...kautkaa ciinos pretii...
EDIT: Eu, Taka, kad tev buus 120 seerija? -------------------- ![]() |
Tora-san |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 13 Joined: 18-December 04 From: usa ![]() |
scene from NARUTO THE MOVIE. i downloaded the movie its greatnaruto the movie scene
Attached File(s) ![]() |
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
|
Sigfa |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: ALK Posts: 2738 Joined: 17-May 04 From: Starp pudelēm un četrām sienām ![]() |
Tora san, it's not the movie, but a jump festa, called The hidden waterfall or smt like that.
|
Sigfa |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: ALK Posts: 2738 Joined: 17-May 04 From: Starp pudelēm un četrām sienām ![]() |
nu ko, noskatiijos jauno (121) un juutos kaa piekraapts
![]() ![]() |
deBUGa |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 374 Joined: 25-May 04 ![]() |
QUOTE(Sigfa @ Feb 10 2005, 18:21) nu ko, noskatiijos jauno (121) un juutos kaa piekraapts Nu gluzhi taa kaa nesen buutu saacis skatiities naruto... ![]() ![]() ![]() mieru... tikai mieru... -------------------- viss augstāk uzrakstītais nepretendē uz absolūto patiesību un ir tikai mans subjektīvais viedoklis...
|
+Chibi+ |
![]()
|
![]() (yaoi) rota 69 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Kaigan Valde Posts: 2066 Joined: 10-September 04 From: sky ![]() |
![]() -------------------- ![]() |
SheWr |
![]()
|
nav jau nemaz tik ilgi jaagaida. Ja paveicas, tad nedeeljaa 2 seerijas var dabuut. Es sev situ pa nagiem tad, kad roka velk kursoru uz manga downloads pusi...
-------------------- ![]() |
Sigfa |
![]()
|
|
deBUGa |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 374 Joined: 25-May 04 ![]() |
QUOTE(+Chibi+ @ Feb 10 2005, 23:42) Apsveicu! Pareizais risinaajums (diemzheel paliidzees tikai uz neilgu laiku)... sizhetam liidz sekojam ieksh mangas... anime atkaartoti to visu izbaudaam kustiigaa variantaa un ar nelielaam izmainainjaam...-------------------- viss augstāk uzrakstītais nepretendē uz absolūto patiesību un ir tikai mans subjektīvais viedoklis...
|
kaarleens |
![]()
|
![]() Hentai ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1150 Joined: 13-February 04 From: Jelgava ![]() |
QUOTE(SheWr @ Feb 10 2005, 23:46) nav jau nemaz tik ilgi jāgaida. Ja paveicas, tad nedēļā 2 sērijas var dabūt. Es sev situ pa nagiem tad, kad roka velk kursoru uz manga downloads pusi... nedeeljaa 1 sērija vai special 2 nekad neizlaiž -------------------- PERVERTS HELPING PERVERTS
![]() |
SheWr |
![]()
|
Nu nekas...pashlaik veel varu to izciest...Tiko noskatiijos 121 seeriju. Man tie atminju gabali diezko netraucee. Tagad domaaju - kaa nez Kiba tiks no shitaas pljuutes aaraa...?
![]() -------------------- ![]() |
+Chibi+ |
![]()
|
![]() (yaoi) rota 69 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Kaigan Valde Posts: 2066 Joined: 10-September 04 From: sky ![]() |
![]() QUOTE(deBUGa @ Feb 11 2005, 11:06) QUOTE(+Chibi+ @ Feb 10 2005, 23:42) Apsveicu! Pareizais risinaajums (diemzheel paliidzees tikai uz neilgu laiku)... sizhetam liidz sekojam ieksh mangas... anime atkaartoti to visu izbaudaam kustiigaa variantaa un ar nelielaam izmainainjaam...Ka tik es tu nebija tas cilveex, no kaa es taas mangas novilku.... ![]() -------------------- ![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 21 June 2025 - 16:55 |